- 20 Ağustos 2009
- 18.392
- 24.265
- 2.973
Belli plan görsek yeterdi ya sürekli oyuncuların gelip gittiği saçma sapan bir yer olduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda ile takas yapıyorumBizde dengesiz çok. Belhanda, Feghouli, Diagne filan buda gelirse müthiş olur hele üstüne birde Ben Arfa filan gelse
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Belli plan görsek yeterdi ya sürekli oyuncuların gelip gittiği saçma sapan bir yer olduk.
Belhandayı Fransa liginden hiç bir takım almaz.Belhanda ile takas yapıyorum![]()
![]()
made by terim
Transferde çok karavana attı sene başı bizi 3-4 sene idare edecek 11-12 dönemi gibi bir şey bekliyordum.
Diagne -> Antalyaspor
anadolu kulüplerinin hoca kovdugu hizda topcu tüketiyoruz habire topcu gelip duruyor ama sahada degisen bisey yok mustafa cengiz bir seyler yapmali artik baskan olarak. yetenek ve kalite olarak hep uygun isimler transfer ettiler, tutar tutmaz onu hoca düsünecek ama yönetim transferde üstüne düseni fazlasiyla yapti. ffp sinirlamasi varken bundan iyi kadro kurulmasi zordu. babel sacmaligi ve jimmy durmaz ile seneri terim aldirdi.