Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.189
- 17.853
- 2.228
2 yılda 100 bin + mesaj bu matamatiksel olarak mümkün değil helal olsun vallaakıllı ol basmıyım bi yerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 yılda 100 bin + mesaj bu matamatiksel olarak mümkün değil helal olsun vallaakıllı ol basmıyım bi yerine
Hayirli ugurlu olsun reisim. Verdik oyumuzu.merhaba renkdaşlarım
Konu dışı olduğu için herkesten öncelikle özür dilerim
Kızım okulda şarkı yarışmasına katılmış ve ilk 3 e kalmış. "Baba Galatasaray sitesine de yazarmısın oy verirler mi" dediği için yazayım dedim..
Oy vermede sınır yok. Aşağıdaki linkten 4-A Duru Tunç & Yağmur Ağca ya oy verirseniz seviniriz. Teşekkürler şimdiden..
![]()
Belirli periyotlarda eski raporları silerim mesajlarım falan gider bu yüzden. Bu hesabımda da normalde 60k civarı mesajım vardı.2 yılda 100 bin + mesaj bu matamatiksel olarak mümkün değil helal olsun valla
Ruh halin pek stabil değil gibi hemşehrim. Zaman zaman 'ego cilalama' ihtiyacı duyuyorsun sanırım. Kontrolü kaybetmediğin müddetçe mahzuru yokCanım hangisini isterse onu veriyorum ya
...valla helal olsun renktaşBelirli periyotlarda eski raporları silerim mesajlarım falan gider bu yüzden. Bu hesabımda da normalde 60k civarı mesajım vardı.
Yanlış anlamaya mahal vermeyelim. Ego değil sistem denemeleri için kullandığım bir hesabım.O yüzden her rütbeyi veriyorum kendimeRuh halin pek stabil değil gibi hemşehrim. Zaman zaman 'ego cilalama' ihtiyacı duyuyorsun sanırım. Kontrolü kaybetmediğin müddetçe mahzuru yok...
Çabamızın adı GSCvalla helal olsun renktaş
kaynak21.45 simdi KAP geliyor, KAP.GOV.TR'yi takip edin!
Murat Saylak kafiyeli oldukaynak
Gelmezse atıcam seni hadi bakalım21.45 simdi KAP geliyor, KAP.GOV.TR'yi takip edin!
Şampiyonlar ligimi o neresi senin çapını aşan bir yerden bahsediyorsun ne hayal kurayım ne istersinHayallere bak aynı hocasınin hayali gibi CL' de 6 yemelik ortasaha.
Kayseri ve Sivas'ın ortasahalari Renktaşimizin hayallerini süslüyor
Kızım okulda şarkı yarışmasına katılmış ve ilk 3 e kalmış. "Baba Galatasaray sitesine de yazarmısın oy verirler mi" dediği için yazayım dedim..
Oy vermede sınır yok. Aşağıdaki linkten 4-A Duru Tunç & Yağmur Ağca ya oy verirseniz seviniriz. Teşekkürler şimdiden..
![]()
50 tane fln yolladım inş sayılır hepsi
bu uzaktan eğitim olayının yararına hiç inanamadım ne bileyim bire bir çalışmıyorsan nekadar yararlı olabilir ki.Reyz bende mümkün dğl kürsüz diyordum lakin adamın antrenmanlara baktım. Dedigin gibi insan gibi calismiyorlar. Günde cift antrenman yapıyolar birde.
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.instagram.com
Elemanı bu calistirmis. Aplikasyon cikarmislar simdi. Ucretli beslenme ve antrenman programlarını paylasiyorlar. Centr
Gelmezse ihraç21.45 simdi KAP geliyor, KAP.GOV.TR'yi takip edin!
Verdim bir kaç adet bende,umarım kazanır renkdaşım.merhaba renkdaşlarım
Konu dışı olduğu için herkesten öncelikle özür dilerim
![]()