Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferde çok karavana attı sene başı bizi 3-4 sene idare edecek 11-12 dönemi gibi bir şey bekliyordum.
Oyuncuları bonservisle alamıyoruz ki 3-4 senelik kadro kuralım Ffp anlaşması bitene kadar kim olursa olsun böyle olacak maalesef bunun Td ile falan alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ffp bitince yani 1.5 sene sonra 4 senelik genç bir kadro kurulabilir bence bizim en hatalı transferimiz Diagne oldu ama o da devre arası gelmese şampiyon olamazdık bu da bir gerçek. Yönetmde, taraftarda hatalıydı Diagne'nin değersizleşmesinde.

anadolu kulüplerinin hoca kovdugu hizda topcu tüketiyoruz habire topcu gelip duruyor ama sahada degisen bisey yok mustafa cengiz bir seyler yapmali artik baskan olarak. yetenek ve kalite olarak hep uygun isimler transfer ettiler, tutar tutmaz onu hoca düsünecek ama yönetim transferde üstüne düseni fazlasiyla yapti. ffp sinirlamasi varken bundan iyi kadro kurulmasi zordu. babel sacmaligi ve jimmy durmaz ile seneri terim aldirdi.

diğerlerini kim aldırdı

Futbol AS komple degismesi lazim

Hoca
Teknik ekip
Scout ekibi
Sportif direktor sart

Soyle birsey isterdim acikcasi:

Hoca: Bruno Lage
Teknik Ekip: Lagenin komple ekibi
Scout ekibi: Brugge, Genk, Gent, Bu kuluplerin sef scoutu ve ekibi beraber
Sportif direktor: Luis Ocampos / Sneijder

@Murat Saylak
@Bora Akıncı
@Onur Yücel

Ne diyorsunuz

Hoca
Teknik ekip
Scout ekibi
Sportif direktor sart

@Murat Saylak
@Bora Akıncı
@Onur Yücel

Ne diyorsunuz
süpermiş kanka hemen cv ni enbuyukgslibenm@gmail e at klbe yönlendircem

Hoca
Teknik ekip
Scout ekibi
Sportif direktor sart

@Murat Saylak
@Bora Akıncı
@Onur Yücel

Ne diyorsunuz
Ilk önce Murat Saylak, Vasfi Vural ve Ugur Iz'i getirmeleri lazim. Kulüpte böyle arma asigi isimler olmadikca cok kaziklaniriz. @Vasfi Vural @Uğur İz

Hoca
Teknik ekip
Scout ekibi
Sportif direktor sart

@Murat Saylak
@Bora Akıncı
@Onur Yücel

Ne diyorsunuz

bu aptal sisteme gelmez hiç biri. Görmüyor musun sözde vizyon getirecek koç bile daha 1 sene olmadan hemen döndü Turkish sisteme.

Bu arada zirve ile aramızdaki puan farkının 10 olduğunu düşünmüyorum.
Puan farkını başakşehiri baz alarak yapmalıyız. Şuan zrive ile puan farkımız 6'dır.
Biz bu 6 puan farkını kapatmalıyız.
Ben böyle düşünüyorum ama eminim teknik heyet de puan farkını 4 olarak görüyordur.
Onlarda feneri baz alıyordur. 4 veya 6 bu puan farkını onlar ile kapatırsak o an puan durumunda lider olmasak bile sezon sonu lider bitirirz.

Fatih Hoca Emin Bayram dışında alt yapıdan en az 4-5 tane daha oyuncu almalı A takıma.
Atalay
Emin
Süleyman
Abdulsamed
Bartuğ Elmaz
Mustafa Kapı

Bu çocuklar en potansiyelli olanları.

In his previous contract, Bruno Lage took home a little over 150 thousand euros per season, and now the new contract stipulates a salary of 500 thousand, that is, three times more, according to Plataforma.

But this is not the only novelty in the coach's contract. Other amounts can be added to this, especially regarding prizes, such as winning the championship or winning other competitions. And these prizes, they say, are already in force this season. Another foreseeable situation are the wage revisions (increases) for the achievement of certain objectives.

Confident of a bright future for the coach, Benfica also decided to take precaution against future proposals for Bruno Lage by stipulating a termination clause that could ascend to €15 million. It is worth mentioning, that the coach is also managed by Jorge Mendes, considered to be the most influential in the world, managing Cristiano Ronaldo and José Mourinho among others.

:)

@Onur Yücel
@Murat Saylak

Atalay daha bugün 3 asist yaptı.1 asisti müthişti,siz ne sacmaliyosunuz yahu?cocuk çok fazla u 19a.fizigini oyun görüşü ve tekniği ile alt eder

Podolski tam aradığı takımı bulmuş. Artık baya prim kasar çay elinde.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt