Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
villarreal-cf-v-fc-barcelona-la-liga-5ca4b4b48255ecdf50000005.jpg
11967.jpg
r
hudson-odoi-chelsea-2019_10a0pc8olq6k71llf1gno83wua.jpg

Sekidika sezon sonuna kadar 4-5 gol atsin, saclarini bu sekilde yapsin en az 10 milyona satariz

merhaba renkdaşlarım
Konu dışı olduğu için herkesten öncelikle özür dilerim

Kızım okulda şarkı yarışmasına katılmış ve ilk 3 e kalmış. "Baba Galatasaray sitesine de yazarmısın oy verirler mi" dediği için yazayım dedim..
Oy vermede sınır yok. Aşağıdaki linkten 4-A Duru Tunç & Yağmur Ağca ya oy verirseniz seviniriz. Teşekkürler şimdiden..

Hayirli ugurlu olsun reisim. Verdik oyumuzu.

21.45 simdi KAP geliyor, KAP.GOV.TR'yi takip edin!

Ruh halin pek stabil değil gibi hemşehrim. Zaman zaman 'ego cilalama' ihtiyacı duyuyorsun sanırım. Kontrolü kaybetmediğin müddetçe mahzuru yok :hat: ...
Yanlış anlamaya mahal vermeyelim. Ego değil sistem denemeleri için kullandığım bir hesabım.O yüzden her rütbeyi veriyorum kendime :)

Hayallere bak aynı hocasınin hayali gibi CL' de 6 yemelik ortasaha.

Kayseri ve Sivas'ın ortasahalari Renktaşimizin hayallerini süslüyor :)

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
Şampiyonlar ligimi o neresi senin çapını aşan bir yerden bahsediyorsun ne hayal kurayım ne istersin

forvette firmino mane salah istermisin
sağ bek arnold sol bek robertson fena olmaz dimi
bu yoklukta klüp batıyor türkiye liginde mücadeleye göre yazdım ben bunu
unutun hiç bir türk takımı en az 10 sene avrupa hiç bir halt yiyemez

AYRICA SEN BENİM HOCAMA KURBAN OL

merhaba renkdaşlarım

Kızım okulda şarkı yarışmasına katılmış ve ilk 3 e kalmış. "Baba Galatasaray sitesine de yazarmısın oy verirler mi" dediği için yazayım dedim..
Oy vermede sınır yok. Aşağıdaki linkten 4-A Duru Tunç & Yağmur Ağca ya oy verirseniz seviniriz. Teşekkürler şimdiden..

kardeşimize oyumuzu verdik İnşallah kazanan olur

Reyz bende mümkün dğl kürsüz diyordum lakin adamın antrenmanlara baktım. Dedigin gibi insan gibi calismiyorlar. Günde cift antrenman yapıyolar birde.

Elemanı bu calistirmis. Aplikasyon cikarmislar simdi. Ucretli beslenme ve antrenman programlarını paylasiyorlar. Centr
bu uzaktan eğitim olayının yararına hiç inanamadım ne bileyim bire bir çalışmıyorsan nekadar yararlı olabilir ki.
bu tür eğitim veren türklerde var mesela berkay türkkan çocuk çok iiyi iş cıkartıyor youtubden arada bi takip ediyorum ama uzaktan eğitim olayına onlada girmem. ezbere olacakmış gibi geliyor. tabi sadece önyargımda olabilir. antrenman kısmında sorun yaşamadım hiç zaten pekde bu beslenme olayına dediğim gibi kafam pek basmıyor

merhaba renkdaşlarım

Verdim bir kaç adet bende,umarım kazanır renkdaşım.

rodop ne oldu koçum manu lonjon tarafından tokatlanıyosunuz :D siz de prim yapıyosunuz ya ama haklısınız böyle taraftarları bulmuşken ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt