Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En guzel icki Rakidir, ustune 2-3 celik gibi bira ictinmi

guzel kafa yasarsin, arti sabah hic bas agrisi olmaz

Mensah'ı severim de sene sonu için oraya Mert Hakan çok daha iyi olur bence, Emre Kılınç & Mert Hakan ikilisini ne yapıp edip kadromuza katmamız gerekiyor
25 Yaşında adam atletico görmüş düşük maaşa alabiliyorsan al kalsın
sene sonu her şekil satarsın lemina kiralık kiralayamazsın hazırda oyuncun olur
ama 2 milyon euro maaşla alacaklarsa hiç almasınlar kontratı bitene kadar çakılır kalır

Demir zaten liboştu yav üstüne kafa da açıyor.
Benim kalbim cegen tepesinde atar ustat fetometre puanim 0, fem dershanesine gitmistim oradan da bir sey cikmaz milyonlarca genc gitti orda da hep karsi cikmisimdir abi evinde kalirken de bilgisayardan pes2013 oynardik sadece ustat benim gibi bir milliyetciye libos deme allahini seversen.

alkolü iyice azalttıktan sonra çaya kahveye dadandım ice tea, maltana, zencefilli gazoz falan içiyorum aklıma geldikçe

Nagatomo, kulüp bulması halinde herhangi bir para veya tazminat talebinde bulunmadan sözleşmesini feshetmeyi kabul etti. (Futbol Arena)

Benim kalbim cegen tepesinde atar ustat fetometre puanim 0, fem dershanesine gitmistim oradan da bir sey cikmaz milyonlarca genc gitti orda da hep karsi cikmisimdir abi evinde kalirken de bilgisayardan pes2013 oynardik sadece ustat benim gibi bir milliyetciye libos deme allahini seversen.
fetometre puanı sıfır olan bir insan evladını gerçekten kutlamak gerek

Seri sırf pas ve 1.touch konusunda belki daha iyi.

Ama Mensah ile daha direkt ve dinamik bir oyun oynarsın. Mensah tarzı adamları bizim ligin dinamiklerine çuk diye oturur.

Biz Seri yı malesef biraz da oynatamadık... ama bu başka bir konu.

Taylan, Onyekuru ve Jesse ile Seri çok daha iyi oynar.

Şu anda ama Mensah sana direk ve daha iyi katkı verir.
Şu seriyi oynatamama mevzusunuda ben anlamadım Nasıl oynatacağız Hızlı kanat gelecek ve pas atacakmış
Yahu hızlı oyuncuya pas atmak çok zor birşey değil at önüne zaten adam hızlı yakalar.
Önemli olan Falcaoya ara pası atabiliyormu selçuk iyi zamanında ne ara pasları atıyordu
Bende bugün çıksam sahaya onyekuruya 3-4 tane isabetli pas atarım yavaş atamasam yeter top sahada kaldığı sürece
onyekuru yakalar Seri leş oğlu leş bir oyuncu benim için

Suleyman Rodop'a göre Yann M'Vila ile ilgileniyoruz bizden haber bekliyormus anlasma yakinmis ama alternatif olarak bekletiliyormus

M'villa bu gece Türkiye'ye geliyormuş galiba. Rodop oyle diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt