Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci WhatsApp dan böyle bir bilgi kaçirmaz. Hoca tekme tokat girisir. Ali Naci Hoca ve yöneticiler tarafindan seviliyor yani Fake hepsi

Rodopu anlamak lazım.Herifin daha geçen sene 1000 tane takipçisi vardı.Şuan herşeyini albayrağa ve cengiz yönetimine borçlu.Ama bu yönetim giderse kimse yuzune bakmaz.

Chelsea arsenal macini acin. Müthis mac oluyor son dklar

Mert Hakan ve Emre Kılınç ikilisini bu kadar istememin sebebi gerçekten ligimizdeki diğer oyuncular gibi gelip geçici bir form durumu olduğuna inanmıyorum sürekli üzerine koyarak gidiyorlar. Mesela Ömer Bayram kafayı yere gömüyor Allah ne verdiyse ne takım arkadaşlarına bakıyor ne çevre kontrolü yapıyor doğaçlama yıkıla kalka gidiyor ama Emre Kılınç öyle değil geliyor top alıyor pas servis ediyor terse top atıyor pası verdikten sonra kendisini en uygun pozisyona götürüyor takımı hücumda yönetiyor ve izlerken açık net tekniğini belli ediyor Mert Hakan zaten kilit rol oyuncusu tam olarak çoğu maçın kilidini açan oyuncu oluyor

Falcao'nun arkasından gelen bir Emre Akbaba ceza sahasına girdiğinde ne kadar rahat gol atabildiğini gördük bunun gibi Mert Hakan ve Emre Kılınç ikilisi de aynı şekilde sadece pas verip bekleyen adamlar değil asıl çalışkanlıkları ile fark yaratan sürekli hareketli ceza sahasını zorlayan oyuncular

Bu sene Emre Kılınç daha öne çıktı jeneriklik diyebileceğimiz goller ile ama Mert Hakan bence asıl kilit oyuncu ...

Rodopu anlamak lazım.Herifin daha geçen sene 1000 tane takipçisi vardı.Şuan herşeyini albayrağa ve cengiz yönetimine borçlu.Ama bu yönetim giderse kimse yuzune bakmaz.
arda gelecek diye çıldırıyomuş rodop kıvırmaya başlamış diyorlar, herhalde bu kesinlikle gelmeyecek falan diyodu.

Screenshot_20200121-230956_SofaScore.webp
mustafi hata yapti kirmizi penalti oldu onun yuzunden, ona ragmen takiminin en iyisi :d

Bu herif bize karsi ne top oynamisti ya
Keske böyle bi kanat oyuncumuz olsa

rezil bir transfer dönemi gelenlerden ziyade her zaman gidenler belirler kaliteyi ve berbat haldeyiz yine belhanda mariano nagatomo özellikle hala takımda elde var 0

Levent Tüzemen ve Süleyman Rodop'un haberine göre Monaco transferde istekliymiş.Real Madrid maçından öncesine kadar ben de severdim.Hele şu Valbuena'nın verdiği tepkiyi şimdi görsem yine gülerim..

Futbolculukta zor be kardeşim , çoluğun çocuğun , karın sen nereye onlar oraya .

Çocuk Türkiye’ ye geliyor Türkçe ogrenıyor , arkadaşları oluyor ,burda okuyor vs .
2 sene sonra Başka bir ülke falan zor işler.
Herne kadar paraya para demesende belki de huzur yok.

Sanki hersey para degil (bazıları hariç.) Ne bilim düzenini bozmak istemeyen olabilir, sırf müslüman ülke diye dinini yasayıp , klise canı duymamak isteyen olabilir gibi gibi.
Tabi ki kimseyi savunmak degil olay şuan , sadece geniş çerçeveden bakıyorum.
Gerçek hayat managerlik oyunu degil yani , duygu var bir kere.

Belhanda üzerinden konu açıldı ama , savunmak gibi bi durumum yok, performansı hiçbir zaman beklenene yaklaşamadı, gitsin mi tabiiki .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt