Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UA böyle bir demeç veriyor

"Son olarak ortak alınacak bu karar bir an önce netliğe kavuşturulmalı, bu konu gündemden düşürülmeli (...)"

Lan sanki koca Galatasaray Başkan değil, Babam dedi bunu:

"Ayın 2'sinde 4 saat 6 kişi transfer konusunda toplantı yaptık. A harfi gündeme gelmedi. Arda konusunda bize intikal eden bir şey yok."

Bu olay benim için Başkanın demeç'i sonrası bitmişti. Noldu da UA yine böyle ayaklara girdi....

"Son olarak ortak alınacak bu karar bir an önce netliğe kavuşturulmalı, bu konu gündemden düşürülmeli (...)"

"Ayın 2'sinde 4 saat 6 kişi transfer konusunda toplantı yaptık. A harfi gündeme gelmedi. Arda konusunda bize intikal eden bir şey yok."

Bu olay benim için Başkanın demeç'i sonrası bitmişti. Noldu da UA yine böyle ayaklara girdi....

son gelismeleri alalim

Hocam başkanın sence fatih terimin sözü üzerine bir söz söyleme gibi bir durumu olabilir mi?

Arda gelirse destek oluruz yapacak bisey yok.bunun dışında lehimize yanlış karar falan beklemiyorum,olmasinda boyle bi şerefsizlik.ama arda gelirse en azından hakemler doğru kararları veririler herhalde.penaltilarimiz verilir,olmayan faulden gol yemeyiz malatyadaki gibi.mac 2-0 ken linnese yapılan harekete kirmizi kart cikar mesela, ve fırat gibileri doğramaz artık,rakip gol atmis ve oncesinde faul varsa faul verilir mesela.yani beni Galatasaray ilgilendirir,ardanın özel hayatı değil.hakkimiz yenmez o gelirse,ne de olsa birileirnin oğlu gibi biliyosunuz

Arda gelirse destek oluruz yapacak bisey yok.bunun dışında lehimize yanlış karar falan beklemiyorum,olmasinda boyle bi şerefsizlik.ama arda gelirse en azından hakemler doğru kararları veririler herhalde.penaltilarimiz verilir,olmayan faulden gol yemeyiz malatyadaki gibi.mac 2-0 ken linnese yapılan harekete kirmizi kart cikar mesela, ve fırat gibileri doğramaz artık,rakip gol atmis ve oncesinde faul varsa faul verilir mesela.yani beni Galatasaray ilgilendirir,ardanın özel hayatı değil.hakkimiz yenmez o gelirse,ne de olsa birileirnin oğlu gibi biliyosunuz
HAYDAAAAAAAAAAAAAAAA

Arda 2013 yazında da gelebilirdi bu arada.fatih hoca antrenmanda arda ve bruma hakkında konuşmuştu.emre canın transferi de söz konusuydu.videosu bile var

Hocam başkanın sence fatih terimin sözü üzerine bir söz söyleme gibi bir durumu olabilir mi?
Transfer konusunda normalde T.D. ve ekibi > Başkan

Karar verme konusunda, eyvallah..ama Başkan niye böyle bir demeç versin ki "Kendisine göre." Hani bunlar herşeyi beraber karar verip, beraberce yolda gidiyorlar" ??

...Muhakkak, Terim Arda yı kesin isteseydi, Başkan bu demeci vermezdi.

Ama Terim'in sonraki demeçleri biraz gösterdi ki, hoşnut olmadı Baskanin dediklerine.

Ben destek olmam.

Çok net.

Emre akbaba,taylan,mert hakan ,emre kılınç bizim ihtiyacımız olan böyle Galatasaraylılar.diger ikisi sezon sonu geliyo şükürler olsun,arda fazlaliliktan başka bisey değil su an için.keske mental olarak iyi olsa da katkı verse

Destek derken küfür etmemek ve yuhalamamak gibi
Küfürü de basarım gelirse.

Yahut Arda sana ne verecek sportif açıdan ?!

Biz de seviniyorduk, Terim yavaş yavaş "ağır ve yaşlı" oyuncular ile olmaçağını anladı diye..

Ayrica, Arda yı sırf sportif açıdan değil, gösterdi ahlak dışı / kötü davranış ve demeçleri ile o açıdan dan istemiyor ve nefret ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt