Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EObfIPTXsAEhYHv

Büyük topçu olacağı belliymiş.

Hayallere bak aynı hocasınin hayali gibi CL' de 6 yemelik ortasaha.

Kayseri ve Sivas'ın ortasahalari Renktaşimizin hayallerini süslüyor :)

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
Senin hayalinde sabah aksam dua ediyorsun takim.kotu gitsinde saydiracak adam ciksim sampiyon oldugumuzda veya gol attigimizda bile sebindigini dusunmuyorum

Evet dünkü hakem faciasından sonra 1 günlüğüne Metris yoluna düştüm ve cezamı çektim. Duyum var mı duyum

Yalnız dünkü maçta Oğulcan Çağlayan müthiş oynadı. Geç olmadan çökmek lazım ona da.

Yalnız dünkü maçta Oğulcan Çağlayan müthiş oynadı. Geç olmadan çökmek lazım ona da.
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten daha gençken de bize gelmiş bir oyuncu istersek şimdi bile alırız gibi bence de denenebilir bir profil, hızlı ve teknik adam. Gerçi gelip gitmiş ben yarım sezon kaldı sandıydım da bir olaylar dönmüş anlaşılan.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten daha gençken de bize gelmiş bir oyuncu istersek şimdi bile alırız gibi bence de denenebilir bir profil, hızlı ve teknik adam. Gerçi gelip gitmiş ben yarım sezon kaldı sandıydım da bir olaylar dönmüş anlaşılan.

İlk olarak bir röportajında dikkatimi çekmişti kendisi. Altyapı oyuncularının çalışmayı çok sevmediğinden falan bahsediyordu. Belli ki kendini bayağı bir geliştirmiş. Umarım böyle bir hamle yaparız.

Muslera

Linnes ??? Marcao Saracchi

???

Sekidika Lemina ??? Onyekuru

Falcao​

Kimseyi bulamazlarsa uyguna en kötü ihtimal da costayı alsınlar yaşlı ama en azından 1.91 boyu var duran toplarda etkili olur ayrıca sürpriz ileri çıkışlarıyla isabetli şutları var zaten o da bizi bekliyor galiba kaç gündür bir takımla anlaşmadı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt