Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The meeting between Simon Kjaer's agents and Sampdoria was postponed today, as the agents were overseas and they are taking their time. Therefore, the Blucerchiati are losing confidence in their ability to close a deal. Milan are also interested in the Atalanta defender, along with Cagliari and both clubs are willing to take the player on a 6 month loan.

Bu ligde hızlı adam iş yapıyor cidden.Aslında izlediğim videolarda topu ayağından aşmadan suruyor.Zaten bir şekilde benfica referansı var.
Tabi bir transferin tutması için çok farklı unsurlar var bu konuda en güzel örnek Telles'dir benim gözümde, kendi döneminin en iyi sol beklerinden birisi oldu Inter&Porto gibi takımların formasını giydi belki de yakın zamanda çok daha büyük bir takıma ve lige geçiş yapacak ama bir türlü olmadı bizim takımda Sekidika gelir olur olmaz bilmiyorum ama girilebilecek bir risk hani tutmasa bile kaybımız ne olabilir ki ?

Forumda bazı arkadaşlarımız çöp düz topçu filan diyorlar da bana öyle gelmedi çalım becerisi var dediğin gibi top hakimiyeti kötü görünmüyor skora etki etmiş Eskişehir'de rakip kaleye çok hızlı inebiliyor bence bu özelliklerinin hatırına bizim ligde iş yapar ama dediğim gibi doğru bir takım içinde olması gerekiyor

Geliyor Aslan parçası
emoji1303.png

Ekli dosyayı görüntüle 69343

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 69345Ekli dosyayı görüntüle 69345
Geliyor Aslan parçası

Ekli dosyayı görüntüle 69343

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1578466238099.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt