Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.249
- 42.985
- 3.748
Fark ettiyseniz, Terim bu takimin basinda geldigi gun den bu yana surekli Transfer konusuyoruz.
Yok bu eksik, su eksik, buraya takviye lazim, suraya takviye lazim vesaire.
Hic bir oyuncudan extra bir performans alamadi, surekli transfer istiyor. Iyi bir teknik adam, duz oyuncudan bile extra performans alir, Riza calimbay, Boluspor kanat oyuncusundan, Menemensporda orta saha oyuncundan, kargalarin cop ilan ettigi stoperden extra performans aldi.
Bizim hocamiz, modern futbolda cok ama cok geride, takim 2 senedir ne oynuyor ben goremiyorum. Hangi oyun sablonu, hangi hucum setleri goremiyoruz sahada.
Ben de 2 yıldır oynanan futboldan zerre memnun değilim ama futbol sonuç oyunu şampiyonsun herşeye sünger çekiliyor..
Hoca donk-ozan hariç neredeyse kimseden ekstra verim alamadı ama şu da var hocanın istediği transferler yapılamadı bir türlü.. İlk yaz modesteyle uğraştık olmayınca erene kaldık ocakta alan - pato geliyor derken son gün güç bela diagneyi almak zorunda kaldık.. Bu yaz hoca ısrarla muriq ve samatta üzerinde durdu yine olmadı.. Zaten ensemizde ffp var son gün parayı cagneye gömmek zorunda kaldık bu yaz hep beleş adamlara yöneldik bu sebeple.. Seri nzonzi andone babel lemina falcao hemen herkes bayıla bayıla istedi bu adamları yarısı sakat yarısı ölü haliyle çıktı.. Zaten 25-30 milyonluk adamları 1 yıl sonra bedava vermelerinden belliydi bir iş olduğu.. Ama dediğin gibi sen Fatih Terimsen bu adamlardan biraz verim almayı başarmalısın adamın psikolojisine kalacaksa ha terim ha hamza ne fark eder hoca..