Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezon sonuna kadar sadece ~25 bin euro ödüyorlar lol

Stoper için boşa boş işler yapıyoruz. Git United'a Phil Jones'u istiyorum de adamlar uzatmadan verir al taş gibi stoper. PL görmüş boyu sağlam oyun kurabiliyor mis işte.

Bu transfer sezonunu da atlatırsak sene sonu feghouli belhanda diagne maıcon satılacaktır. Yaz transfer sezonunu bütçeye uygun geçirip temiz bir sayfa açarız.

Hep öyle diyoruz ama hicbirisi gitmiyor.

Ben kızmıyorum takımın değişmesi gerekliydi o dönem ve çok para harcandı ve 2 şampiyonluk geldi düşüşler normal. Belhanda zaten hiç kabullenilmedi. Ama feghouli yetenek olarak takımın üzerindeydi hep. Şimdi koşmayı bıraktı. Sene sonu ayrılık gerçekleşir alıcısı çıkar. Belhanda kanser gibi kolay kolay vücuttan ayrılmıyor.

Bu sene 2.yarı. ilk 11: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Lemina, Emre Akbaba, Onyekuru, Fegoulli, Falcao.... yedekler.. Okan Kucuk, Mariano,Emin Bayram, Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Sekidika, Andone, Adem Büyük, Atalay, Selçuk.... Kadrosu ile şampiyon olabilir. Nzonzi, Nagatomo, Emre Mor gönderilebilir. Luyindama donduracak. Gelecek sezon Luyindama nın dönüşü ile birlikte Sivas tan Emre Kılınç, Mert Hakan alınarak yerli olarak güçlendirilecek. Lemina nın bonservisi alınacak. Onyekuru tekrar kiralanır. Orta saha ya 2 genç yabancı ve Andone alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt