Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta sonu çok güzel maçlar var. Futbol severler futbola doyacak.

Cumartesi günü Başakşehir evinde Malatya ile oynuyor. Normalde Başakşehir favori derdim ama Malatya'da Sergen'in kovulması ve Ünal Karaman'ın gelmesi Malatya'yı kolay lokma olmaktan çıkarttı. Bu maç berabere bitebilir.

Cumartesi gününün diğer maçında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep ile oynayacak. Fener'in işi bence zor.

Pazar günü bizim Denizli maçımız saat 4'te ya kötü bir saat, akşam 19:00 maçları daha güzel oluyor ama ne olursa olsun Denizli'yi yenmeliyiz.

Ve geldik en önemli maça Pazar akşam saat 19:00'da Beşiktaş evinde Sivasspor ile oynuyor. Her türlü sonuç bize yarar lakin gönlüm maçın berabere bitmesinden yana, bir takım yenecekse o da Beşiktaş olsun.
?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gelsin mvilla elimizdekilerden kötü olamaz yaşı 29 zenci yeter 3-4 sene oynar ama lütfen
3 sene ve altı kontrat ve düşük ücretle alın 1,5 milyon euro maaş civarı

25 Yaşında adam atletico görmüş düşük maaşa alabiliyorsan al kalsın
sene sonu her şekil satarsın lemina kiralık kiralayamazsın hazırda oyuncun olur
ama 2 milyon euro maaşla alacaklarsa hiç almasınlar kontratı bitene kadar çakılır kalır
Bilmiyorum reis ben Lemina'nın bile tek ön libero olarak oynayacak adam olmadığını düşünüyorum sen yerine Mensah olur diyorsun Lemina son haftalarda oynadığımız gibi ikili orta saha tandeminin defansif görevlerini yapar Mensah ise tam tersine çevikliğini kullanarak hep ileriyi düşünür enerjisini hep ilerisi için kullanır

Benim dediğim Mensah-Lemina ikili orta sahası için mesela bu ikili orta sahayı yapmak yerine sene sonuna kadar Seri ile devam edip sene sonunda ne yapıp edip Mert Hakan ve Emre Kılınç ikilisini kadromuza katmamız gerekiyor

Mert Hakan gerçekten kendisini buldu formu çok iyi durumda seçeceği takımı doğrudan yukarı taşıyacak bir isim Galatasaray'lı olması bizim avantajımıza rakiplerimizin bu transferde üstünlük kurma şansı yok

Emre Kılınç ise geçen seneden beri yükselen formunu bu senede devam ettiriyor menajerinin william da villa olması bu transferde bizi öne çıkarır

Umarım ikisini de kadromuza katabiliriz bonservissiz olarak ligin en iyi performans gösteren yerli oyuncularını kadromuza katmış oluruz

Rodop arda'yı isteyenlere fenerli troll hesaplar demek istiyor gibi :D inanılmaz adam.

Belhanda'dan haber var

(Manu'ya cevap olarak). Ben de gidecegimi düsünmüyorum. Ilk yari zor gecti ama 3. senemde 3. kupayiyi alma sansi var.

google translate kullandim yani 100% dogru olmayabilir

Bilmiyorum reis ben Lemina'nın bile tek ön libero olarak oynayacak adam olmadığını düşünüyorum sen yerine Mensah olur diyorsun Lemina son haftalarda oynadığımız gibi ikili orta saha tandeminin defansif görevlerini yapar Mensah ise tam tersine çevikliğini kullanarak hep ileriyi düşünür enerjisini hep ilerisi için kullanır

Benim dediğim Mensah-Lemina ikili orta sahası için mesela bu ikili orta sahayı yapmak yerine sene sonuna kadar Seri ile devam edip sene sonunda ne yapıp edip Mert Hakan ve Emre Kılınç ikilisini kadromuza katmamız gerekiyor

Mert Hakan gerçekten kendisini buldu formu çok iyi durumda seçeceği takımı doğrudan yukarı taşıyacak bir isim Galatasaray'lı olması bizim avantajımıza rakiplerimizin bu transferde üstünlük kurma şansı yok

Emre Kılınç ise geçen seneden beri yükselen formunu bu senede devam ettiriyor menajerinin william da villa olması bu transferde bizi öne çıkarır

Umarım ikisini de kadromuza katabiliriz bonservissiz olarak ligin en iyi performans gösteren yerli oyuncularını kadromuza katmış oluruz
seri ile devam etmek demek bence hiç bir hedefin kalmadığını kabul edip şampiyonluktan vazgeçmektir.
Ayrıca Mert hakan Mensahtan daha ofansif oyuncu mert hakan gelesede oynayacak yer buluruz.
Mert hakan mensah lemina orta sahası tam hayalimdeki gibi olur 3 tane çevik hızlı genç ileri geri oynayabilen
ayakları düzgün oyuncu önünede sağlam bir üçlü koydunmu ligin tozunu atarsın

Belhanda'dan haber var

(Manu'ya cevap olarak). Ben de gidecegimi düsünmüyorum. Ilk yari zor gecti ama 3. senemde 3. kupayiyi alma sansi var.

allahın belaları. ft yüzünden bunlar hep. geçen sene satılacak adamı tuttu 4 milyonluk maaşını karşılasın şimdi. daha diagne kazığı var hey maşallah

bundan sonra alacağımız oyuncuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapacağız diyen sinyor terim lafının üzerinden daha 1 ay geçmeden 30'una basmaya ramak kalmış oyunculara yönelmiş demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt