Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Merak etme Feghouli de 5 maça kalmaz alıcısı olmayan oyuncuya dönüşür bir tek belki maicon satılır
Onu da yönetim halletsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merak etme Feghouli de 5 maça kalmaz alıcısı olmayan oyuncuya dönüşür bir tek belki maicon satılır
Bu sene 2.yarı. ilk 11: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Lemina, Emre Akbaba, Onyekuru, Fegoulli, Falcao.... yedekler.. Okan Kucuk, Mariano,Emin Bayram, Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Sekidika, Andone, Adem Büyük, Atalay, Selçuk.... Kadrosu ile şampiyon olabilir. Nzonzi, Nagatomo, Emre Mor gönderilebilir. Luyindama donduracak. Gelecek sezon Luyindama nın dönüşü ile birlikte Sivas tan Emre Kılınç, Mert Hakan alınarak yerli olarak güçlendirilecek. Lemina nın bonservisi alınacak. Onyekuru tekrar kiralanır. Orta saha ya 2 genç yabancı ve Andone alınabilir.
Samatta'yi kimse yerden yere vurmadi. FFP varken nasil alacaktin? Cok istiyorsaydik kisin Cagne'ye 13 milyon bayilacagina Samatta'yi alirdin veya bir sekilde ayarlayip Cagne yerine kiralik birini bulup Samatta'yi yazin alirdinÖnce Trezeguet şimdide Samatta.
Bu adamlar az yerden yere vurmadı burdaki bazı kişiler.
herhalde Aston Villadakiler futboldan anlamıyorlar...
Rahmetli Canaydin'da kovmustu. Milan'da kovmustu. Fatih Hoca kovulmaz istifa eder diye gercekligi olmayan efsanelere inanmamak lazim.birini kovan kaçtı dedim diğer kovulduğu ne zaman onuda söyle Galatasaray-Monaco Prekazinin golünü hatırlayacak kadar da büyüğüm kardeşim
Gerçekse ya ımı arda bıbısı yaşında gztci dövdü tmm mı .s diyenler ne tepki verecek merak ediyorum bilal meşe dayağı hakediyordu diyen taraftayımLemina gazeteci dovmus helal olsun aslanima
Bence çok başarılı bir transfer free agent İlk oynadığında inanılmaz ekiliydi bilekleri yumuşak teknik kapasitesi yüksek yavaşta sayılmaz bir oyuncuBiz alsak herkes laf sayardı sudan ucuz neredeyse fena olmazdı altenatif yerli kanat oyuncusu sonuçta iki maç iyi oynarsa en çok laf sayanlar niye almadık der
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Leminanın geride değil de box to box rolünde çok faydalı olacağıını düşünüyorum ilk yarıda zaman zaman oldu Reges gibi iyi bir 6 numara ile (burda çöp ilan edildi ama olsun) çok daha faydalı orta saha tandemimiz olur
Mukemmel olurdu da Mensah doğru isim mi bilemedim, yedek kulübesi de çok önemli hatta daha çok önemliMuslera, Guga, Luyindama, Marcao, Saracchi, Lemina, Mensah, Emre Akbaba, Onyekuru, Sekidika, Falcao..... Gelecek yıl nasıl olur?

İngiliz oyuncu, zorStoper için boşa boş işler yapıyoruz. Git United'a Phil Jones'u istiyorum de adamlar uzatmadan verir al taş gibi stoper. PL görmüş boyu sağlam oyun kurabiliyor mis işte.