Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Espanyol marcaoyu istedi haberi var twitterda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Espanyol marcaoyu istedi haberi var twitterda
40 milyon euro.Espanyol marcaoyu istedi haberi var twitterda
40 milyon euro.
gelen topu ileri dikecek adamını tutacak zor bi şey degilHucüm oyuncusu yetistirememizi anlayabilirim ama stoper yetistirmek o kadar zor olmamali.hizli olcak ,guclu olcak,mac icinde uyumiycak konsantrasyonu yuksek olcak o kadar. Cok zor degil gibi ama

Sus be .. adamı!Bir çuval inciri berbat edeceksin yine!Mert Hakan Yandaş & Emre Kılınç ikilisi sezon sonu bedelsiz ekibimize geliyor mu şimdi?
Allahımmm Bayern Münih mi???
Gereksiz isler,bence Emin e guvenmek lazim ,bakarsiniz Luyindama da iyilesir zaten yabanci fazlaligi var skorer merkez orta saha almak lazimMUSTAFI GALATASARAYDA DIYORLAR
Sanki stoper daha zor yetişir bu saydığın özellikleri maç içinde hep belli seviyede tutmalı yoksa gol yersin ama atıyorum santrafor en fazla gol kaçırır bu o kadar göze batmaz kendimden yola çıkıyorum gol yiyince kimin hatası daha büyük diye bakıyorum hemen gol kaçırınca ah be diyip geçiyorum ya da en fazla ufak tefek serzenişAllah aşkına birkaç tane de altyapı oyuncusu yetiştirelim. Sürekli hazıra konmaya çalıştığımız için bu haldeyiz.