Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer yapsak artik

Muhabir Mehmet Özcan’ın özel haberi, Arda Galatasaray’da. Transfer bugün yarın resmi olarak açıklanacak.

Olaya sportif olarak bakıyorum. Jimmy Durmaz denen leş herif oyuna gireceğine, herşeyini vermeye hazır olan Arda Turan girsin.

Hayırlısı olsun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bugün mesai bitimine kadar çıkartılmazsa Saracchi ve Sekidika'nın lisansları, Pazar günü Denizli maçında oynayamayacaklar mı? Hafta sonu da olsa çıkartılabiliyor mu yoksa lisanslar? Bu kadar zor bir iş mi lisans çıkartmak?
Pazar 15:00te bile çıkar.

Bu akşam 22:30'da Schalke'de oynayan milli oyucularımız Ozan Kabak ve Ahmet Kutucu evinde M'gladbach'a karşı maça çıkıyor. Liderliği son maçta Leipzig'e kaptıran M'galdbach 35 puanla 2. sırada ve Schalke ise 30 puanla 5. sırada. Güzel maç olacak. İzlemek isteyenlere duyurulur. MS.1 2,50 oran veriyor iddia 100 euro ateşleyin.

Forumda Jimmy'e karşı anlamsız bir önyargı var. Adamı haftalarca oynatmayan hoca , oyuna girip nasıl maç kurtarabilir . Nerde oynattıysa sorumluluk alıp arı gibi çalıştı.

Keza Emre Mor'da yanlış kullanıldı. Adam ve takım (mesela sivas maçı) iyi oynuyor sonraki hafta gene dedelerin hepsi 11 bu adam 88'de oyuna giriyor Brugge maçları tıkanık 90'da oyuna alıyor falan.

Taylan'ı da şans eseri ve biraz baskıdan kazandı öyle takım kötüyken eleştiri alır görüşlerine inanmıyorum açıkçası. Takımın kötü gitmemesi için Selçuk yerine Taylan'ı neden almadın derler o zaman oyuna?

arda turan
arda turan
arda turan aarda tuuraaan
arda turaaan aarda turaan
arda turan arda turan
(sütaş ayran melodisiyle)

Muhabir Mehmet Özcan’ın özel haberi, Arda Galatasaray’da. Transfer bugün yarın resmi olarak açıklanacak.

Olaya sportif olarak bakıyorum. Jimmy Durmaz denen leş herif oyuna gireceğine, herşeyini vermeye hazır olan Arda Turan girsin.

Hayırlısı olsun.

sportif filan bakmıyorsun güzel renktaşım

hoca istediği için kılıfına uyduracak sebep arıyorsunuz

sportif filan bakmıyorsun güzel renktaşım

hoca istediği için kılıfına uyduracak sebep arıyorsunuz
aksi bir düşünce bekliyor muydun sen rtş.

ya kılıf uydururlar ya sessiz kalırlar bu konuda.

Şimdi arda gelir, olmaz ya iyi oynarsa bu defa Arda üzerinden hocayı överler :asd:

Hayırlısı olsun.

Verecek bir şeyi olmayan her şeyini verse ne olacak?

Hayırlısı olsun.

Madem karakter sorunları olan, özel hayatı sorunlu bir adama ihtiyacımız vardı o zaman neden Babel'i gönderdik?

Hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt