Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.934
- 1.948
- 1.798
Büyük topçu olacağı belliymiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin hayalinde sabah aksam dua ediyorsun takim.kotu gitsinde saydiracak adam ciksim sampiyon oldugumuzda veya gol attigimizda bile sebindigini dusunmuyorumHayallere bak aynı hocasınin hayali gibi CL' de 6 yemelik ortasaha.
Kayseri ve Sivas'ın ortasahalari Renktaşimizin hayallerini süslüyor
Boyle bir oyuncuyu yonetim satamadi, soyleyeceklerim bu kadar.
Birruh biddem nefdik belhanda
Geri donmeliSatmakta cok amatoruz maalesef, butun kulupler boyle Turkiyede.
Ama ana problem kontratlari verenlerde asiri fazla maas veriyoruz.
Once biz sonrwda bruge denilen klup adamin piyasasini dusurdu oyle yada boyle eb cok gol atan yabanci futbolcu olmus bu adam![]()
![]()
Boyle bir oyuncuyu yonetim satamadi, soyleyeceklerim bu kadar.
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten daha gençken de bize gelmiş bir oyuncu istersek şimdi bile alırız gibi bence de denenebilir bir profil, hızlı ve teknik adam. Gerçi gelip gitmiş ben yarım sezon kaldı sandıydım da bir olaylar dönmüş anlaşılan.Yalnız dünkü maçta Oğulcan Çağlayan müthiş oynadı. Geç olmadan çökmek lazım ona da.
Ne maçtı be dondurucu bir soğukta lincoln içimizi ısıtmıştı ankarada maçtaydım. Kaptan geri dönecek az kaldı
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten daha gençken de bize gelmiş bir oyuncu istersek şimdi bile alırız gibi bence de denenebilir bir profil, hızlı ve teknik adam. Gerçi gelip gitmiş ben yarım sezon kaldı sandıydım da bir olaylar dönmüş anlaşılan.

Falcao yerine diagne yazarsak güzel kadro.Muslera
Linnes ??? Marcao Saracchi
???
Sekidika Lemina ??? Onyekuru
Falcao