Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.008
- 4.042
- 1.748
6,8,10 hepsinden biraz var Lemina da sakatlık falan yasamazsa büyük güç bizim için taraftarla sıcak ilişki kurması da çok güzel ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo hava toplarında 10/10'du. Hem defansta hem ofansta. Skor yapmaya-yaptırmaya daha yatkın bir adamdı. Ve bizde istikrarlı, belli bir standartta oynadı hep. Ek olarak psikolojik üstünlük kısmı var, rakibi ezme var vs. Lemina daha teknik, daha kıvrak bir adam ama Melo seviyesinden bahsetmemiz için erken.Sana katılıyorum.
Duygusal bazı arkadaşlar Melo'nun Lemina'dan daha iyi olduğunu iddia ediyor. Sakatlanmayan formda bir Lemina Melo'ya futbol eğitimi verir.
Melo ayrıca sahada lider bi oyuncuydu takımı her yönde savunuyodu sahadaMelo hava toplarında 10/10'du. Hem defansta hem ofansta. Skor yapmaya-yaptırmaya daha yatkın bir adamdı. Ve bizde istikrarlı, belli bir standartta oynadı hep. Ek olarak psikolojik üstünlük kısmı var, rakibi ezme var vs. Lemina daha teknik, daha kıvrak bir adam ama Melo seviyesinden bahsetmemiz için erken.
Kendisi hakkında almayan haindir yazdım dün yanlış anlaşılmasın muazzam topçu ama Melo'nun yerini almak öyle kolay değil.
+ penaltı kurtararak maçı kazandırması lazım.... Bol şans leminaLemina'nın, Melo olması için kırk fırın ekmek yemesi lazım. Derbi galibiyeti getirmesi, kupalar kazanması lazım. Rakip taraftarları köpek gibi kudurtması lazım.
Kötü bir kadro olmuş. Marcao sol stoper olarak oynuyor, Emin daha henüz 16 yaşında. Lemina-Seri-Feg üçlüsü defansif olarak sıkıntı yaşar. Andone sağ kanat oynayamaz.Muslera
Linnes Marcao Emin Saratschi
Lemina Seri
Feghouli
Andone Falcao Onyekuru
Su asamada skor uretecek oyuncuya cok ihtiyacimiz var.Muslera
Linnes Marcao Emin Saratschi
Lemina Seri
Feghouli
Andone Falcao Onyekuru
Onyekuru daha gecen kanlı canlı maci izlemedi miSu asamada skor uretecek oyuncuya cok ihtiyacimiz var.
Falcao hala kendini bulamadi tam olarak. Onyekuru desen uzun sure oynamadi + sitma oldu. Nasil doner bilmiyoruz.
Sakatlanmadigi surece 11'de Emre Akbaba oynamali.
Feghouli ise once kicini kaldirsin. Sekidika su haliyle bile Feghouli'den daha fazla katki verir...
Hala takimla calismalara bile baslamadi.Onyekuru daha gecen kanlı canlı maci izlemedi mi
Çok uzun süreceğini düşünmüyorum
Yok birsey olmsz. Birlik beraberlik mesaji verir baskan. Fb ve 16 milyonluk ek limit asimi hakkinda aciklama yaparIçimde bir his bugün Hoca kovulacak diyor
Umarim böyle olurYok birsey olmsz. Birlik beraberlik mesaji verir baskan. Fb ve 16 milyonluk ek limit asimi hakkinda aciklama yapar
Melonun attığı diagonal pasları atabilen futbolcu görmedim desem yeridir melo ülkeye gelen en iyi 6 numaradır dünyanın en iyi takımlarında bile oynama kapasitesi vardı çok şanslıydık bizde uzun yıllar oynadığı içinSana katılıyorum.
Duygusal bazı arkadaşlar Melo'nun Lemina'dan daha iyi olduğunu iddia ediyor. Sakatlanmayan formda bir Lemina Melo'ya futbol eğitimi verir.