Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin istihbarat ekibi uyuyor renktas.
Bence kov hepsini!
Gereken işlemler yapılacaktır.

Dertli olmaya ama gerek yok, Çünkü

uyyu_3.webp

Bu Belhanda basimiza nasil bela oldu yav boyle. Biz en son kimin bu kadar gitmesini bekledik? Vallahi hatirlamiyorum. Dusunuyorum dusunuyorum hatirlamiyorum. Her transfer doneminde gider mi diye bi umut bekliyoruz da yok. Adam sozlesmesini burda tamamlayip 5 kurus kazandirmadan gidecek. Biz de o 9M'un ustune bir bardak soguk su icecegiz. Su saatten sonra 3-5 ne verirlerse kardir. Da bu herifi hangi Avrupa kulubu ne yapsin abi? Ciddi ciddi soruyorum yani.

halit renktaş 10 yılda kimleri gömmüştür bu forumda
Kimler geldi kimler geçti ama taraftar profilimiz çok değişti forumda. Eskiden de yangın tayfa vardı ama şimdikiler farklı. Şimdikiler ya kuşgillerde yada yeni yetme menejerlik bağımlıları.

Reports gathered by GHANAsoccernet.com indicate that, Galatasaray are ready to take advantage of the situation by offering €2 million plus Jimmy Durmaz and Emre Tasdemir to Kayserispor in exchange for the arrival of Ghana international.

Galatasaray, Mensah için Kayserispor'a 2 milyon euro ve Jimmy Durmaz ile Emre Taşdemir'i teklif etti. (GhanaSoccerNet - ÖZEL HABER)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt