Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.343
- 11.889
- 1.298
Tarih sampiyonlari yazar oynanan kotu oyunu rakiplerin durumunu yazmaz terim yine sampiyon olursa herkes susup desteklisin bu adami he olamazsa o zaman yerine hoca bakariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modern futbolu ayak uydurmus, taktiksel olarak cok guclu bir adam lazim. Kargalar nasil zamaninda, Daum'u bulmasa sende bulacaksin, zamaninda nasil Derwall devrim yaptiysa oyle birisine bulacaksin.
Benfica'da Bruno Lage cok iyi bir isim, sozlesmesini hemen 2024 uzattilar, Marco Rose, suan gladbachda ikinci sirada.
o tarz hoca lazim.
Öyle bir hocanın arkasında duracak altyapı lazım. Başkanından tut malzemecisine. Bir kadronun teknik direktörü kadrosu tarafından nasıl sabote edebileceğinin kaç tane örneği var. Öyle hoca getireceksen bütün külüp değişecek.
Bunu yapabilecek yönetim var mı peki? Bence yok. Terim kötü fakat gittiği zaman durum çok daha kötü olacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerli olmadıklarını mi sanıyorsun?ne mal herifler var yav. azdaha zorlasalar fenerli olacaklar

Çok beklersin o zaman kardeş. Zamanın var daha.Terim, istifa etsin bayram gunu ilan edicem. Ama o yetmez, scout ekibi, yardimci hocalari, alayi gitmesi lazim
Bilemiyorum dostum seninki öter mi ötmez mi fakat erekte olmakta problem yaratabiliyormuş
Çok beklersin o zaman kardeş. Zamanın var daha.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ikisi arasında nasıl bi bağ olabilirki reis.Bilemiyorum dostum seninki öter mi ötmez mi fakat erekte olmakta problem yaratabiliyormuş![]()
Bildiğim kadarıyla saç dökülme ile testosteron arasında çok sağlam bağlar var . Saç dökülmesi ve erkeklik hormonu diye mini bir google araştırmasıyla bile baya sonuca ulaşabilirsin ben link de ekleyebilirim ama çok fazla kaynak var zaten ve tamamen bilimsel .ikisi arasında nasıl bi bağ olabilirki reis.
Biz hatayi lig baslamadan yaptık. Sorun forma renklerinde! Formada siyah olmamaliydi ilk formada. Hicbir zaman ugurlu gelmedi sari-kirmizinin yanina, dep formasi olsa neyse. Tam 4.luk formasi bunu o gun de yazmıştım. Sacma gelebilir ama böyle küçük şeyler belirleyici olur arkadaslar iyi aksamlar
Heh bir tek ben böyle düşünmüyormuşum. 10-11 ve 15-16 sezonlarında da siyah şort kullanılmıştı 8. ve 6. olmuştuk. Beyaz şort giydiğimiz zaman başarılı oluyoruz genelde.Biz hatayi lig baslamadan yaptık. Sorun forma renklerinde! Formada siyah olmamaliydi ilk formada. Hicbir zaman ugurlu gelmedi sari-kirmizinin yanina, dep formasi olsa neyse. Tam 4.luk formasi bunu o gun de yazmıştım. Sacma gelebilir ama böyle küçük şeyler belirleyici olur arkadaslar iyi aksamlar
Sanırım seninle bu konuyu konuşmuştuk bir zamanlar renktaş.Heh bir tek ben böyle düşünmüyormuşum. 10-11 ve 15-16 sezonlarında da siyah şort kullanılmıştı 8. ve 6. olmuştuk. Beyaz şort giydiğimiz zaman başarılı oluyoruz genelde.
demek şansa bala şampiyon olduk bu tespitin kaynağı avrupada alınan tek galibiyet haklısın zaten başak şl çeyrek finalin kapısından döndü tese uedafa yarıfinal oynarken bejeke finalde kıl payı kaybetti demiTakimin ligde sansa bala sampiyon olmasinin ispati Avrupa'daki 14'de 1 ile gayet net. O 1 galibiyette Badou ve Gary'nin tek maclik performansiyla oldu. Bu 14 macta Belhanda'nin da ne kadar gereksiz oldugun ispati ama kime ne anlatiyorsun
o gün sadece senin değil febelilerin ve bejekilerinde bayramı olacak onlarla konvaya katılırsın sendeTerim, istifa etsin bayram gunu ilan edicem. Ama o yetmez, scout ekibi, yardimci hocalari, alayi gitmesi lazim
Tudor gibi meselaBize feldkamp gibi hoca lazım.
Takıma önce fizik kalite lazım.
Mevcud oyunculardan en iyi verimi almak lazım.