Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumun sovdugu babel kiymete mi bindi simdi

Ben en baştan beri söylüyorum giderken de söyledim babel forvet oynasa falcaodan da andoneden de çok iş yapar adım gibi eminim ama adı babel olunca yıllık ücreti göze batıyor ki cideen fazla.. Ama babeli maaşıyla eleştiren adamlar hala şu bitik Falcaodan medet umuyor ya en çok ona gülüyorum bu herif yıllık en az 5 alıyor ilk 6 ay 0 katkı var mı aksini idda edebilen.. Yok sakatlık yok formsuzluk yok maç eksiği aha işte oynayınca da görüyoruz halini.. Ama falcaoya top gelmiyor adam ne yapsın değil mi?
. Bahane Göt gibidir herkeste var demiş ünlü bir düşünür..

Ben en baştan beri söylüyorum giderken de söyledim babel forvet oynasa falcaodan da andoneden de çok iş yapar adım gibi eminim ama adı babel olunca yıllık ücreti göze batıyor ki cideen fazla.. Ama babeli maaşıyla eleştiren adamlar hala şu bitik Falcaodan medet umuyor ya en çok ona gülüyorum bu herif yıllık en az 5 alıyor ilk 6 ay 0 katkı var mı aksini idda edebilen.. Yok sakatlık yok formsuzluk yok maç eksiği aha işte oynayınca da görüyoruz halini.. Ama falcaoya top gelmiyor adam ne yapsın değil mi?
. Bahane Göt gibidir herkeste var demiş ünlü bir düşünür..

bende falkoaya pek isinamadim su ana kadar... harcanan paralara bakilirsa pek mantikli transfer olmadi. babel kalitesiz topçu degil onca takimda oynamis ajaxa transfer olmus adama kotu olamaz ama takimi ona gore oynatamadik. belki onyekuruyla farkli olabilirdi

Yerli ve Milli
Sol ayaklı (Çok önemli)
Şutları üst seviye
Forveti çiftler.
Avrupa yani Fransız kökenli ( Takımda fransızca konuşan çok müthiş bir avantaj)
Gerçek bir 10 Numara.

Neresinden tutarsan tut müthiş bir kazanç ve yeni transfersin Emre Akbaba

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

üstad bu aralar 3 öğün mü 2 öğün mü yemek yemek doğrudur tartışması var konusunu aç istersende herseyin en doğru bilindiği bu platformda gerçekleri bir bir öğrenek @Murat Saylak

milleti aclığa alıstırıyorlar yannız he geçende profun biri aç kalmak aslında çok güzel bişey diyordu. tabi herifin göbek bundan habersiz gibiydi

milleti aclığa alıstırıyorlar yannız he geçende profun biri aç kalmak aslında çok güzel bişey diyordu. tabi herifin göbek bundan habersiz gibiydi

Akşam 7de yemek yiyen biri öğlen 12ye kadar sadece kahveyle duruyor ya bu millet cidden çıldırmış.. Vücudu şoka sokacakmış ondan sonra grip salgını boğaz enfeksiyonu diye ağlıyorlar..

Akşam 7de yemek yiyen biri öğlen 12ye kadar sadece kahveyle duruyor ya bu millet cidden çıldırmış.. Vücudu şoka sokacakmış ondan sonra grip salgını boğaz enfeksiyonu diye ağlıyorlar..

ben 1 aydan beri Omad yapiyorum gayet de iyi gidiyor

one meal a day

Bizim burda öyle. Sabah bir kahve içiyorlar tek hepsi o. Saat 10-11 gibi insanın başı dönüyor resmen. En fazla bir kruvasan yiyorlar kahve ile oda herkes değil.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

ben 1 aydan beri Omad yapiyorum gayet de iyi gidiyor

one meal a day
Bizim burda öyle. Sabah bir kahve içiyorlar tek hepsi o. Saat 10-11 gibi insanın başı dönüyor resmen. En fazla bir kruvasan yiyorlar kahve ile oda herkes değil.

Benim arkadaşlar da yapıyor bunu kilo vermede çok başarılı ama en ufak salgında pert oluyorlar.. Çok dikkatli dengeli beslenmek gerekiyor.. Sanırım 2niz de yurt dışındasınız Türkiyede acayip bir salgın var 2 yıldır

kahvaltı kültürü mü yok yoksa sağlıklı yaşam ayağına falan mı
bi de fransaydı dımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt