Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murillo gelmezse şans sayalım bence ahım şahım bir olayı yok bizi de istemiyor ise zaten hiç faydası olmazmış. Afrikalı bir yamyam alalım o paraya Genkin olmadı Gentin filan ilgilendiği bir stoper varsa oralarda kaynak yapmak lazım illa Kolombiyalı lazım ise adamlar onları da buluyor çünkü artık 2-3 milyona.

Murillo gelmezse şans sayalım bence ahım şahım bir olayı yok bizi de istemiyor ise zaten hiç faydası olmazmış. Afrikalı bir yamyam alalım o paraya Genkin olmadı Gentin filan ilgilendiği bir stoper varsa oralarda kaynak yapmak lazım illa Kolombiyalı lazım ise adamlar onları da buluyor çünkü artık 2-3 milyona.
mustafi oynayacagina emini oynatsin bari

Emre Mor'u uçağa bindiririz diye tehdit edelim. Belki çekilirler aradan. :ubulut:

Simdi bende bir daha baktim da oyle bir haber yok, ingilizler Fotomac'i kaynak olarak gosteriyor

Shkodran Mustafi sembra destinato a lasciare l’Arsenal già in questa sessione di mercato. Il difensore tedesco classe 1992 ha trovato poco spazio in stagione, ecco perché la sua volontà è quella di cambiare aria nonostante un contratto in scadenza nel 2021 con i Gunners. L’ex Samp, secondo quanto rivelato dai colleghi britannici di Sky Sports Uk, sarebbe in trattativa con il Galatasaray, a caccia di un difensore con quelle caratteristiche.

paylastigim kaynak bu

1578950187458.webp

1578950208282.webp

sky sports uk girmis haberi. mustafi galatasaray icin geliyormus diye

Öyle bir haber yok Sky Sports’da, az önce göz attım. Alfredo Pedulla yazdığı haberde ‘Sky Sports’ta çalışam meslektaşlarımın haberine göre’ yazmış, orası doğru.

Belki az sonra ve ya yarın girerler haberi. Bilmiyorum neler oluyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sanmıyorum Murillo bitti bence ha olur da Mustafi gelirse sezonun geri kalanında ki maçlardan ümidi keserim.

Belhanda sal artik bizi be

Belhanda' ya ilgisi olan o 'mübarek' kulüpler, 6-7 milyon bonservis vermeyi de göze almış olsa keşke. O durumda bu iş biter; maaşının üzerine 1-2 de bizimkiler atıversin n'olacak?..

İşte insan ümit etmek istiyor, kabusumuz oldu herif. Yetkim olsa ve biri 4 verse hemen şimdi yapıştırırdım...

5 golu var bu azmanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt