Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.284
- 48.802
- 4.843
90 dakika oynamaz tahminim.Dediğine göre Kenya maçında 90 dakika oynayacak o zaman yehuu Ömer çapsızından bizi kurtardın Allah'ım şükürler olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
90 dakika oynamaz tahminim.Dediğine göre Kenya maçında 90 dakika oynayacak o zaman yehuu Ömer çapsızından bizi kurtardın Allah'ım şükürler olsun.
Hocayla yolları ayır Başkanım hakkındır.
Hicbir Galatasaray Baskani teknik kadroyu kovmak varken kendisi istifa etmez. Ayni durum herhangi bir sirket icinde gecerli.Fatih Terim in basin toplantisi hiç hoşuma gitmedi, ya Terim yada Başkan istifa edecek gibi geldi..
Ft hoca boş yapiyor
Yok haber sizdirilmisda mis mis mis mis
Sen bana niye gol yiyene kadar hamle yapmadigini anlat hele
Konuyu kapatıp kapatmamaya ben karar veririm. Alıntı yapıp dalga geçmeye çalışan ve durumu başlatan sensin. "Tehdit" sözcüğümü alıntılayıp diline doladın, ben de o sözcüğü kullanmamın nedenini sana açıkça gösterdim.evt, bilgi sahibi oldum sayende.
Vedat Muriqi Fenerbahçe'nin hayalini bile kurmamış | Mackolik.com
Fenerbahçeli Vedat Muriqi, savaş nedeniyle zor günler geçirdiğini ve futbolcu olup Fenerbahçe'den teklif alabileceğini hiç düşünmediğini belirtti.www.mackolik.com
bende seni bilgilendirmek isterim. linke tıklayıp süreci adamın kendi sözleriyle okursun da bu konuyu kapatırsın umarım. Fenerbahçe çocukluk aşkımdı benim diyor. dedesinden kalma fenerbahçe taraftarı adam.
ftyi dehleyecek
sertan amcayla facebook arkadaşı olmamız hakkındaki yorumun?yavaş dehlesin aman belini incitir falan.
allah belanı versinsertan amcayla facebook arkadaşı olmamız hakkındaki yorumun?
sertan amcayla facebook arkadaşı olmamız hakkındaki yorumun?