Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6,8,10 hepsinden biraz var Lemina da sakatlık falan yasamazsa büyük güç bizim için taraftarla sıcak ilişki kurması da çok güzel ...

Sana katılıyorum.
Duygusal bazı arkadaşlar Melo'nun Lemina'dan daha iyi olduğunu iddia ediyor. Sakatlanmayan formda bir Lemina Melo'ya futbol eğitimi verir.
Melo hava toplarında 10/10'du. Hem defansta hem ofansta. Skor yapmaya-yaptırmaya daha yatkın bir adamdı. Ve bizde istikrarlı, belli bir standartta oynadı hep. Ek olarak psikolojik üstünlük kısmı var, rakibi ezme var vs. Lemina daha teknik, daha kıvrak bir adam ama Melo seviyesinden bahsetmemiz için erken.

Kendisi hakkında almayan haindir yazdım dün yanlış anlaşılmasın muazzam topçu ama Melo'nun yerini almak öyle kolay değil.

Fatih Hoca Arda konusunda yanlis yapiyor. Ben varken bi sekilde Arda'yi taraftarla baristiririm diyor ama hesap etmedigi bir sey var: O da 10 puan geride olmamiz. Yarin oburgun Arda gelir de FB macina kadar puan kaybi yasar isek taraftarin tepkisi direkt kendine olacak. Taraftar profili son yillarda cok degisti bizde. 21 yasinda biri olarak, rahatlikla soyleyebilirim ki benim yas araligindaki arkadaslarda futbolu FM oynamak gibi sanan var. Onu yolla, bunun sozlesmesini fesh et, oburunu sat. Sanki her istedigimizi yapabiliyormusuz gibi yaziyorlar. Cikan 11'leri bile begendiremiyoruz artik kimseye. Bu konu +30 kisilere bile sirayet etmis durumda maalesef. En ufak puan kaybinda Fatih Hoca direkt hedef olur...

Son düzenleme:
Andone dönmüş
Diagne'yi ne yapacağız şimdi

Melo hava toplarında 10/10'du. Hem defansta hem ofansta. Skor yapmaya-yaptırmaya daha yatkın bir adamdı. Ve bizde istikrarlı, belli bir standartta oynadı hep. Ek olarak psikolojik üstünlük kısmı var, rakibi ezme var vs. Lemina daha teknik, daha kıvrak bir adam ama Melo seviyesinden bahsetmemiz için erken.

Kendisi hakkında almayan haindir yazdım dün yanlış anlaşılmasın muazzam topçu ama Melo'nun yerini almak öyle kolay değil.
Melo ayrıca sahada lider bi oyuncuydu takımı her yönde savunuyodu sahada

Muslera
Linnes Marcao Emin Saratschi
Lemina Seri
Feghouli
Andone Falcao Onyekuru

Lemina'nın, Melo olması için kırk fırın ekmek yemesi lazım. Derbi galibiyeti getirmesi, kupalar kazanması lazım. Rakip taraftarları köpek gibi kudurtması lazım.
+ penaltı kurtararak maçı kazandırması lazım.... Bol şans lemina :)

Efsane kolay olunmuyor.

Muslera
Linnes Marcao Emin Saratschi
Lemina Seri
Feghouli
Andone Falcao Onyekuru
Su asamada skor uretecek oyuncuya cok ihtiyacimiz var.
Falcao hala kendini bulamadi tam olarak. Onyekuru desen uzun sure oynamadi + sitma oldu. Nasil doner bilmiyoruz.

Sakatlanmadigi surece 11'de Emre Akbaba oynamali.
Feghouli ise once kicini kaldirsin. Sekidika su haliyle bile Feghouli'den daha fazla katki verir...

Su asamada skor uretecek oyuncuya cok ihtiyacimiz var.
Falcao hala kendini bulamadi tam olarak. Onyekuru desen uzun sure oynamadi + sitma oldu. Nasil doner bilmiyoruz.

Sakatlanmadigi surece 11'de Emre Akbaba oynamali.
Feghouli ise once kicini kaldirsin. Sekidika su haliyle bile Feghouli'den daha fazla katki verir...
Onyekuru daha gecen kanlı canlı maci izlemedi mi
Çok uzun süreceğini düşünmüyorum

Sana katılıyorum.
Duygusal bazı arkadaşlar Melo'nun Lemina'dan daha iyi olduğunu iddia ediyor. Sakatlanmayan formda bir Lemina Melo'ya futbol eğitimi verir.
Melonun attığı diagonal pasları atabilen futbolcu görmedim desem yeridir melo ülkeye gelen en iyi 6 numaradır dünyanın en iyi takımlarında bile oynama kapasitesi vardı çok şanslıydık bizde uzun yıllar oynadığı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt