Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav sokarım feneredd rodrigezedd sayfalarca fener muhabbeti var bırakın batsinlar onun bunun çocukları

cinayet o kadroya konup hemen hemen alınanların hepsinden kar edip yerlerine 5 kuruş etmeyecek yaşlıları doldurmaktır

katil de bellidir suskun şahitleri de

şaka 1 tarafa, o kadrodan bayağı bonservis girdi kasaya. ne yaptık o kdr bonservisi biz hatırlamıyorum hea

marcaodan da umudu kesmedim ben ya

iyi bir üçlüde işe yarar

bir de adam sene başında çalışmamış belli

geldiğinde daha atletikdi adam şimdi 6 ayda gerilemesi garip

Marcao aldığımız paraya satılırsa kar sayarım ben. Luyindama sakatlanmasa bu devre arası 20'e yakın bir bedelle giderdi muhtemelen takımdan. akıllı olursak luyindama çok daha fazlasını kazandırabilir ilerleyen dönemde. devam edersek kaptanlığa kadar çıkar eleman. bayağı iyi

abi olay belli kadro belli ugrasmanin mantığı yok alicak oldugumuz birtane 6 numata satın almalı olucak şekilde kirala amarteyi bitsin sistem 4-1-4-1

Muslera
Linnes Emin Marcao Sarrachi
Amartey
Sekidika Lemina Emre Onyekuru
Falcao

bitti gitti işte
Bizim 6 numaraya degil net bir 8 numaraya ihtiyacimiz var. Elimizde zaten Lemina, hatta Taylan ve Donk var. Bu takimin oncelikli sorunu gol yemek degil. Gol pozisyonuna girememek. Seri ikili mucadelelerden kacinan bir oyuncu olmakla beraber oyun icerisinde hucumsal olarak hic de aktif degil. Bi pas veriyor ulan ne pasti diyorsun, dakikalarca bir daha oyunda yok adam. Lemina garibim top mu kessin, defanstan top alip top mu dagitsin, oyun mu kursun... Bize Lemina gibi aktif ama ayni zamanda oyun gorusu ve pas kalitesi yuksek bir 8 numara lazim. Oyle birini alabilirsek zaten otomatik olarak kalemizde daha az pozisyon gorecegiz. Kalemizde gordugumuz pozisyonlarin cok buyuk cogunlugunu rakip yari alaninda veya rakip ceza sahasi cevresinde kaptirdigimiz toplardan yedigimiz kontra ataklar olusturuyor. Bunun sebebi de bir turlu tehlike yaratacak set oyununu oynayamamamiz. Dakikalarca top bizde kaliyor, rakip yari sahada topla oynuyoruz, hatta cogu zaman rakip ceza sahasinin cevresine kadar geliyoruz ama hicbir halt yapamiyoruz. Hal boyle olunca basta orta sahalarimiz olmak uzere bircok oyuncu rakibin yerlesik defansini yarmak adina extra bir seyler deniyor ve hop hemen akabinde topu kaptiriyoruz cogu zaman. Sonra takim defansi kotu. Senin orta sahanda oyun kurabilen adam yoksa istersen git Idrisse G.'yi al. Yine elek olursun...

Son düzenleme:
hoca falcaonun 90dkyı cıkaramadıgını ve sezonun tek basına götüremiyecegini biliyor ozaman niye babeli gönderiyor ?

yada cagır belcıkadaki çok eşli manyagı gelsin tek forvetle gidermi bu lig

Seri yerine taylan bal gibi oynar ne yaptı seri ara pası mı attı Taylan penalti pozisyonunda linnense pası attı gol pozisyinu oldu.
İddiam su seri belhanda nzonzi gitsin lemina taylan önlerinde emre akbaba yada feguli değişmeli oynarlar kanatlarda Jesse ile onyekuriya defans arkası koşu pası atsınlar bu takım şampiyon olur yanlız mariano kalacak

Şampiyon kadroyu yazıyorum dikkatli bakın

......... Muslera
Mariano xxx. Donk saracci(linnes)
Lemina. Taylan
Jesse. Emre akbaba. Onyekuru
Falcao(cagne)
Bir tane defans oyuncusu al maicon yerine bence cagne geri gelsin bu takım ile şampiyon ol

Sorun kesinlikle ahmet mehmet isimlerde oyuncularda değil hırs istek gol atmak kaleye gitmek tamamen motivasyonda
hayret ediyorum motivasyon üstadı hocamız nasıl beceremiyor bu işi
feghouli hayalet gibi yürüyordu golü yedik bir depar koydu ortayı yaptı golü attık demekki yapabiliyor
peki neden yapmıyor?

Fenerin bitin adamları türüç gustavo ozan muriç götlerini yırtıyorlar basmadık yer bırakmıyorlar sorun oyuncu yapısından çok
mücadele başarı isteğinde bu düzelirse herşey düzelir linnes bu gün sanki bilerek oynamadı adam küsmüş olabilir
haklıdırda adamı sen devre dışı bırak sonra tekrar gel de linnes 3 yıl top oynamasa böyle vurdum duymaz oynamaz
sahada lemina ve akbaba hariç kazanma hırsı olan tek oyuncu görmedim.

Bize kaos lazım keşke birileri bize saldırsada futbolcular hırslansa mali koç çıkıp bizim takıma futbolculara bir laf çaksa
hakikaten bize bir motivasyon lazım geçen seneki ödül töreni gibi

Bu arada bu Seri'den bi cacik olmadi, olmayacak da. Kimse kimseyi kandirmasin. Herif hayalet gibi bir sey. Bu herif yuzunden Lemina 2 kisilik oynuyor resmen. Adam guzel bi ara pasi atiyor onumuzdeki 10 dk ortada yok. Her turlu Taylan'i tercih ederim. Zaten verdigi hucum katkisini gectim bu nasil CM lan. 6 ay oynamamis 10 numaramiz Emre Akbaba kadar bile ikili mucadeleye girmeyen CM mi olur. Lemina'nin cigeri parcalanacakti nerdeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt