Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gerizekalılar oyuncu satmadan eger alırlarsa komple batarlar uefa bu sefer sokar şemsiyeyi

milanda ayrı mal güya kiralamayacaktı

Artık kimler gidecekse gitsin. Andone dönecek mi belli olsun. Andone kalacaksa elimiz bağlı forvet alamayız. Stoperdense orta saha lazim bize. Seri ile yollar ayrılmalı. Hızlı değil, güçlü değil, gol vuruşu yok, uzun pası çok iyi değil. Yani deplasmanda özellikle takimi eksik bırakır seri. Sahamızdaki maçlarda baskı yaptığımız için iyi görünür. Acilen orta saha alınmalı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugünkü dizilişle elimizde forvet arkası oynayabilecek taylan, emre akbaba ve mert hakan olacak gibi haziran ayında. yani bir 10 numara talebi daha artık kadro planlaması açısından mantıklı gelmiyor bana. bu oyuncuların hiçbirinin arkada 8 oynadığında aynı verimi vereceklerini düşünmüyorum. en önemli özellikleri gole yakın olmaları zaten.

Bu Rodriguezin de vizyonuna sokayim, iyi kötü ismin var piyasan var git avrupada bir takima iste. Ne isin var fb gibi çöp bir kulüpte? Insallah euro 2020’de Isviçre milli takimina da seçilemezsin vizyonsuz köpek.

mert hakanı atalanta gibi bir takım isterken trde kalacaksa almayalım

kafasız demektir

Bu Rodriguezin de vizyonuna sokayim, iyi kötü ismin var piyasan var git avrupada bir takima iste. Ne isin var fb gibi çöp bir kulüpte? Insallah euro 2020’de Isviçre milli takimina da seçilemezsin vizyonsuz köpek.
ben şahsen kıskanmadım hucumda iyide defans olarak elekti bu herif psv yerıne burayı seciyorsa sebeb belli kruse gibi yuksek maasla emeklilige gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt