Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru
Feghouli
Sekidika
Emre Mor
Jimmy

Lemina
Donk
Taylan
Belhanda
Seri
Emre Akbaba
Omer

Kadro lig icin yeterli. Hoca artik bir zahmet iyi bir futbol oynatsin. Belhanda gitmeyecegine gore bosuna orta saha yazmayin. Su an iyi bir stopere ihtiyacimiz var. Ondan sonra transferleri noktalayip onumuze bakmaliyiz.

+ Hoca'nin yerinde olsam Andone'yi de geri yollarim Diagne'yi tekrar takima alirim. Andone anca 3-4 haftaya hazir olur + satin alma opsiyonu yok. 13 milyona aldigimiz ve gecen sezonun golcusu gelsin. En azindan kenarda bir forvet olur.

EOl5x5tWsAAuIy_

Kral ligi yeniden domine etmeye hazir Fatih hoca'dan haber bekliyor.

Transferde çok karavana attı sene başı bizi 3-4 sene idare edecek 11-12 dönemi gibi bir şey bekliyordum.

Futbol AS komple degismesi lazim

Hoca
Teknik ekip
Scout ekibi
Sportif direktor sart

Soyle birsey isterdim acikcasi:

Hoca: Bruno Lage
Teknik Ekip: Lagenin komple ekibi
Scout ekibi: Brugge, Genk, Gent, Bu kuluplerin sef scoutu ve ekibi beraber
Sportif direktor: Luis Ocampos / Sneijder

Şu saatten sonra bulursak o da ligi bilen (burası çok çok önemli) bir stoper( Böylece Donk ön libero için alternatif oyuncu da olabilir) ve Diagne ile transferi kapamaliyiz.(Zaten gerekli bölgelere hem dışardan (Onyekuru,Saracci,Sekidika) hem de takım içi transfer yaptık (Linnes,Emre Akbaba)...5-6 oyuncu takımın yarısının değişmesi demek...

anadolu kulüplerinin hoca kovdugu hizda topcu tüketiyoruz habire topcu gelip duruyor ama sahada degisen bisey yok mustafa cengiz bir seyler yapmali artik baskan olarak. yetenek ve kalite olarak hep uygun isimler transfer ettiler, tutar tutmaz onu hoca düsünecek ama yönetim transferde üstüne düseni fazlasiyla yapti. ffp sinirlamasi varken bundan iyi kadro kurulmasi zordu. babel sacmaligi ve jimmy durmaz ile seneri terim aldirdi.

anadolu kulüplerinin hoca kovdugu hizda topcu tüketiyoruz habire topcu gelip duruyor ama sahada degisen bisey yok mustafa cengiz bir seyler yapmali artik baskan olarak. yetenek ve kalite olarak hep uygun isimler transfer ettiler, tutar tutmaz onu hoca düsünecek ama yönetim transferde üstüne düseni fazlasiyla yapti. ffp sinirlamasi varken bundan iyi kadro kurulmasi zordu. babel sacmaligi ve jimmy durmaz ile seneri terim aldirdi.

terim komple bir fiyasko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt