- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
emin bayramMustafi mi Murillo mu? Ben Mustafi derim, EPL kondisyonu iyidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emin bayramMustafi mi Murillo mu? Ben Mustafi derim, EPL kondisyonu iyidir
emin bayram
Eğer godin ayarında top class bir stoper alamayacaksak masraf etmeye gerek yok.Samimi söylemek gerekirse, stopere Emini koyup destek olunursa, Ozan kadar olurmu bilmem, ama kazanç olacağı kesin
Herif yürüyen GS. En begendigi Topcu da Soso- Kariyerinde gördüğün en hırçın futbolcu kim?
Mert Hakan Yandaş: "Felipe Melo."
Taraftar istemiyorsa bil ki taş gibi topçudur.Mustafi çok mu kötü topçu la? Niye kimse istemiyor adamın piyasa değeri 15 arsenal 41 milyon Euro ya almış.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
İlk olarak da kazandığı parayla abisine ev alması hoşuma gitti ...Herif yürüyen GS. En begendigi Topcu da Soso
fotomac > pedulla
Kim bu quique
sent via GSC
serdar gürler belhandayı begeniyodu herkes mal, toptan anlamıyo falan dedi mert hakan tam bir gerizekalı o zaman fegi begeniyosa. sivasta takıl kocum cok yanladın bize bu aralar- Büyük maçlarda karşılaşmayı sevdiğin yıldız isim kim?
Mert Hakan Yandaş: "Ben Feghouli'yi çok beğeniyorum. Çok büyük oyuncu olduğunu düşünüyorum."
serdar gürler belhandayı begeniyodu herkes mal, toptan anlamıyo falan dedi mert hakan tam bir gerizekalı o zaman fegi begeniyosa. sivasta takıl kocum cok yanladın bize bu aralar
sinirlendim bi anda rtaş