- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon-Mariano-Belhanda-Fegh bu adamlara verdiğimiz paralar kalacak büyük ihtimalle. 27 milyon euro falan yapıyor. Tamamını geri almamız zaten imkansız da bir kısmını Belhanda üzerinde almaya çalışıyoruz işte o da zor görünüyor. Yıllık ücretler bu kadar abartı olmasa yine satılabilecek adamlar tabii. Bu adamlar katkı verdi, şampiyon olduk diyeceksin ki orada hakkın var. Bizi kurtaran Badou'dan alınan 16 milyon oldu yoksa direkt batmıştık o devre arasında. Bir de Aysal döneminde alınan Bruma'nın sene başındaki satışı 15 milyon. Şunu da belirteyim alınan adamlardan çok alınma şartları cinayet bana göre. Yoksa Soso-Gomis-Fernando-Mariano-Badou gayet iyi oyuncular.o takımın geri dönüşünü bayağı aldık reyz yaw. 2 şampiyonlukta da payları büyük arkadaşların. yetmedi bu adamları iyi paralara da yolladık. Gomis 6, fernando 4,5 badou 16'a, maiconu da 1.7'e falan kiralamıştık herhold. win win oldu bunlar.
yıllık ücretler konusunda katılıyorum sana, bayağı abartı rakamlardı.
O dönem yapılan transferleri ve verilen yıllık ücretleri onaylıyorsun yani? Cinayet değil mi diyorsun? Ben olsam ben de Belhanda'ya 10 milyon bonservis, yıllık 4 milyonu basardım acımam mı diyorsun? Benim yazdıklarımda yerine gelen adam şöyle yaptı böyle yaptı gibi bir yorum yoktu verilen paralar ve yıllık ücretleri yazdım sadece. Bunun üzerine yorumun bu aksiyonları savunmaksa sana bol şans diyeyim. Kimsenin Dursun'u ve Cenk'i savunmak zorunda kalmasını istemezdim ama yapacak bir şey yok.cinayet o kadroya konup hemen hemen alınanların hepsinden kar edip yerlerine 5 kuruş etmeyecek yaşlıları doldurmaktır
katil de bellidir suskun şahitleri de
diagne marcao luyindama filan alındı işte gerisi de imza parası ve yıllıklara gitti babel falcao mitroğlu andone filan derken
Bakalım:Bu yıllığı merak ettim sadece. Olası şampiyonluk kaybında kasaya girecek paradan ne kadar tasarruf edeceğiz.
hocam o zaman da orta saha çok zayıf kalıyor sadece Lemina ve Emre Akbaba oynarsa oraya artı bir orta saha daha gerekir 6 numara defansif ön libero Donk veya Seri'den biri ya da yeni bir yabancı Mensah, Wanyama ya da Seko Fofana4-4-2 oynayip göbeğe Lemina Emre yapalim sol tarafa Sarrachi Ömer önlü arkalı yapıp falcaonun yanına Onyekuru da koyabiliriz aslına bakaraaniz kimsenin begemmedigi Diagne geçen sene geldikten sonra kanatlar dlei gibi skor üretti bu sene de aynı şekilde oynarsak biseyler olur üstüne bide Falcao var millet diagneyi mi tutucak falcaiyu nu derken Jesse Onyekuru gölü bulur çoktan
Allah korusunMensah ho
hocam o zaman da orta saha çok zayıf kalıyor sadece Lemina ve Emre Akbaba oynarsa oraya artı bir orta saha daha gerekir 6 numara defansif ön libero Donk veya Seri'den biri ya da yeni bir yabancı Mensah, Wanyama ya da Seko Fofana
Bilal Basacikoglu suan bosta zaten kulupsuzhashtag açalım su kıtlikta bedava adam çöpleri verip alırız Kayseri'de bunu aslinda emre moru sutlayip Bilal basakci da alınmalı
Telefonda olduğum için dönüş yapamadım, şimdi toplu yazayım.
Maicon-Mariano-Belhanda-Fegh bu adamlara verdiğimiz paralar kalacak büyük ihtimalle. 27 milyon euro falan yapıyor. Tamamını geri almamız zaten imkansız da bir kısmını Belhanda üzerinde almaya çalışıyoruz işte o da zor görünüyor. Yıllık ücretler bu kadar abartı olmasa yine satılabilecek adamlar tabii. Bu adamlar katkı verdi, şampiyon olduk diyeceksin ki orada hakkın var. Bizi kurtaran Badou'dan alınan 16 milyon oldu yoksa direkt batmıştık o devre arasında. Bir de Aysal döneminde alınan Bruma'nın sene başındaki satışı 15 milyon. Şunu da belirteyim alınan adamlardan çok alınma şartları cinayet bana göre. Yoksa Soso-Gomis-Fernando-Mariano-Badou gayet iyi oyuncular.
O dönem yapılan transferleri ve verilen yıllık ücretleri onaylıyorsun yani? Cinayet değil mi diyorsun? Ben olsam ben de Belhanda'ya 10 milyon bonservis, yıllık 4 milyonu basardım acımam mı diyorsun? Benim yazdıklarımda yerine gelen adam şöyle yaptı böyle yaptı gibi bir yorum yoktu verilen paralar ve yıllık ücretleri yazdım sadece. Bunun üzerine yorumun bu aksiyonları savunmaksa sana bol şans diyeyim. Kimsenin Dursun'u ve Cenk'i savunmak zorunda kalmasını istemezdim ama yapacak bir şey yok.
Buna da cevap verelim. Terim döneminde satılan ve alınan adamları yazıyorum. Sayılarda hata varsa düzeltebilirsin.
SATILANLAR
Ndiaye 16 milyon
Ozan 11 milyon
Garry 9 milyon
Gomis 6
Cavanda 2.4
Carole 1 milyon
Fernando 4,5
Çatne 3,35
Babel 1,5
Mitro 1,25
Toplam 56 milyon
ALINANLAR
Çatne 10 milyon
Akbaba 4 milyon
Marcao 4 milyon
Luyindama 3+5
Naga 2.5
Onyekuru 0,8
Ndiaye 0,7
Seri 1,5
Lemina 1 milyon
Andone 0,7
Onyekuru(İkinci kira) 0,7
Emre Mor 0,6
Saracchi 0,5
Nzonzi 0
35 milyon
Kabaca bakınca kalan 21 milyonla borç ödenmiş gibi duruyor. Zaten aşağı yukarı Ndiaye parası bu ve o dönem Badou'yu satıp yerine adam almayıp Tudor'un geldiği gibi kadro dışı bıraktığı Donk'la doldurmuştuk boşluğunu hatırlarsan. Hani satmak zorunda kalmıştık Ndiaye'yi men falan alıyorduk bilmem anımsar mısın??? Tabii Babel+Çatne+Mitro'nun bedelleri düşmek lazım o sadece FFP ayağı için yapılan bir hamleydi. Onları düşünce 15 milyon euro gibi bir şey kalıyor. Yıllıklara gitti bir argüman değil çünkü Dursun döneminde de yıllıklar vardı, Gomis'e verilen imza parası vardı. Ayrıca maaş politikasını da kıyaslarsak Cengiz yönetimi daha iyi iş yapıyor. En azından Sarrachi-Jese-Marcao-Luyindama gibi adamların maaşı gayet makul. Diğerleri kiralık ya da bonservissiz ve üst segment oyuncular olduğu için ücretler yükseliyor. O tarz oyuncu tercihi sorgulanabilir ancak yönetimin bu noktada yapacağı çok bir şey yok bana göre.
Böylece paranın aslında nerede olduğunu da görmüş olduk. İçeri girme durumu kesinlikle yok, kasaya kalan bir miktar var. İmza paralarını vs de hesapla istersen yine artıda kalacaktır.
Bakalım:
Seidika(Bulamadım şimdi tam rakamı ama baya düşüktü başa bunu yazıyorum)
Okan 0,4
Taylan 0.4
Adem 0,6
Emre mor 0,7
Luyindama 1 milyon
Jimmy 1 milyon
Onyekuru 1.2
Saracchi 1,3(Senelik)
Lemina 2 milyon
Andone 2.5
Babel 2,5 milyon
Seri 2.8 milyon
Nzonzi 3.25
Falcao 5 milyon
Lemina'dan sonra fena patlamış oraya kadar gayet iyi. Tabii bonservis veremediğimiz için maaşlar yükseliyor, yoksa Marcao-Luyi gibi ödemeler gayet makul.
biliyorum o yüzden diyorum yetenekli çocuk rotasyonda iş yapar ucuza bekler mesahida çöplerden bazılarını verip alırızBilal Basacikoglu suan bosta zaten kulupsuz![]()
Allah korusun
Dünya'da bir tek ikisi mi kaldı? Kayseri'de 1.1 alan adam senden kaç isteyecek?Allah bizi Seri’den korusun, Mensah’dan değil.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk