Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
66
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda turan kaç haftadır top görmemiştir muhtemelen acun abisiyle ayak tenisi oynuyordur![]()
UA böyle bir demeç veriyor
"Son olarak ortak alınacak bu karar bir an önce netliğe kavuşturulmalı, bu konu gündemden düşürülmeli (...)"
Lan sanki koca Galatasaray Başkan değil, Babam dedi bunu:
"Ayın 2'sinde 4 saat 6 kişi transfer konusunda toplantı yaptık. A harfi gündeme gelmedi. Arda konusunda bize intikal eden bir şey yok."
Bu olay benim için Başkanın demeç'i sonrası bitmişti. Noldu da UA yine böyle ayaklara girdi....
UA böyle bir demeç veriyor
"Son olarak ortak alınacak bu karar bir an önce netliğe kavuşturulmalı, bu konu gündemden düşürülmeli (...)"
Lan sanki koca Galatasaray Başkan değil, Babam dedi bunu:
"Ayın 2'sinde 4 saat 6 kişi transfer konusunda toplantı yaptık. A harfi gündeme gelmedi. Arda konusunda bize intikal eden bir şey yok."
Bu olay benim için Başkanın demeç'i sonrası bitmişti. Noldu da UA yine böyle ayaklara girdi....
HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAArda gelirse destek oluruz yapacak bisey yok.bunun dışında lehimize yanlış karar falan beklemiyorum,olmasinda boyle bi şerefsizlik.ama arda gelirse en azından hakemler doğru kararları veririler herhalde.penaltilarimiz verilir,olmayan faulden gol yemeyiz malatyadaki gibi.mac 2-0 ken linnese yapılan harekete kirmizi kart cikar mesela, ve fırat gibileri doğramaz artık,rakip gol atmis ve oncesinde faul varsa faul verilir mesela.yani beni Galatasaray ilgilendirir,ardanın özel hayatı değil.hakkimiz yenmez o gelirse,ne de olsa birileirnin oğlu gibi biliyosunuz
Transfer konusunda normalde T.D. ve ekibi > BaşkanHocam başkanın sence fatih terimin sözü üzerine bir söz söyleme gibi bir durumu olabilir mi?
Ben destek olmam.Arda gelirse destek oluruz yapacak bisey yok.bunun dışında lehimize yanlış karar falan beklemiyorum,olmasinda boyle bi şerefsizlik.ama arda gelirse en azından hakemler doğru kararları veririler herhalde.penaltilarimiz verilir,olmayan faulden gol yemeyiz malatyadaki gibi.mac 2-0 ken linnese yapılan harekete kirmizi kart cikar mesela, ve fırat gibileri doğramaz artık,rakip gol atmis ve oncesinde faul varsa faul verilir mesela.yani beni Galatasaray ilgilendirir,ardanın özel hayatı değil.hakkimiz yenmez o gelirse,ne de olsa birileirnin oğlu gibi biliyosunuz
Destek derken küfür etmemek ve yuhalamamak gibiBen destek olmam.
Çok net.
Kelle istiyoruz, isim verSu fenerli ibişleri de bi temizleyin forumdan,gördükçe sinir oluyorum
Belli ediyolar zaten,isme ne gerek var ya.cogu engelli bende.ama dışardan takip edince görüyorumKelle istiyoruz, isim ver
Küfürü de basarım gelirse.Destek derken küfür etmemek ve yuhalamamak gibi