Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda hareket kabiliyeti olan kim varsa direk 11 oynamalı artık bıktım usandım durağan takımdan.. Boşa kaçmaz- pas istemez-arkadaşına alan açmaz 2 metrelik iple sahaya dana bağlasan bizimkiler gibi olur..

Benim arkadaşlar da yapıyor bunu kilo vermede çok başarılı ama en ufak salgında pert oluyorlar.. Çok dikkatli dengeli beslenmek gerekiyor.. Sanırım 2niz de yurt dışındasınız Türkiyede acayip bir salgın var 2 yıldır
Kilo vermeye pek faydası olacağını zannetmiyorum.
kahvaltı kültürü mü yok yoksa sağlıklı yaşam ayağına falan mı
bi de fransaydı dımı?
Yok kahvaltı kültürü yok. Tuzlu bişey yemezler. 30 yaşına kadar çoğu sabah tek bir tas süt kellogs yer. Yetişkinler ise bir kahve içer bazende yanında kruvasan. Bizim Türklerde buna ayak uydurmuşlar. Çalışanların coğu en geç 7 de evden çıktığı için ailecek kahvaltı filan yok. Sadece pazarları olur.
Türkiyenin gözünü seveyim sabahın körüne çorba hazır ciğer hazır serpme kahvaltı hazır.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bizim aradigimiz adam tam olarak İlicic. Geç tepeye ismini yazdırdı ama tam aradığımız adam. Fizik var,Pas var,sutorluk var,bitiricilik var. Var oğlu var. Keşke paramiz olsa da alsak. Çok fark yaratırdı bizde

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Chris hemsworth kür almış mıdır reyz
valla reis bilemiyormki o vücutlar yağlanmadan nasıl okadar büyüyebiliyor anlayamıyorum bi türlü ama bazen antrenman programlarını izliyorum insan gibi çalısmıyorlar yav. şu beslenme mevzusuna kafam oldum olası hiç basmadı
senin fikrin ne?

Uzun vadeli oynayacak 11:

—————Muslera
Linnes Transfer Marcao Sarrachi
—————Seri Lemina
—Feghouli Akbaba Onyekuru
——————Falcao

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Gomis transferi bayagi elestirilmisti sosyal medya da bayiliyor falan diye bu paralar verilir mi Ama Adam fransa liginde 21 gol atmisti bize gelmeden önceki sezon

Tudor kesinlikle dogru bir tercih yapmisti

Jesse,Onyekuru oynarsa rakip defanslar hattı bu kadar ileride kurmaz.Haliyle pres ve baskıda daha az yeriz.

Gomis transferi bayagi elestirilmisti sosyal medya da bayiliyor falan diye bu paralar verilir mi Ama Adam fransa liginde 21 gol atmisti bize gelmeden önceki sezon

Tudor kesinlikle dogru bir tercih yapmisti
Ya adamin Lyon kariyeri yeter. Sanki hic Lyon'da oynamamis gibi hep EPL uzerinden elestirildi. Ayni kesin 2014 yazinda Drogba'Dan sonra Gomis mi diye agladilar.

Bizim aradigimiz adam tam olarak İlicic. Geç tepeye ismini yazdırdı ama tam aradığımız adam. Fizik var,Pas var,sutorluk var,bitiricilik var. Var oğlu var. Keşke paramiz olsa da alsak. Çok fark yaratırdı bizde

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen bende yazdım birde kendini güzel filan atıyor süper ligde deli iş yapar.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

guga godin marcao saracchi

lemina taylan

cazares

jesse falcao onye

yedekler : linnes,donk,ömer,adem,şener,fegh,diagne,okan

Fransa'dan ne stoperler cikiyor, scout ekibi olarak şu fransa liginden oyuncu bulmak bu kadar zor olmamali, almanya ligindeki takimlar son yillarda fransa ligine yoneliyorlar
Göreceğiz bakalım Fener’in aldığı stoperi. O da Almanya’dan.

Tamamen yanlış anlamışım gönderiyi sabah sabah. Yazmadım farzet hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt