Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese iyi geceler..

ahmet-kural_1756457_m.jpg

Futbolculukta zor be kardeşim , çoluğun çocuğun , karın sen nereye onlar oraya .

Çocuk Türkiye’ ye geliyor Türkçe ogrenıyor , arkadaşları oluyor ,burda okuyor vs .
2 sene sonra Başka bir ülke falan zor işler.
Herne kadar paraya para demesende belki de huzur yok.

Sanki hersey para degil (bazıları hariç.) Ne bilim düzenini bozmak istemeyen olabilir, sırf müslüman ülke diye dinini yasayıp , klise canı duymamak isteyen olabilir gibi gibi.
Tabi ki kimseyi savunmak degil olay şuan , sadece geniş çerçeveden bakıyorum.
Gerçek hayat managerlik oyunu degil yani , duygu var bir kere.

Belhanda üzerinden konu açıldı ama , savunmak gibi bi durumum yok, performansı hiçbir zaman beklenene yaklaşamadı, gitsin mi tabiiki .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her iş zor.İyi para alıyolar ama bi sakatlanmayla mesleğini yapamıyosun.Bi kulüp sana maaş veriyosa ve taraftar seni destekliyosa bi maçta ıslıklandın diye taraftara küfretme hakkın olmaz.O maçta Seri de ıslıklanmıştı tepki vermeden oyundan çıktı.Şuan o oynuyo diğerini de göndermeye çalışıyoz.Kendi hatasıydı ve gitmesi en doğru olanı..

Her iş zor.İyi para alıyolar ama bi sakatlanmayla mesleğini yapamıyosun.Bi kulüp sana maaş veriyosa ve taraftar seni destekliyosa bi maçta ıslıklandın diye taraftara küfretme hakkın olmaz.O maçta Seri de ıslıklanmıştı tepki vermeden oyundan çıktı.Şuan o oynuyo diğerini de göndermeye çalışıyoz.Kendi hatasıydı ve gitmesi en doğru olanı..
tabi yaa tabi 1 maç ISLIKLANDI DİYE... adamı geldiğinden beri sövüyor taraftar AZ BİLE YAPTI ORADA

tabi yaa tabi 1 maç ISLIKLANDI DİYE... adamı geldiğinden beri sövüyor taraftar AZ BİLE YAPTI ORADA
ultrAslan varken durduk yere hangi futbolcuya küfredilmiş?Bi maçta sarhoş biri küfür etmişti birine.Hemen olayı büyümeden kapattılar.Sosyal medyadan oyuncuya edilen hangi küfürü engelleyebilirler ki?

ultrAslan varken durduk yere hangi futbolcuya küfredilmiş?Bi maçta sarhoş biri küfür etmişti birine.Hemen olayı büyümeden kapattılar.Sosyal medyadan oyuncuya edilen hangi küfürü engelleyebilirler ki?

Valla şöyle söyliyim , adam çenesi kırıkken 1 haftada döndü , vefasız diyemem şahsen.

Ve sürekli bir baskı , insan bu patlar.Belli ki oda memnun degil kendinden. bi yerde okumuştum ya da YouTube da izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam; Fransa’da hristiyan mahallesinde , müslüman olduğu için sürekli itilip kakılan ezilen bir insan.Düşünsene sömürge altında olduğun için orada yaşamaya mecbursun.Bu adamın normalde hiçbirdeye eyvAllahı olmayacağını ordan anlamıştım.

Yeteneklerini kaybetmiş , ya da umursamaz olabilir ama öyle ya da böyle katkıları oldu.

Ama karaktersiz demem , takım içi kavgaları hala biseyleri ispat etmek istemesinden kaynaklı , frikik mevzusu vs.

Başkaları gibi o formaya aşığım, bu takım için ölürüm demedi .

Misyonunu çoktan doldurdu , yolu açık olsun ama , iyisiyle kötüsüyle bi helalliği hakediyor bence.

Valla şöyle söyliyim , adam çenesi kırıkken 1 haftada döndü , vefasız diyemem şahsen.

Ve sürekli bir baskı , insan bu patlar.Belli ki oda memnun degil kendinden. bi yerde okumuştum ya da YouTube da izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam; Fransa’da hristiyan mahallesinde , müslüman olduğu için sürekli itilip kakılan ezilen bir insan.Düşünsene sömürge altında olduğun için orada yaşamaya mecbursun.Bu adamın normalde hiçbirdeye eyvAllahı olmayacağını ordan anlamıştım.

Yeteneklerini kaybetmiş , ya da umursamaz olabilir ama öyle ya da böyle katkıları oldu.

Ama karaktersiz demem , takım içi kavgaları hala biseyleri ispat etmek istemesinden kaynaklı , frikik mevzusu vs.

Başkaları gibi o formaya aşığım, bu takım için ölürüm demedi .

Misyonunu çoktan doldurdu , yolu açık olsun ama , iyisiyle kötüsüyle bi helalliği hakediyor bence.

Yazdıkların biraz türk filmi tadinda olmuş ama adamın işi bu hepimiz işimiz için bazı şeylerden fedakarlık ediyoruz ki belhandanin kazandığını rüyamizda bile göremeyiz.
Bir diğer konu da adam ben Fransa'ya dönmem demiyor ki aksine Fransa'ya gitmek istiyor haberlerde gördüğümüz kadariyla adam Araplara gitmiyor yani bu konu bence müslümanlıkla alakali değil

Nzonzi affetsek
Anlasilan dos almaycaklsr
9 gún kaldi

stoper
Sag bek
Diagne
Ve benim gonülmden gecen 1 kanat

Trabzonla,Fener birbirine girecek özellikle Muriç olayindan sonra, herkes vaziyet alsin ortam anadoludan Şampiyon çikartmaya çok müsait, ama Başakşehir Türkiye kupasindan kasitli olarak elenerek tek hedefinin Lig Şampiyonluğu olduğunuda gösterdi, bence bizim için gerçekçi hedef Türkiye Kupası perşembe Rize maçı zor olacak aldiklari forvet bizi zorlar gibi..

Nzonzi affetsek
Anlasilan dos almaycaklsr
9 gún kaldi

stoper
Sag bek
Diagne
Ve benim gonülmden gecen 1 kanat

Bu takım anca bir tane durağan oyuncu kaldırır hocam.
Nzonzi alacaksak fegholi'yi dışarı cıkaracaksın.
İki uçak kanat onyekuru ve jesse aynı anda sahada olacak ve jesse'nin eses'de sergilediği performansı bu ligde sergilemesini bekleyeceğiz.
lemina'yı 8 numara ve 6 numara oynatıp nzonzi ise iki defansın arasında sadece kesici ve topu leminaya beklere vereme rolünde kullanacaksın. ki bunu çok iyi yapıyordu yapar...
ama dediğim gibi nzonzi olacaksa fegholiyi keseceksin.

Muslera
Linnes - Stoper - Marcao - Sarrachi
Nzonzi - Lemina
Jesse - Emre - Onyekuru
Falcao

gibi gibi.

bu kadroda fark ettiysen kimse durmaz. herkes koşar ve yaş ortalaması düşük hızlılar. ama bu kadaroya kalkıp fegh'i yazarsan takım yavaşlar.​

Şu bahtsız bedeviden eğer kurtulursak yerine yapacak olduğumuz transfer kesinlikle 22 yaş altı genç olmalı zatem albaba da var

Sa Arda (33) geldi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt