Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş coğrafya kaderdir muhabbeti gibi olacak ama ne kadar rezil,kokuşmuş ve iğrenç bir ezeli rakibimiz var lan. Şike yapan,talimata uymayıp hala ağlayan,hakemlerin arkasına sığınan. Umarım azalarak rezil olarak biter karşı tarafın boktan camiası. Ben hayatımda bu kadar kötü oyuncular görmedim vallahi.

M'villa baya pasör bir adam ya.Seri gibi kırılgan da değil.Neden istenmiyor cidden anlamadım ?

şu pasları bizim takımda atacak adam yok.

Skora yakin, 10 no istiyor cogu. Aslinda bunu Emre A. Ve Taylan ile Kapatip, Mvila Seri ve Lemina ile diger kalani yapabiliriz.
Krema olarak Mert cetin gelse:
Nando
Linnes Mert Marcao Saracchi
Mvila
Lemina Emre
Fegh Falcao Onyekuru

9 Yabanci oluyor. 3 tane yedege koyma hakkimiz dogar, ki birisi Jesse digeri Seri olur. Bir de yabanci forvet hakki dogar böylece

mvila topcu degil, gecin onu. pekmezini akitmislar, satacak enayi ariyorlar.

Bu arada emre mor için celtaya bir teklif yaparım 1 milyon euro veriyorsanız alalım vermiyorsanız geri alın derim o çocuktan hala bir umudum var Onyekuru bonservis alamayiz muhtemelen yerli kadroda bulunsun isterim

Bu arada emre mor için celtaya bir teklif yaparım 1 milyon euro veriyorsanız alalım vermiyorsanız geri alın derim o çocuktan hala bir umudum var Onyekuru bonservis alamayiz muhtemelen yerli kadroda bulunsun isterim
Malatya'da forma giymekten aciz bir Gökhan Töre varken bu Emre Mor'un gidecegi takim anca Menemen Belediyespor olur.

Gece gece kahkaha attırdın yemin ediyorum

Bu şikeciler bu yıl şampiyon olamazsa aynı ts gibi olacak sıradan anadolu kulübüne döner onun için tüm güçleri arklarına alıp şampiyon yapılmaya çalışılıyor umarım planınız yerle bir olur da sürünürsünüz beter olursunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayriyetten o kodumun yabancı sınırını getirsinlerde ligde gotlerinden kan alalım totoslarin

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Sarrachi
Lemina
Mert Taylan
Emre Falcao Onyekuru

Daha bunun Ömer'i var atalayi var celil var Mustafa kapı var emresi var hadi getirin

Terim geldiginden beri surekli transfer konusuyoruz.

Nzonzi ilk 7 hafta gayet iyi oynadi, surekli uyelerden ovgu dolu sozler aldi, simdi de kadro disi.

Kusura bakmayin da, Terimin elindeki kadro hic kimsede yok.

Rakiplerin birisinde resmen solbek yok, 1,5 stoper var kanat yok, oburku rakipin iq sayisi 50ye gecmez saatcilardan dolayi.

surekli transfer baba, surekli transfer. Nereye kadar?

Ayriyetten o kodumun yabancı sınırını getirsinlerde ligde gotlerinden kan alalım totoslarin

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Sarrachi
Lemina
Mert Taylan
Emre Falcao Onyekuru

Daha bunun Ömer'i var atalayi var celil var Mustafa kapı var emresi var hadi getirin
Hayirlisiyla o ikili bi gelse

Ulan arda ne bari eski futbolcu alicaktir podolskiyi biz geri alsaydık ya Falcao ile oynarlardi be abi

Nobette harbi olu be kardesim ben hayatimda boyle skci transfer donemi gormedim ahmet calik rodriguesli nobet bile daha heycanliydi victor hugo falan kovaliyoduk ne bilim

Mvila riskli bir transfer. Kafa olarak uyum sağlarsa coşturur buraları ama sağlamazsa boşa giden para ve kontenjan olur. Zihinsel açıdan gelgitli bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt