Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehire karşı herkes açık oynadığı için yaptıkları normal.Bizde o alanların çeyreğini bile bulamaz.İyi bir alternatif olabilir ama.
Ben buna pek katılmıyorum reis Liverpool'da Mane o kadar açık alan buluyor City'de Sterling geniş alan bulamıyor mu ? mesele Eskişehir'e karşı herkes açık oynuyor değil mesele Liverpool o baskıyı kurup rakibi hazırlıksız yakaladığı için Mane o açık alanları bulabiliyor, Liverpool saniyeler içinde topu yeniden kapabiliyorken biz yanlışlıkla arada sırada rakibin ayağından top kapabiliyoruz

Liverpool topu kaptığı anda rakip kaleye bir kaç saniye içinde inip rakibi hazırlıksız yakalıyor biz 165165165161 tane pas yapmadan sahadaki herkes topa birer kere dokunup bir Muslera'ya geri dönmeden orta sahayı bile geçemiyoruz

Bence temel sorun bu biz rakibe baskı uygulamadıktan , topu bir an önce yeniden kazanmadıktan, rakip kaleye hızlı inmeyi öğrenmedikten sonra Sekidika&Onyekuru ile olacak iş değil yoksa bir kanada Mane'yi bir kanada Mbappe'yi getir koy biz bu kadar başı boş oynadığımız sürece o adamlar bile rakip savunmayı aşmakta zorluk çekerler

O değil de sizce tarihimizde veya son 15-20 yılda aşırı çok beklediğimiz ama gerçekleşmeyem transferlerimizin başında hangileri geliyordur.

Pires ilk 3’e kesin girer kanımca, var mı aklınıza gelenler?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Aşırı beklenilen değilde eskiden gazetelerin banko bize yazdığı isimler şunlardı

Julio Baptista
Adrian Mutu
Van Nistrelooy
Crespo
Fernando Morientes
Juninho

Sabri skills çıkartayım madem ben de.

Video kesitlerinden bir topçunun yeteneğine nasıl karar veriyorsunuz? Eskişehirli arkadaşlarım çöp sizde iş yapmaz diyor.

Gelsin görelim bakalım.
Bu "çöp" tutmazsa bir sey kaybeder miyiz? Maliyetini goz onunde bulundurursak hayir. Ozornwafor'u aldik zarar ettik mi? Birakalim bu isleri.

Sabri skills çıkartayım madem ben de.

Video kesitlerinden bir topçunun yeteneğine nasıl karar veriyorsunuz? Eskişehirli arkadaşlarım çöp sizde iş yapmaz diyor.

Gelsin görelim bakalım.
Golleri gayet iyi takipçilikle atılmış goller ikinci yarı oynamak istediğimiz oyunda bize ekstra katkı sağlayabilir. 1. lig gibi kasaplardan dolu bir ligde ve en zayıf takımda 27 maçta 14 gol önemsediğim bir istatistik. Bizde böyle alan bulamaz vs elbette doğru ama adam öyle topa karpuz muamelesi yapmıyor belli meziyetleri var top ayağındayken en kötü yedekten iyi hamle olabilir. Babel varda ne oluyor mesela Sekidika çok daha heyecan verici bence

Ben buna pek katılmıyorum reis Liverpool'da Mane o kadar açık alan buluyor City'de Sterling geniş alan bulamıyor mu ? mesele Eskişehir'e karşı herkes açık oynuyor değil mesele Liverpool o baskıyı kurup rakibi hazırlıksız yakaladığı için Mane o açık alanları bulabiliyor, Liverpool saniyeler içinde topu yeniden kapabiliyorken biz yanlışlıkla arada sırada rakibin ayağından top kapabiliyoruz

Liverpool topu kaptığı anda rakip kaleye bir kaç saniye içinde inip rakibi hazırlıksız yakalıyor biz 165165165161 tane pas yapmadan sahadaki herkes topa birer kere dokunup bir Muslera'ya geri dönmeden orta sahayı bile geçemiyoruz

Bence temel sorun bu biz rakibe baskı uygulamadıktan , topu bir an önce yeniden kazanmadıktan, rakip kaleye hızlı inmeyi öğrenmedikten sonra Sekidika&Onyekuru ile olacak iş değil yoksa bir kanada Mane'yi bir kanada Mbappe'yi getir koy biz bu kadar başı boş oynadığımız sürece o adamlar bile rakip savunmayı aşmakta zorluk çekerler

Bu yazdıklarına katılıyorum kral ama Mane sterling gibi adamlar dar alanda da becerili tipler.Sekidikanın daha kapalı savunmaya karşı oynadığı bir maçı izlemedik ve izlemek lazım.Feghouliyi beğenmediğimi bilirsin ama hemen onun yerine kadrolara yazılması saçma.

Sen izlemişsin galiba Sertan renkdaş, gerçekten kötü mü bu adam?
Kötü değil ama ilaç ta değil. Tek pasla gol olacak pozisyonlarda verdiği öyle paslar var, sahaya girip öldürse biri, tahrik indirimi alır.

Bunun yerine Garry Rodriguez es es te olsa, es es in durumu çok daha farklı olurdu gibi düşünelim.

Bizce tabi bu değerlendirme, biz yanlış görmüşüzdür umarım

Bu yazdıklarına katılıyorum kral ama Mane sterling gibi adamlar dar alanda da becerili tipler.Sekidikanın daha kapalı savunmaya karşı oynadığı bir maçı izlemedik ve izlemek lazım.Feghouliyi beğenmediğimi bilirsin ama hemen onun yerine kadrolara yazılması saçma.
Ben bu Sekidika'yı merak ediyorum gerçekten reis bir gelsin izleyip görelim ama dediğin gibi henüz doğru düzgün izlemeden adamı iyi veya kötü diye yorum yapmayacağım

Gelsin ilk başta az az süre bularak kupa maçlarında filan oynar ama gördüğüm kadarıyla bu ligde iş yapabilecek yeteneklere sahip ...

Fulham' ın Seri' yi geri istediği doğruysa, kiralama bedelini filan koparıp yollayıversinler. Hem bütçe hem kontenjan açılmış olur da yerine sağlam bir DM alınır ki kalmış olsa da lazım öyle biri zaten. Ne 6 yı doldurur, ne 8 için Lemina' ya tercih edilir, ne de 10 numaranın hakkını verebilir; ne anladım öyle orta saha oyuncusundan?..

Ben bu Sekidika'yı merak ediyorum gerçekten reis bir gelsin izleyip görelim ama dediğin gibi henüz doğru düzgün izlemeden adamı iyi veya kötü diye yorum yapmayacağım

Gelsin ilk başta az az süre bularak kupa maçlarında filan oynar ama gördüğüm kadarıyla bu ligde iş yapabilecek yeteneklere sahip ...

Bu ligde hızlı adam iş yapıyor cidden.Aslında izlediğim videolarda topu ayağından aşmadan suruyor.Zaten bir şekilde benfica referansı var.

Oldu rtaş o halde bütün ucuz malları yığalım kulübe eyv de topu kim oynayacak:?
314835.jpg

O değil de sizce tarihimizde veya son 15-20 yılda aşırı çok beklediğimiz ama gerçekleşmeyem transferlerimizin başında hangileri geliyordur.

Pires ilk 3’e kesin girer kanımca, var mı aklınıza gelenler?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Pato
Shaqiri
Mohammed Kallon

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt