İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
İplemiyorlar 4-5 maç sonraFernandonun golunu gördum. Icim acidi, özlemişim. Ama be kardesim bizde bukadar fit degildi devamli sakatlaniyordu
Fernando geldiği hali ile devam etseydi 3-4 sene daha oynasın derdim
İplemiyorlar 4-5 maç sonraFernandonun golunu gördum. Icim acidi, özlemişim. Ama be kardesim bizde bukadar fit degildi devamli sakatlaniyordu
Fitlikle sakatlıkla alakası yok. Bizde oynamak istemiyordu ihanet ediyorduFernandonun golunu gördum. Icim acidi, özlemişim. Ama be kardesim bizde bukadar fit degildi devamli sakatlaniyordu
Cok guzel, ulke gerceklerine, sartlarina ve sorunlarina da ayni empatik yaklasimlarinizi gosterirseniz, anlam kazanir bu dedigin.Turkiye'nin sorunlari Hakan Sukur kadar kucuk olsaydi keske. Ben herkesi izlerim herkesle de empati yaparim bundan gocunmam. Bu benden bir sey goturmez tam aksine kazandirir.
Beli bir kısmını biz öderiz - yeterki Yallah ArabistanaBelhanda gitmez hiç umutlanmayın.Burda aldığı parayı arabistanda bile vermezler.
Beli bir kısmını biz öderiz - yeterki Yallah Arabistana
Güzel bir düşünce Bekir Renkdaşım.gsc efsanesi olarak bunu sana söylemek istiyorum. gsc youtube kanalı kurdursak maç sonlarrı gündem ile ilgili canlı yayınlar yapsak sencen nasıl olur. bunu anca sen yapabilirsin. o girişimci ruh ve futbol zekası bilgisi sende var gibi .
karakullukçu transfer bitti gibi duruyor fln dedi bugunAli Naci Arda gundemde yok diyor, baskan ve yonetim transferine sicak bakmiyormus.

Rahminin favori stoperleriHehehe mustafi&luiz mükemmel bir ikili olmuş yav @Rahmi Y. Aslan![]()
kufurHehehe mustafi&luiz mükemmel bir ikili olmuş yav @Rahmi Y. Aslan![]()