- 1 Mayıs 2018
- 57.290
- 48.089
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kilo vermeye pek faydası olacağını zannetmiyorum.Benim arkadaşlar da yapıyor bunu kilo vermede çok başarılı ama en ufak salgında pert oluyorlar.. Çok dikkatli dengeli beslenmek gerekiyor.. Sanırım 2niz de yurt dışındasınız Türkiyede acayip bir salgın var 2 yıldır
Yok kahvaltı kültürü yok. Tuzlu bişey yemezler. 30 yaşına kadar çoğu sabah tek bir tas süt kellogs yer. Yetişkinler ise bir kahve içer bazende yanında kruvasan. Bizim Türklerde buna ayak uydurmuşlar. Çalışanların coğu en geç 7 de evden çıktığı için ailecek kahvaltı filan yok. Sadece pazarları olur.kahvaltı kültürü mü yok yoksa sağlıklı yaşam ayağına falan mı
bi de fransaydı dımı?
kahvaltı kültürü mü yok yoksa sağlıklı yaşam ayağına falan mı
bi de fransaydı dımı?
valla reis bilemiyormki o vücutlar yağlanmadan nasıl okadar büyüyebiliyor anlayamıyorum bi türlü ama bazen antrenman programlarını izliyorum insan gibi çalısmıyorlar yav. şu beslenme mevzusuna kafam oldum olası hiç basmadıChris hemsworth kür almış mıdır reyz
Ucuza alinir aslinda. 6 ay sonra sözlesmesi bitiyor. Talisca etkisi yapar.Bizim aradigimiz adam tam olarak İlicic. Geç tepeye ismini yazdırdı ama tam aradığımız adam. Fizik var,Pas var,sutorluk var,bitiricilik var. Var oğlu var. Keşke paramiz olsa da alsak. Çok fark yaratırdı bizde
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya adamin Lyon kariyeri yeter. Sanki hic Lyon'da oynamamis gibi hep EPL uzerinden elestirildi. Ayni kesin 2014 yazinda Drogba'Dan sonra Gomis mi diye agladilar.Gomis transferi bayagi elestirilmisti sosyal medya da bayiliyor falan diye bu paralar verilir mi Ama Adam fransa liginde 21 gol atmisti bize gelmeden önceki sezon
Tudor kesinlikle dogru bir tercih yapmisti
Geçen bende yazdım birde kendini güzel filan atıyor süper ligde deli iş yapar.Bizim aradigimiz adam tam olarak İlicic. Geç tepeye ismini yazdırdı ama tam aradığımız adam. Fizik var,Pas var,sutorluk var,bitiricilik var. Var oğlu var. Keşke paramiz olsa da alsak. Çok fark yaratırdı bizde
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Göreceğiz bakalım Fener’in aldığı stoperi. O da Almanya’dan.Fransa'dan ne stoperler cikiyor, scout ekibi olarak şu fransa liginden oyuncu bulmak bu kadar zor olmamali, almanya ligindeki takimlar son yillarda fransa ligine yoneliyorlar