- 18 Temmuz 2009
- 81.757
- 238.732
- 5.093
30 sene bende göremedim.
Neyse 2 biraya vajina makat dağıtanlarla muhattap olmama kararı aldım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 sene bende göremedim.
Erkek adam kahve icer mi ustat? Son zamanlarda cok kahve iciyorum erkekligime zeval gelmesini istemem.
Liboş olmussun gecmis olsun. 10 cay ocagindan 10 cay ictigin zaman liboslugun dusecektir.
Havaya girdiklerinde çakarız kendilerine gelirler.Lan Beşiktaş yenmesin berabere bitsin, bjk hiç top oynamadan zirve yarışında zaten iyice havaya girmesinler.
evet kacirdik bunu, diagne yerine alsaydik keske daha kolay da satabilirdik
biranın yeri ayrı bira alkol değildir yazın plajda serinlemek için ya da ya da kafelerde pub'larda ayak üstü susuzluğu gidermek için içilen bir içecek türüdürNeyse 2 biraya vajina makat dağıtanlarla muhattap olmama kararı aldım.
p yetmezliği mi30 sene bende göremedim.
Neyse 2 biraya vajina makat dağıtanlarla muhattap olmama kararı aldım.
p yetmezliği mi
25 Yaşında adam atletico görmüş düşük maaşa alabiliyorsan al kalsınMensah'ı severim de sene sonu için oraya Mert Hakan çok daha iyi olur bence, Emre Kılınç & Mert Hakan ikilisini ne yapıp edip kadromuza katmamız gerekiyor
Benim kalbim cegen tepesinde atar ustat fetometre puanim 0, fem dershanesine gitmistim oradan da bir sey cikmaz milyonlarca genc gitti orda da hep karsi cikmisimdir abi evinde kalirken de bilgisayardan pes2013 oynardik sadece ustat benim gibi bir milliyetciye libos deme allahini seversen.Demir zaten liboştu yav üstüne kafa da açıyor.
fetometre puanı sıfır olan bir insan evladını gerçekten kutlamak gerekBenim kalbim cegen tepesinde atar ustat fetometre puanim 0, fem dershanesine gitmistim oradan da bir sey cikmaz milyonlarca genc gitti orda da hep karsi cikmisimdir abi evinde kalirken de bilgisayardan pes2013 oynardik sadece ustat benim gibi bir milliyetciye libos deme allahini seversen.
Şu seriyi oynatamama mevzusunuda ben anlamadım Nasıl oynatacağız Hızlı kanat gelecek ve pas atacakmışSeri sırf pas ve 1.touch konusunda belki daha iyi.
Ama Mensah ile daha direkt ve dinamik bir oyun oynarsın. Mensah tarzı adamları bizim ligin dinamiklerine çuk diye oturur.
Biz Seri yı malesef biraz da oynatamadık... ama bu başka bir konu.
Taylan, Onyekuru ve Jesse ile Seri çok daha iyi oynar.
Şu anda ama Mensah sana direk ve daha iyi katkı verir.
hayırdır bu kim nerede oynar kaça almışız h.o.M'Vila hayırlı olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi