Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Ogenyi Onazi - Oyuncu profili bizimkiler bunu almasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
basel ilk 11 oyuncusunu kaca satacak saniyor
Eray Cömert müthiş olur ama alamazlar yalan haber
Zeki'nin kaynağı burası herhalde.
Oha artık eleştirebilirsiniz konu konu ama bokunu çıkartınız artık Tudor kalaydı sanki barça olacaktı takım. Kardeşim şunu göremiyorsunuz bu ülkede taktik maktik o kadar da önemli değil siyaseten ve medyadan ibaret. Guardiolayıda getirip yanına morinhoyu yardımcıda yapmasınız o işler burda yürümüyor. Hoca falan değilmiş laflara bak hele bunun da kıstası kim ya da senin gibiler mi? Beğen yada beğenme orası ayrı. Forumun çivisini çıkartıyorsunuz. Not: ardayı belhandayı selçuğu bende istemiyorum inadınıda sevmiyorum ve desteklemiyorum bu ayrı birşey diğeri ayrı..Terim hoca falan degildir.
zu denizli demislerdi dünOgenyi Onazi - Oyuncu profili bizimkiler bunu almasın
zu denizli demislerdi dün
su denizli maci zor olacak pazar
Çoooooknasıl gidiyor transfer dönemi, eğleniyor muyuz
Transfer başlamadan KAP bildirimlerini yaptılar, havası kaçtı. Biz son gün 23.59ların nöbet bekçileriyiz...Nerde o eski nöbetler. Okurken yetisemezdiniz sayfalara. Şimdi saatte 1 sayfa zor ilerliyor...
Cidden Diagne'yi Terim istese son güne mi bıraktırır tam anlamıyla 10m'nin içine etti yönetim o yüzden yazın o kadar kiralık alındı zaten zorla işgal ediyorlar koltuğuBırak bu işleri Renktaş.
Elimizde nakit varken bile gidip o parayla diagne'yi ve Emre akbaba'yi aldırdı terim.
iyi ki elimizde para yokta sadece 1 senelik kiralık tek kitleyebiliyor bize
Kiralık olmasa hepsinin tapusunu kulübe zarar olarak sokacaktı.