Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta sahaya asker oyuncu lazım. bizde herkes general. bir tane pis işleri yapacak, etrafındakilerin açığını kapatacak atlet adam lazım.

2015-17 arasındaki dönemde olduğu gibi yine top kapmakta aşırı zorlanan bir takım izliyoruz. bunun sebebi de agresifliğimizin olmaması. bunu sağlayacak oyuncumuz yok.

savunma demek sadece stoper demek değil. bu tip bir oyuncumuz olsa rakipler bu kadar rahat üstümüze gelemez ve arka dörtlü de daha iyi görüntü verir.

Ligin ilk yarısında en az gol yiyen takımsak defansta sorun yok demektir. En az gol atan takımlardan biriysek hücumda etkisiz olduğumuz anlamına gelir ki Sekidika ve Onyekuru ile birlikte hücumda etkinliğimiz artacak. Hücumcu sol bek Saracchi ve Linnes'in de enerjisi ile 2. yarıda gol yollarında her türlü daha etkili olacağız. Yeter ki şu son dakikada yediğimiz golleri yemeyelim. En az 4 maç hatırlıyorum ligde son dakika yediğimiz golle puan kaybettiğimiz toplamda 10 puana yakın kaybı son dakikalarda yaşadık. Bunun diğer bir nedeni hücumda etkisiz olmak ve 2 farkı yakalayamamak. Takım 1 fark öne geçti mi pili bitiyordu. 90 dakikayı öyle bitirmek için oynuyordu ve yoruluyordu dolayısıyla son dakikalarda gol yiyordu.

Skor katkısının yanında orta saha görevlerini de yapabilen bir adam almamız gerekiyor reis bence. Çünkü dediğin gibi sadece hücumcu bir 10 numara alsak mesela Teixeira arkasına Seri&Lemina ikilisini koyup da deplasman maçlarına gidemeyiz

Hem orta saha görevlerini yapacak hem de ekstra ceza sahası koşularıyla uzaktan şutlarla veya duran toplarla gol asist katkısı verecek bir adam lazım Malinovskyi var aslında Atalanta'da çok forma şansı bulamıyor ama yeterince kiralık oyuncu var zaten takımda, forumda ismi geçen Evander ve Mohammed Kudus bu tipte oyuncular aslında bunun haricinde yerlilere bakıyorum Mert Hakan bu işi çok iyi yapıyor ama onun da defansif çalışkanlığı çok kötü hani hiç top kapmaya rakibe baskı yapmaya çalışmıyor bir de İrfancan Kahveci var bu tanıma en uygun oyuncu bence

İyi bir futbolcu olduğunu da düşünüyorum ligimizde para harcanacak yegane oyuncu olabilir ama Başakşehir inanılmaz bonservisler ister kendisi için ...
Yani belhandadan iyisini alamayiz kisaca... rtas :whistle:

Bugün bizim okula Ümit milli takımın analisti geldi Okan Aydıner, Guardiola gibi adamların yaptıkları işi küçümseyen terimden hala medet uman tayfa keşke olsaydı orada. Adamlar gerçekten bizden milyon ışık yılı ilerideler. Biz avrupada bala göte bir başarı bile yakalasak ki hiç sanmıyorum o da sadece geçici olur.

feghouli- lemina- seri orta sahası elek olur... Orta saha şart.. Feghouli 10 numara oynayamaz. Ancak orta sahanın ilerisinde kanatta top alırsa iş yapar. Nzonzi yerine o pozisyona bir oyuncu şart iki yönlü oynayabilen. Seri on yıl kalsa 10 gol atamaz zaten top falan çalmak hak getire. Taylan ve Ömer kalıyor geriye. Onlar da ellerinden geleni yaparlar ama yeterli olur mu tartışılır..

Millet stoper istiyor saka gibi hadi clye devam etsek anlarim adamlar bizi evirdi cevirdi orada ama ligde bu kotu halimizle bile gol yemedik dogru duzgun kotu olmamizin nedeni gol atamamak ve ppzisyona girememek oyle yada boyle kolay kolay gol yemiyoruz zaten ligde stoperden once, aldigimiz hizli kanat oyuncularini ve Falcaoyu besleyecek,duran top kullanan ve gerektiginde forvete yardim edebilecek bi 10 numara sonra firsat bulursak bi stoper aliriz.

Bugün en az 1 Kap açıklaması gelecek. (Transfer Gündemi Galatasaray Facebook Sayfası)
Bence Nagatomo kapı gelir.İtalya haber sitelerinde Bologna haberleri vardı..

feghouli- lemina- seri orta sahası elek olur... Orta saha şart.. Feghouli 10 numara oynayamaz. Ancak orta sahanın ilerisinde kanatta top alırsa iş yapar. Nzonzi yerine o pozisyona bir oyuncu şart iki yönlü oynayabilen. Seri on yıl kalsa 10 gol atamaz zaten top falan çalmak hak getire. Taylan ve Ömer kalıyor geriye. Onlar da ellerinden geleni yaparlar ama yeterli olur mu tartışılır..
sen wanyama'yı tarif ediyorsun da kiralayabilir miyiz acaba bir de sakatlık form durumu falan nasıl oyuncunun bilmiyorum lemina-wanyama-james rodrigues orta sahası yeterli olur

Bugün bizim okula Ümit milli takımın analisti geldi Okan Aydıner, Guardiola gibi adamların yaptıkları işi küçümseyen terimden hala medet uman tayfa keşke olsaydı orada. Adamlar gerçekten bizden milyon ışık yılı ilerideler. Biz avrupada bala göte bir başarı bile yakalasak ki hiç sanmıyorum o da sadece geçici olur.

Guardiola gibi adamların işini Terim'in küçümsediğini nereden biliyorsun? Diğer söylediklerinde haklısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt