Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
al birini vur ötekineArda Turan mı? Ryan Babel mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
al birini vur ötekineArda Turan mı? Ryan Babel mi?
yalan olduMvilla nerde
Pazar 15:00te bile çıkar.Bugün mesai bitimine kadar çıkartılmazsa Saracchi ve Sekidika'nın lisansları, Pazar günü Denizli maçında oynayamayacaklar mı? Hafta sonu da olsa çıkartılabiliyor mu yoksa lisanslar? Bu kadar zor bir iş mi lisans çıkartmak?
Muhabir Mehmet Özcan’ın özel haberi, Arda Galatasaray’da. Transfer bugün yarın resmi olarak açıklanacak.
Olaya sportif olarak bakıyorum. Jimmy Durmaz denen leş herif oyuna gireceğine, herşeyini vermeye hazır olan Arda Turan girsin.
Hayırlısı olsun.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
aksi bir düşünce bekliyor muydun sen rtş.sportif filan bakmıyorsun güzel renktaşım
hoca istediği için kılıfına uyduracak sebep arıyorsunuz

Verecek bir şeyi olmayan her şeyini verse ne olacak?Muhabir Mehmet Özcan’ın özel haberi, Arda Galatasaray’da. Transfer bugün yarın resmi olarak açıklanacak.
Olaya sportif olarak bakıyorum. Jimmy Durmaz denen leş herif oyuna gireceğine, herşeyini vermeye hazır olan Arda Turan girsin.
Hayırlısı olsun.
Muhabir Mehmet Özcan’ın özel haberi, Arda Galatasaray’da. Transfer bugün yarın resmi olarak açıklanacak.
Hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun.
Madem karakter sorunları olan, özel hayatı sorunlu bir adama ihtiyacımız vardı o zaman neden Babel'i gönderdik?