Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andone iyiydi sakatlanmasa, bu sezon dönmesi zor önümüzdeki sezon için tekrardan kiralanabilir ancak zaten Diagne'nin durumu da var ortada

16.01.2020 - 10:11 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 10:26| KAYSERİ, (DHA) -
Son dakika | Kayserispor'da Mensah kadro dışı
Kayserispor'da Bernard Mensah disiplisiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Süper Lig ekibi Hes Kablo Kayserispor'da 25 yaşındaki Ganalı futbolcu Bernard Mensah'ın disiplinsiz davranışları ve kamp kurallarına uymadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Mensah son olarak Fenerbahçe'ye karşı kupa maçında forma giymişti.

Normalde begenmem ama ceza sahasina giren 8 nolari ozledik be arkadas

Verin falcaoyu kayseriye alin mensahi

Bu falcaodan cacik olmaz

Emre mor
seri
nzonzi
Nagatomo
mariano
Emre Taşdemir
Jimy

bu adamları direk gönder

Bilal basakci oğlu boşta genç kanat oyuncusu rotasyonda iş görür emre Mordan bir tık daha iyi bana göre Kayseri'ye ustteki çöplerden Jimy emre bonservisi ver 1 milyon euro ver mensahi al stoperede Mustafi kirala sezon sonuna kadar idare eder yada belhanda satıp godini zorla

bilal'in jimmy'den ve emre mor'dan iyi olma şansı hiçbir evrende yok. transfer obezliğini bırakalım lütfen. keza mustafi'de malatyadaki mina'dan dahi iyi stoper değil.

hayır onaylamıyorum ama ondan bile daha kötüsü yapılan bir döneme aynı tepki verilmeyince birinin doğruları savunması gerekiyor

belhanda daha geçen sene 13 milyon teklif almış reddetmiş terim ki bunu diyen sıkı terimci karakkullukçu, feghouli de teklif aldı geçen yıl

o takımın iki şampiyonluğu da cabası

o adamlardan sadece gomisin bile yeri kat be kat harcanarak doldurulamadı

sözde galatasarayın geleceğini düşünenler her temmuz ve ocakta baştan takım kurup hem maddi hem manevi zarar veriyorlar ama çıt yok

bitmiş tükenmiş takımı yenileyenlere, ayağa kaldıranlara sırf adları dursun cenk tudor diye bu kadar yüklenirken takımın yaş ortalamasını anormal yıllıklarla 35e yaklaştıranlar koruma altında

Belhanda'ya 13 milyon teklif gelip satılmama olasılığı yok bana göre. Benim okuduklarım Belhanda'ya geçen devre arası maks 6 milyon teklif geldiği ve Terim'in o rakamı veto ettiği yönündeydi. O bile hata sayılabilir 5-6 bakmadan yollamak gerekiyordu belki de. Ama bunların tamamı spekülasyon, Belhanda'ya adam gibi teklif geldiğini düşünmüyorum ben. Zaten gelse dahi buradaki maaşı bırakıp gitmesi çok düşük ihtimal. Feghouli de gitmek istemediğini söylüyordu sürekli özellikle Arap ülkelerine. Avrupa'dan da bizdeki maaşı alamaz. Kimden gelmiş teklif bilmiyorum ama onun gidişi de zordu, şimdi daha da zor. Harbiden kimden teklif gelmiş? Mariano'yu da satamazsın, Maicon'u da. Bunlar elinde. Umarım yanılırım da çok güzel paralara satılırlar.

Maddi tabloyu da yazdım işte verilen-alınan paralar ortada. Bu sene toplama bir takım kuruldu mecburiyetten sadece Maicon'un bonservis parasına. Tabii o mecburiyeti yaratan da Çatne'ye verilen para. Bir çuval inciri berbat eden hamle o. Yoksa Marcao-Luyindama'ya verdiğimiz paraları geri alırız her türlü. Maaşları da uygun çünkü, satılmaları kolay. Babel-Falcao-Nzonzi ve Seri'nin maaşları Tudor tarifesinden yazılmış. Bunlar hep eksi. Bu seneki transfer planlaması da kadro mühendisliği de patladı bunlara itirazım yok. Daha kötüsünün yapıldığına ise kesinlikle katılmıyorum şartlar eşit değil bir kere, harcanan para vs. Ona rağmen sezon başında yaptığın transferlerden ötürü devre arasında men alıyordun iş bilmezliğinden dolayı. Tabii Dursun sene başında ben bu transferleri yapayım, Ndiaye'yi devre arası 16 milyona satarım, yerine kimseyi de almam yine de şampiyon olurum diye hesapladı diyorsan bir şey diyemem. Pek olası durmuyor bana sorarsan.

Bu arada Terim'i getiren de kendisidir. Gerçi getirmemek için baya çabaladı da Lucescu'yu milli takıma kaptırınca mecbur kaldı neyse ki.

Yazının geri kalanında Terim nefretini belirtmişsin, onlara bir şey diyemem. Ben sadece kazanılan paraların nereye harcandığının dökümünü yaptım bu arada. Bir kısmının kasaya girdiğini ısrarla kabul etmiyorsun zira. He bu seneki performansı aklar mı bunlar kesinlikle hayır ve benim de onu savunmak gibi bir niyetim yok. Bu sene başarı gelir mi? Hiç sanmıyorum lig başladıktan maks 3-4 hafta sonra havlu atarız gibi duruyor. Elimizde satılacak topçu da yok şimdi adam gibi. Yine kiralık devam edilecek Diagne'yi Belhanda'yı falan bir şekilde satamazsak. Ki satamayacağız muhtemelen.

-----------------Muslera--------------
Linnes----Stoper---Marcao--Sarrachi
--------Lemina---------Mensah------
------------Akbaba (Taylan)-------------
Feghouli---------------------------Onyekuru
-----------------Falcao-------------------

Bu kadro kupayı alır.

andone nezaman takımla calısmaya baslar acaba ? eger daha uzun sürecekse fesh edip çok eşli manyagı geri cagırmak lazım

Bu kadro kupayı alır.

Linnes out
Mariano in

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mensah 10 numara değil mi ya niye 8 mis gibi davranılıyor mensah bize gelirse ilerde "mensah 8 değil ki 10 numara" söylemlerini duyar gibiyim

Muslera
Mariano
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Nzonzi
Donk
Seri
Lemina
Feghouli
Belhanda
Falcao
Andone
Linnes
Saracchi
Onyekuru
Sekidika

Suanki yabancilarimiz 17

Görünen o ki, Nagatomo, Mariano, Nzonzi gidiyor.
Bunlarla Sarachi, Sekidika ve Onyekuruya yer aciliyor.

Belhanda yollanmak isteniyor. Giderse 10 Numara alinmasi lazim. Ki gidecek gibi. Dün oynamadi.

Luyindamanin sözlesmesi dondurulcak. Kesin Stoper lazim.

Andone isi belirsiz. Giderse yine Forvet lazim.

Yani sonucta Stoper ve kesin 10 Nr lazim.

Sag bek bölgesi bence yetersiz - Linnes ve Sener. Ama Yabanci hakkimiz daha yok, Yerlide iyi oyuncu yok.

Önliberoda Lemina Seri Ömer Donk Taylan ve Selcuk ile mecbur idare ederiz gibi. Anca Seri veya Donk giderse Yeni isim alinir.

Bu kadro kupayı alır.

Turkey Cup + Super Cup

Bu kadro şampiyon olmaz diyen var mı?
Muslera
Linnes --- Juan Jesus --- Marcao --- Saracchi
Lemina --- Mensah
Sekidika - Akbaba/Taylan/Feghouli - Onyekuru
Falcao

tek forvet oynayarak ya da kafası çalışan 10 numara olmadan oynayarak Falcao'yu bitiriyoruz.En azından zeka seviyesi olarak kaliteli bir oyuncu alsak İq testi ile alsak başarılı oluruz 10 numara pozisyonunda.Eskiden Felipe vardı net zekiydi.

Bize "tekmeye kafa atan oyuncu" değil "kafasını kullanan oyuncu" lazım.

Mensahı pek beğenmiyorum ama sekidikadaki gibi bedavaya yakın alıp kayseriye şamarı vurmak için isterim..

tek forvet oynayarak ya da kafası çalışan 10 numara olmadan oynayarak Falcao'yu bitiriyoruz.En azından zeka seviyesi olarak kaliteli bir oyuncu alsak İq testi ile alsak başarılı oluruz 10 numara pozisyonunda.Eskiden Felipe vardı net zekiydi.

Bize "tekmeye kafa atan oyuncu" değil "kafasını kullanan oyuncu" lazım.

Kafasini kullanan oyuncu tekmeye kafa atmaz ztn reyz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt