Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki mi dedi biri demişti belhanda arap kulüplerine gitmek istemiyormuş avrupada oynamak istiyormuş, kiralık işi ondan dolayı olabilir

Belhanda yollanıp onun parasıyla stoper ve Jimmy-Taşdemir takası artı bonservis ile Mensah gelirse cidden olumlu yaklaşırım, Kiralık falan olmaz saçma sapan iş olur.
Kayserispor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Mensah mı ?
Çok güzel 2. Cavanda vakası olur

Zeki mi dedi biri demişti belhanda arap kulüplerine gitmek istemiyormuş avrupada oynamak istiyormuş, kiralık işi ondan dolayı olabilir
Ya gitsin de Papua Yeni Gine ligine bile razıyım. Araplar o parayı ödemek istemiyormuş duyduğum kadarıyla. Ayrıca medyada yazılanların aksine hiç teklif gelmemiş bile

Kayserispor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Mensah mı ?
Çok güzel 2. Cavanda vakası olur
Cavanda ile Mensah'in alakasi bile yok. Mensah dupeduz cogu Kayserispor'lu gibi maasini alamadigi icin takmamaya basladi takimi.
Cavanda denilen herif ise baska hikayeydi. TS nerdeyse gondermek icin ustune para verecekken biz aldigimiz yetmiyormus gibi bir de gidip bonservis odedik.
Cavanda dupeduz yeteneksiz bir herifdi.
Mensah'in cok ahim sahim bir topcu olmadigini dusunmekle beraber cok cuzi bir bonservis + birkac çer çöp karsiliginda transfer edilmesini mantikli bulabilirim. Seri denen hayaletin yaninda Pogba kalir...

Istinasız her takım duran toptan tehlike yaratıyor gerek korner olsun gerek frikik olsun, en azından her takım birşeyler deniyor bu konuda kendi çapında.

Mesela bizim takım korner veya frikik kazandı mı ben bunu ihtiyaç molası falan olarak kullanıp ya lavabo ya da mutfağa yiyecek içecek falan almaya gidiyorum çünkü o duran toptan hiç bir şey çıkmayacağını biliyorum.

sent via GSC
Ben korner veya serbest vurus kullandigimiz zaman korkuyorum, zira rakip topu kapinca hemen pozisyon buluyor. G.ttepe macinda yedigimiz golü hatirla. O golü yemeden önce bir cok haftada yine net pozisyonlar vermistik ama ya rakip angutlar yahut Muslera cikarmisti.

Galatasaray 10 numarası tartışılmayacak bir isim olmalı. Her zaman bizde başarılı olan 10 numaralar bu tip oyunculardan çıkmıştır
10 numara devri kapandi artik. O oyunculari daha altyapidayken orta sahaya filan eviriyorlar. Gunumuzde Muller gibi, Firmino gibi false 9 denilen oyuncular cok kiymetli artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt