Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.342
- 72.919
- 5.188
Belhanda sal artik bizi be
Belhanda gibi zeki bi topçu bu maaşı bırakıp gitmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda sal artik bizi be
"The central Jeison Murillo is the footballer with whom Celta reached an agreement in the last hours. His idea was to reach Vigo today, but he has paralyzed him waiting for an agreement with Sampdoria to be closed. Italians handle the powerful Galatasaray option."
Şu Veli Yiğit’in kafasına geçiresim var yine akşam akşam.
Herkesin ağızında sakız gibi ‘Sivasspor doğru yönetiliyor!’ lafları.
Soruyorum ağa: neyi doğru yönetiliyor?
Abi adamlar şampiyonluğa oynuyor stadı boş. Bomboş bir camia, hiç bir beklentisi yok. Taraftarın hiç bir beklentisi yok. ‘Sivasspor’ işte. Adamlar en son nezaman kupa kazanmış mesela?
Doğru olan ne? Doğru olan Sivasspor’un borca girmemesi. Tek doğru yaptığı şey budur.
Geçen sene ligi 12. sırada bitirmiş bir Sivasspor.
17. hafta 1. sırada diye tüm Türkiye hep birlikte ‘Sivasspor doğru yönetiliyor! Böyle olmalı!’ Hadi lan oradan.
Soruyorum: Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınçı bonservissiz bırakmak mı kulübü doğru yönetmek? Sözleşmelerini geçen sene uzatsaydın? Hele ki Mert Hakanın? Neden uzatmadın? Çünkü bu sene ki patlamasını sende beklemiyordun. Şapkadan tavşan gibi çıktı Mert Hakan.
Bırakın bu işleri. Doğru yönetilen hiç bir camia yok IBB dahil. Sadece takım olarak Okan Buruk ve takımı iyi işler yapıyor, idari olarak iyi yönetilmiyor onlar da.
Bıktım herkes birbirini kopyalayıp duruyor. Sivasspor’muş.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
beni tanıyor musun ki böyle konuşabiliyorsun, seviyesizlik etmeTaniyorsam senin gibi les bir insanim
Ben 1 tane boksör tanıyorum o da bu abimiz. Müthiş bir resital sunmuştu bizedünkü brezilyalı boksör yalan oldu dimi
KIM DIYOR MUSAPMUSTAFI GALATASARAYDA DIYORLAR
Adam seviyo kulübü niye gitsin onca yapilana ragmen gitmedi, terim istedi ve şampiyon olduk. Paraya gitse giderdi zaten şimdi gitse ayni parayi her yerde alir.Belhanda gibi zeki bi topçu bu maaşı bırakıp gitmez.