Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.385
- 34.324
- 2.478
@Can BÜYÜKBu canlarda genetik mi belhanda hastalığı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Can BÜYÜKBu canlarda genetik mi belhanda hastalığı
Önce insanların Lemina'nın 8 değil 6 olduğunu anlaması lazım. Lemina 6 oynadığı için 2 8 numara olmalı takımda. Bunların biri Seri, diğerini de Taylan ve Ömer oynayacak. İşimize gelince oyuncu çıkaralım, pazarlayalım diyoruz. İşimize gelmeyince hazır futbolcu gelsin Taylan yetersiz diyoruz. Sonra hazır oyuncu gelip oynamayınca "Nerede bizim altyapımız, bunun oynayacağı futbolu oynayacak birisi yoksa kapatalım altyapıyı" diyoruz. Belhanda gider, yerine bir 8 daha alınır. Selçuk ile birlikte 5 tane 8 numaramız olur. Parça parça oynarlar işte. Ama bence Taylan, Ömer, Seri, Selçuk(İnşallah bir şey olur da emekliliği erkene çekilir) yeterli lig için 8 numarada. 6 numarada da Lemina ve Donk var işte. Stoper alınınca Donk asıl mevkisi 6'ya geri döner ve Lemina'nın alternatifi olur.feghouli- lemina- seri orta sahası elek olur... Orta saha şart.. Feghouli 10 numara oynayamaz. Ancak orta sahanın ilerisinde kanatta top alırsa iş yapar. Nzonzi yerine o pozisyona bir oyuncu şart iki yönlü oynayabilen. Seri on yıl kalsa 10 gol atamaz zaten top falan çalmak hak getire. Taylan ve Ömer kalıyor geriye. Onlar da ellerinden geleni yaparlar ama yeterli olur mu tartışılır..
Katılıyorum dediklerine belhanda giderse ancak orta saha alınır yoksa çok zorÖnce insanların Lemina'nın 8 değil 6 olduğunu anlaması lazım. Lemina 6 oynadığı için 2 8 numara olmalı takımda. Bunların biri Seri, diğerini de Taylan ve Ömer oynayacak. İşimize gelince oyuncu çıkaralım, pazarlayalım diyoruz. İşimize gelmeyince hazır futbolcu gelsin Taylan yetersiz diyoruz. Sonra hazır oyuncu gelip oynamayınca "Nerede bizim altyapımız, bunun oynayacağı futbolu oynayacak birisi yoksa kapatalım altyapıyı" diyoruz. Belhanda gider, yerine bir 8 daha alınır. Selçuk ile birlikte 5 tane 8 numaramız olur. Parça parça oynarlar işte. Ama bence Taylan, Ömer, Seri, Selçuk(İnşallah bir şey olur da emekliliği erkene çekilir) yeterli lig için 8 numarada. 6 numarada da Lemina ve Donk var işte. Stoper alınınca Donk asıl mevkisi 6'ya geri döner ve Lemina'nın alternatifi olur.
Guardiola gibi adamların işini Terim'in küçümsediğini nereden biliyorsun? Diğer söylediklerinde haklısın.
Emre akbaba, seri, lemina vs derken daha hangi şans imiş merak ettim doğrusu rtasdaha kötüsünü almak da imkansız deneyelim şansımızı
Ben o mal heriften burada en çok nefret eden üyeyimdir, daha isminin ilk anıldığı günden beri kendisinin transferine karşıydım.
Kaçamazsın abi kaderimiz buBen o mal heriften burada en çok nefret eden üyeyimdir, daha isminin ilk anıldığı günden beri kendisinin transferine karşıydım.
Beni bulaştırmayın o tayfaya lütfen.
sent via GSC
Esmer misin senKaçamazsın abi kaderimiz bu