Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fbliler :

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş 2 dk antuya giriim dedim az keyiflenelim falan umutsuzluklarıyla, ben bu kadar ruh hastasının bir arada serbestçe takıldığı başka bi yer görmedim..
Başkanları ankara fb diye bir eleman , az biraz destek vereni bide onlara muhalif çoğunlukta bi kesim var, konuşmalar cevaplar, gaipten düşünceler, bu düşüncelerden çıkan alevli tartışmalar aman allahım, sanırsın tımarhane meclisi :asd:

Italyan bi taraftar vardi, ne olacak o golu bende atarim demisti. Cengizin golune, sonra cikardilar taraftari 3 veya 4 kerede denedi, yapamadi. sicti Aynisini bu Forumda Ahmet Arif Kesene yapacaksin. Gel bakalim arkadas cok biliyon sen yap bu isi diyeceksin. Bos bos konusmak kolay abi ona bok atayim suna bok atayim sunu kotuleyim filan bos isler bunlar kimse elestirilemez degil taraftar yapar elestirisini ama bazilari bokunu cikariyor .Elestirininde disinda baska bisey bu Bi insan bu kadar mi umutsuz olur, cocuklugunda ne yasadin ne gordun bu kadar karamsarsin sayin Abim Hadi bu sene kotuyuz elestirmekte haklisin ama Senin iyide olsak kotude olsak hic degismiyorki fikirlerin hep sabit .

Marianoyu Malatya ya gönderelim Guilherme bize gelsin

Duyumculara kızmayın!
Şuan bizim yönetim bile kim gelecek, kim gidecek bilmiyordur...

Bu sene ne biz ne fener şampiyon olmayı hakediyor boşuna burada fener guzellemesi yapmayın uzun uzun yazamam şimdi ama oyun olarakta kadro olarakta o rezillerde haketmiyorlar
İşin içine hakemler nihate vs giriyor o ayrı konu tabi fakat biz bu sene şampiyon olamazsak çok şey kaybetmeyiz ekonomi olarak tek kara geçen takım biziz
Lakin o köpekler şampiyon olamazlarsa teknik anlamda iflas ediyorlar ve ne koç kalacak ne karı profesörü o yüzden burada Galatasaray'a gomecem diye sikecileri göklere çıkarmayın bı bok oldukları yok
Satacaklari oyuncuları buyursun şimdi satsinlar elifteki gibi dalavere olayları herzaman yapamazlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
rodrigues fbye gitse bile .. ofansif anlamda biraz güclenirler ama defansif anlamda eh iste. ise yaramaz. bunlarin problemi defans

Tudor ve dursun'u eşleştirdigim kadar terim'i eleştirmedim.

Kendi kendine atıp tutma.
Açıp maicon,belhanda,feghuli transfer haberleri başlıklarına bakabilirsin.
Herkes bunlar için yanıp tutusurken ben alınmasinlar istiyordum

Gomis'te dahil.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
Abi senin almasinlar demen normal degil mi hiçbir şeyi begenmiyosun ki ;D

PSV ve Fenerbahçenin Ricardo Rodriguez savaşında Fenerbahçe kazanmak üzere.

(@voetbalzonenl)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt