- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
İyi nöbetler renkdaşlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun bir aradan sonra. Merhabalar.İyi nöbetler renkdaşlar...
MerhabalarUzun bir aradan sonra. Merhabalar.
cinayet o kadroya konup hemen hemen alınanların hepsinden kar edip yerlerine 5 kuruş etmeyecek yaşlıları doldurmaktır
katil de bellidir suskun şahitleri de
şaka 1 tarafa, o kadrodan bayağı bonservis girdi kasaya. ne yaptık o kdr bonservisi biz hatırlamıyorum hea
diagne marcao luyindama filan alındı işte gerisi de imza parası ve yıllıklara gitti babel falcao mitroğlu andone filan derken
sadece Luyindama tuttu. geri kalanlar tırt sanırım. Falcaodan hala ümidim var
ANando
Linnes ?? Marcao Saracchi
Lemina
Tayla Emre
Jesse Falcao Adem
oynarsak ne kaybederiz (Onye dönene kadar)

marcaodan da umudu kesmedim ben ya
iyi bir üçlüde işe yarar
bir de adam sene başında çalışmamış belli
geldiğinde daha atletikdi adam şimdi 6 ayda gerilemesi garip
Bizim 6 numaraya degil net bir 8 numaraya ihtiyacimiz var. Elimizde zaten Lemina, hatta Taylan ve Donk var. Bu takimin oncelikli sorunu gol yemek degil. Gol pozisyonuna girememek. Seri ikili mucadelelerden kacinan bir oyuncu olmakla beraber oyun icerisinde hucumsal olarak hic de aktif degil. Bi pas veriyor ulan ne pasti diyorsun, dakikalarca bir daha oyunda yok adam. Lemina garibim top mu kessin, defanstan top alip top mu dagitsin, oyun mu kursun... Bize Lemina gibi aktif ama ayni zamanda oyun gorusu ve pas kalitesi yuksek bir 8 numara lazim. Oyle birini alabilirsek zaten otomatik olarak kalemizde daha az pozisyon gorecegiz. Kalemizde gordugumuz pozisyonlarin cok buyuk cogunlugunu rakip yari alaninda veya rakip ceza sahasi cevresinde kaptirdigimiz toplardan yedigimiz kontra ataklar olusturuyor. Bunun sebebi de bir turlu tehlike yaratacak set oyununu oynayamamamiz. Dakikalarca top bizde kaliyor, rakip yari sahada topla oynuyoruz, hatta cogu zaman rakip ceza sahasinin cevresine kadar geliyoruz ama hicbir halt yapamiyoruz. Hal boyle olunca basta orta sahalarimiz olmak uzere bircok oyuncu rakibin yerlesik defansini yarmak adina extra bir seyler deniyor ve hop hemen akabinde topu kaptiriyoruz cogu zaman. Sonra takim defansi kotu. Senin orta sahanda oyun kurabilen adam yoksa istersen git Idrisse G.'yi al. Yine elek olursun...abi olay belli kadro belli ugrasmanin mantığı yok alicak oldugumuz birtane 6 numata satın almalı olucak şekilde kirala amarteyi bitsin sistem 4-1-4-1
Muslera
Linnes Emin Marcao Sarrachi
Amartey
Sekidika Lemina Emre Onyekuru
Falcao
bitti gitti işte