Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarih sampiyonlari yazar oynanan kotu oyunu rakiplerin durumunu yazmaz terim yine sampiyon olursa herkes susup desteklisin bu adami he olamazsa o zaman yerine hoca bakariz

Modern futbolu ayak uydurmus, taktiksel olarak cok guclu bir adam lazim. Kargalar nasil zamaninda, Daum'u bulmasa sende bulacaksin, zamaninda nasil Derwall devrim yaptiysa oyle birisine bulacaksin.

Benfica'da Bruno Lage cok iyi bir isim, sozlesmesini hemen 2024 uzattilar, Marco Rose, suan gladbachda ikinci sirada.

o tarz hoca lazim.

Öyle bir hocanın arkasında duracak altyapı lazım. Başkanından tut malzemecisine. Bir kadronun teknik direktörü kadrosu tarafından nasıl sabote edebileceğinin kaç tane örneği var. Öyle hoca getireceksen bütün külüp değişecek.

Bunu yapabilecek yönetim var mı peki? Bence yok. Terim kötü fakat gittiği zaman durum çok daha kötü olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle bir hocanın arkasında duracak altyapı lazım. Başkanından tut malzemecisine. Bir kadronun teknik direktörü kadrosu tarafından nasıl sabote edebileceğinin kaç tane örneği var. Öyle hoca getireceksen bütün külüp değişecek.

Bunu yapabilecek yönetim var mı peki? Bence yok. Terim kötü fakat gittiği zaman durum çok daha kötü olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten alayi degismesi lazim.

Sportif direktor
Scout ekbii << en onemlisi
Yardimcilar
Komple staff

Takimin ligde sansa bala sampiyon olmasinin ispati Avrupa'daki 14'de 1 ile gayet net. O 1 galibiyette Badou ve Gary'nin tek maclik performansiyla oldu. Bu 14 macta Belhanda'nin da ne kadar gereksiz oldugun ispati ama kime ne anlatiyorsun

Şu futbol ortamında Fatih terim dısında kimseyi istemem.Normal bir ulkede olsaydık hoca gidebilirdi ve devam ederdik.Ama futbol çevresine bir bakın ? buraya getireceğiniz herhangi bir yabancı hocayı çiğ çiğ yerler.Ha getirebiliyorsan çok taştaşlı adam getir

ikisi arasında nasıl bi bağ olabilirki reis.
Bildiğim kadarıyla saç dökülme ile testosteron arasında çok sağlam bağlar var . Saç dökülmesi ve erkeklik hormonu diye mini bir google araştırmasıyla bile baya sonuca ulaşabilirsin ben link de ekleyebilirim ama çok fazla kaynak var zaten ve tamamen bilimsel .

Biz hatayi lig baslamadan yaptık. Sorun forma renklerinde! Formada siyah olmamaliydi ilk formada. Hicbir zaman ugurlu gelmedi sari-kirmizinin yanina, dep formasi olsa neyse. Tam 4.luk formasi bunu o gun de yazmıştım. Sacma gelebilir ama böyle küçük şeyler belirleyici olur arkadaslar iyi aksamlar

Fatih hoca taraftara cok guveniyorda konya macinda yenilirsek lig biter ve orda yaz transfer donemi gibi birseyler zirvalarsa gorecegi tepki ona buyuk surpriz olacak

Galatasaray>ft

Biz hatayi lig baslamadan yaptık. Sorun forma renklerinde! Formada siyah olmamaliydi ilk formada. Hicbir zaman ugurlu gelmedi sari-kirmizinin yanina, dep formasi olsa neyse. Tam 4.luk formasi bunu o gun de yazmıştım. Sacma gelebilir ama böyle küçük şeyler belirleyici olur arkadaslar iyi aksamlar

IMG_5448.webp

Heh bir tek ben böyle düşünmüyormuşum. 10-11 ve 15-16 sezonlarında da siyah şort kullanılmıştı 8. ve 6. olmuştuk. Beyaz şort giydiğimiz zaman başarılı oluyoruz genelde.

Takimin ligde sansa bala sampiyon olmasinin ispati Avrupa'daki 14'de 1 ile gayet net. O 1 galibiyette Badou ve Gary'nin tek maclik performansiyla oldu. Bu 14 macta Belhanda'nin da ne kadar gereksiz oldugun ispati ama kime ne anlatiyorsun
demek şansa bala şampiyon olduk bu tespitin kaynağı avrupada alınan tek galibiyet haklısın zaten başak şl çeyrek finalin kapısından döndü tese uedafa yarıfinal oynarken bejeke finalde kıl payı kaybetti demi

Bize feldkamp gibi hoca lazım.
Takıma önce fizik kalite lazım.
Mevcud oyunculardan en iyi verimi almak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt