Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saffet Sancaklı: "İngiltere Futbol Federasyonu başkanını tanır mısınız? İsmini bilmiyorsunuz. Şahıslar değil, sistem önemli. Başkanlara da 'Yasadan sonra bu kadar önemli adam olmayacaksınız' dedim.

Soru: "Ne dediler?"

Saffet Sancaklı: "Ne diyecekler ki." (TRT Spor)

Bu adam da aylik 40.000 TL aliyor :falcao:

Oha şimdi yeni öğrendim.
Murillo da gitmiş....

fiziki yoksa basarili olmasi imkansiza yakin
Olağanüstü yeteneklere sahip olsa, fiziken bir nebze zayıf futbolcu da iş yapabilir belki ama çok az süre izleyebildiğim maçlarda öyle bir ışık göremedim kendisinde...

Sadece takımlarının rutin antrenmanıyla yetinmiş olsalardı, Futbol Dünyasının futbolcu olduklarından haberi bile olmayacaktı, ikisi de 18-19 yaşına kadar 'sıska' bulunup pek de ümit vaad etmemişlerdi. Azmettiler; biri çok uzun olmayan bir süreçte net 6 kg kas yaparak, sonrasında olağanüstü bir kariyer yaptı; diğeri 35 yaşından gün almakta iken sergilediği dinamizm ile bütün ezberleri bozan bir 'terminatör' e dönüştü adeta, halen futbolseverleri büyülemeye devam ediyor...Futbolculuk kolay iş değil, yukarılara çıktıkça daha da zorlaşıyor işler...Bedel ödemeyi göze alıp gereğini yapanlar için yolun sonu Luis Figo, CR7 olmaya kadar varabiliyor...

Joao Felix en güzel örneği zaten kürdan gibi çocuk

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha once de yazdim. Dunya tarihinin en buyuk kazigi olarak tarihe gecerse sasirmam. Hangi macta izlesem bok gibi oynuyor. Herifin 1 senelik performansina 126M odediler inanilir gibi degil. Atletico bu cocukta ne gordu de o parayi odedi hakikaten anlamiyorum. Lindelof 1, bu 2. Benfica muazzam gecirdi valla. İkisinden 150M toplamda...

Ya alın İsveç-Danimarka gibi takımların kalburüstü takımlarından kalıplı bir stoper. Piyasası az olur kiradayken beğenirsen bağlarsın , adamların herhangi kalıplı ve ağır olmayan ortalama stoperi fiziğiyle ligi süpürür zaten.

Öve öve bitiremedikleri Vedat Luyindama’ya bir kere geldi , ağzının payını aldı sonra bütün maç Marcao’nun tarafa oynadı korkudan.

Senelerin (geçen) gol kralı olan Diagne - Gomis bu sene Sörlöth,Muriç kazma değiller tabi de , oyun bilgisi ya da olağanüstü teknik kabiliyet değil fiziki üstünlükle ligte başarılı oluyorlar.

Güney Amerika ucuz bir pazar falan da değil , ısrarla orayı kovalıyoruz.

Son düzenleme:
Resim

ölmek yetmez uğruna
İnsan mı bu.? Hangi ülkenin meyvesi bu.?

Beli için yapmayacağım şey yok.
Gecen bundan 3 kat daha guzel bi kiz gordum ig'de İsvec'liydi yanilmiyorsam. Tam agzimin suyu akiyorken istemeden ayaklarina gozum kaydi. Bi ayak vardi kizda 45 numara filan herhalde. Boyle firinci kuregi gibi bir sey. Ayak fetisine sahip biri olarak nasil bir şok yasadim anlatamam. O yuzden artik gole erken sevinmiyorum ustad.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt