- 12 Temmuz 2009
- 60.894
- 24.269
- 2.968
Newcastle cok iyi 1 bira lisede hep icerdim partylere felanda gotururdum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben koyuları seviyorum
lan konumun niye benim mahalleyi gösteriyoYunus emre ne bilsin birayi cay icer o
Neyse bitiyor Allahtan .Burada uc aydir "kasmayin geldi malesef "diye yazip durdum, bundan sonra dua edecegiz artik, belki biraz takimi hirslandirmasi icin yoksa baska bir beklentim yok. Saha kenarında ve icinde hakemlere dayilanacak biri lazim demekki belozoglu gibiŞu arda bi yere gitse de rahatlasak.
Bela oldu başımıza her transfer dönemi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kariyerinin genelinde hiç böyle bir oyuncu olmadı. Gole yakın adam kendini her yerde belli eder. Soucek de ön libero oynuyor ama 15 gol atıyor adam yılda.Adam nasıl skor katkısı yapsın takım topmu oynuyor adam ileri geri savaşıyor topu alıp elli kere kafasını kaldırıp
top atacak adam bulamadığına şahit olduk adam gibi işleyen takım varda lemina katkı sağlamıyor
Adam o bölgeden bir ayrılsa delik deşik oluruz ahana ankaragücü maçı adam oyundan çıktı
10 kişi lig sonuncusu içimizden geçti Bir oyuncuyu kıyaslarken lütfen elinizdeki takımıda göz önüne alın
Şu anda eski melo eski selçuk gelse onlar bile o bölgeden ayrılamaz çünkü takımın hücum tehditi yok
her takım geri yaslanıp bekleyip çıkma peşinde ozamanda lemina ne yapacak alıp topu kaleye kadar gidip golmü atacak.
Adam gibi takımda lemina her yerde oynar bizim takımda mecburen böykle
telles trasnfer olmadı mı hala puşt
Burhan Can gibiler pis patlayacak eğer ki bugün açıklanmazsa bence maskatlı ve bu haberler karşılığı çıkarlarının olduğunu düşüneceğimGünaydın Hayırlı cumalar. Transferi takip edemedim biraz uzak kaldım Arda haberleri dolaşıyor yine ama son durum nedir gelen giden ? Bu hafta kap'lar gelir diyordu yorumcular,duyumcular ama hiç hareket olmadı.
Arda Turan mı? Ryan Babel mi?
yakinda Porto baskanligina aday oldugunu açiklarsa sasirmam
Hafta sonlarıda çıkabiliyor transferlerin son günü cumartesi yada pazar gününe denk geldiğinde son gün transferleri kimse lisans çıkartamaz o zmnBugün mesai bitimine kadar çıkartılmazsa Saracchi ve Sekidika'nın lisansları, Pazar günü Denizli maçında oynayamayacaklar mı? Hafta sonu da olsa çıkartılabiliyor mu yoksa lisanslar? Bu kadar zor bir iş mi lisans çıkartmak?
Arda Turan mı? Ryan Babel mi?