- 13 Ekim 2014
- 108.675
- 58.351
- 4.588
Rodopun o yarin olayi (dediyse tabi) belhanda ile mi yoksa..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her iş zor.İyi para alıyolar ama bi sakatlanmayla mesleğini yapamıyosun.Bi kulüp sana maaş veriyosa ve taraftar seni destekliyosa bi maçta ıslıklandın diye taraftara küfretme hakkın olmaz.O maçta Seri de ıslıklanmıştı tepki vermeden oyundan çıktı.Şuan o oynuyo diğerini de göndermeye çalışıyoz.Kendi hatasıydı ve gitmesi en doğru olanı..Futbolculukta zor be kardeşim , çoluğun çocuğun , karın sen nereye onlar oraya .
Çocuk Türkiye’ ye geliyor Türkçe ogrenıyor , arkadaşları oluyor ,burda okuyor vs .
2 sene sonra Başka bir ülke falan zor işler.
Herne kadar paraya para demesende belki de huzur yok.
Sanki hersey para degil (bazıları hariç.) Ne bilim düzenini bozmak istemeyen olabilir, sırf müslüman ülke diye dinini yasayıp , klise canı duymamak isteyen olabilir gibi gibi.
Tabi ki kimseyi savunmak degil olay şuan , sadece geniş çerçeveden bakıyorum.
Gerçek hayat managerlik oyunu degil yani , duygu var bir kere.
Belhanda üzerinden konu açıldı ama , savunmak gibi bi durumum yok, performansı hiçbir zaman beklenene yaklaşamadı, gitsin mi tabiiki .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tabi yaa tabi 1 maç ISLIKLANDI DİYE... adamı geldiğinden beri sövüyor taraftar AZ BİLE YAPTI ORADAHer iş zor.İyi para alıyolar ama bi sakatlanmayla mesleğini yapamıyosun.Bi kulüp sana maaş veriyosa ve taraftar seni destekliyosa bi maçta ıslıklandın diye taraftara küfretme hakkın olmaz.O maçta Seri de ıslıklanmıştı tepki vermeden oyundan çıktı.Şuan o oynuyo diğerini de göndermeye çalışıyoz.Kendi hatasıydı ve gitmesi en doğru olanı..
ultrAslan varken durduk yere hangi futbolcuya küfredilmiş?Bi maçta sarhoş biri küfür etmişti birine.Hemen olayı büyümeden kapattılar.Sosyal medyadan oyuncuya edilen hangi küfürü engelleyebilirler ki?tabi yaa tabi 1 maç ISLIKLANDI DİYE... adamı geldiğinden beri sövüyor taraftar AZ BİLE YAPTI ORADA
Ne dediRodopun o yarin olayi (dediyse tabi) belhanda ile mi yoksa..
ultrAslan varken durduk yere hangi futbolcuya küfredilmiş?Bi maçta sarhoş biri küfür etmişti birine.Hemen olayı büyümeden kapattılar.Sosyal medyadan oyuncuya edilen hangi küfürü engelleyebilirler ki?
Yazdıkların biraz türk filmi tadinda olmuş ama adamın işi bu hepimiz işimiz için bazı şeylerden fedakarlık ediyoruz ki belhandanin kazandığını rüyamizda bile göremeyiz.Valla şöyle söyliyim , adam çenesi kırıkken 1 haftada döndü , vefasız diyemem şahsen.
Ve sürekli bir baskı , insan bu patlar.Belli ki oda memnun degil kendinden. bi yerde okumuştum ya da YouTube da izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam; Fransa’da hristiyan mahallesinde , müslüman olduğu için sürekli itilip kakılan ezilen bir insan.Düşünsene sömürge altında olduğun için orada yaşamaya mecbursun.Bu adamın normalde hiçbirdeye eyvAllahı olmayacağını ordan anlamıştım.
Yeteneklerini kaybetmiş , ya da umursamaz olabilir ama öyle ya da böyle katkıları oldu.
Ama karaktersiz demem , takım içi kavgaları hala biseyleri ispat etmek istemesinden kaynaklı , frikik mevzusu vs.
Başkaları gibi o formaya aşığım, bu takım için ölürüm demedi .
Misyonunu çoktan doldurdu , yolu açık olsun ama , iyisiyle kötüsüyle bi helalliği hakediyor bence.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herşeye maydanoz oluyor. Floryada biri osursa osuran kişiden önce bunun haberi oluyorTakip edemedik gündemi ortalık karışmış Rodop neden tepki aldı bugün ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nzonzi affetsek
Anlasilan dos almaycaklsr
9 gún kaldi
stoper
Sag bek
Diagne
Ve benim gonülmden gecen 1 kanat
Ayağına bişey olcak diye çok korktum adminim buyur ne verelim nerde verelim sana