- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
Zeki mi dedi biri demişti belhanda arap kulüplerine gitmek istemiyormuş avrupada oynamak istiyormuş, kiralık işi ondan dolayı olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayserispor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Mensah mı ?Belhanda yollanıp onun parasıyla stoper ve Jimmy-Taşdemir takası artı bonservis ile Mensah gelirse cidden olumlu yaklaşırım, Kiralık falan olmaz saçma sapan iş olur.
Ya gitsin de Papua Yeni Gine ligine bile razıyım. Araplar o parayı ödemek istemiyormuş duyduğum kadarıyla. Ayrıca medyada yazılanların aksine hiç teklif gelmemiş bileZeki mi dedi biri demişti belhanda arap kulüplerine gitmek istemiyormuş avrupada oynamak istiyormuş, kiralık işi ondan dolayı olabilir
Cavanda ile Mensah'in alakasi bile yok. Mensah dupeduz cogu Kayserispor'lu gibi maasini alamadigi icin takmamaya basladi takimi.Kayserispor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Mensah mı ?
Çok güzel 2. Cavanda vakası olur
Hayır rtaş adam top oynamak istiyor paranın peşinde olsa şimdiye kadar giderdi zatenYa gitsin de Papua Yeni Gine ligine bile razıyım. Araplar o parayı ödemek istemiyormuş duyduğum kadarıyla. Ayrıca medyada yazılanların aksine hiç teklif gelmemiş bile
Ben teklif gelmemiş diyorum bu gönderide Belhanda'ya direkt bir lafım olmadı rtaşHayır rtaş adam top oynamak istiyor paranın peşinde olsa şimdiye kadar giderdi zaten
olsunBen teklif gelmemiş diyorum bu gönderide Belhanda'ya direkt bir lafım olmadı rtaş

Ben korner veya serbest vurus kullandigimiz zaman korkuyorum, zira rakip topu kapinca hemen pozisyon buluyor. G.ttepe macinda yedigimiz golü hatirla. O golü yemeden önce bir cok haftada yine net pozisyonlar vermistik ama ya rakip angutlar yahut Muslera cikarmisti.Istinasız her takım duran toptan tehlike yaratıyor gerek korner olsun gerek frikik olsun, en azından her takım birşeyler deniyor bu konuda kendi çapında.
Mesela bizim takım korner veya frikik kazandı mı ben bunu ihtiyaç molası falan olarak kullanıp ya lavabo ya da mutfağa yiyecek içecek falan almaya gidiyorum çünkü o duran toptan hiç bir şey çıkmayacağını biliyorum.
sent via GSC
10 numara devri kapandi artik. O oyunculari daha altyapidayken orta sahaya filan eviriyorlar. Gunumuzde Muller gibi, Firmino gibi false 9 denilen oyuncular cok kiymetli artik.Galatasaray 10 numarası tartışılmayacak bir isim olmalı. Her zaman bizde başarılı olan 10 numaralar bu tip oyunculardan çıkmıştır
Kral son 3 macta sure almadisözleşme uzatılması hakkında arkadaşlar hemen sevinmeyin
Artik kaldi mi bilmiyorum ama bu Belhanda denen arkadasin fanlari duvarlari yumrukluyordur Emre'nin performansi sonrasi.Kral son 3 macta sure almadi![]()
En büyük savunucusu duruyor @Can KarabacakArtik kaldi mi bilmiyorum ama bu Belhanda denen arkadasin fanlari duvarlari yumrukluyordur Emre'nin performansi sonrasi.