Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocayla yolları ayır Başkanım hakkındır.

GSC Fanboy Okan dün Liverpool’u izledikten sonra transfermarkt’dan Alman hoca arayışlarına başladı bile.

Vallah çok iyisiniz eksik olmayın. Neşemi yerine getiriyorsunuz. VIZYONCU GSC TAYFA for PRESIDENT!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ara transfer döneminin kapanmasına 1 hafta kala, Galatasaray’da temaslar hızlandırılıyor. Stoper takviyesini bir an önce tamamlamak isteyen Sarı- Kırmızılılar, listenin ilk sırasındaki Mert Çetin için İtalya’ya bir sefer daha yapmaya hazırlanıyor. Öncelikle genç oyuncuyla aradaki tüm pürüzleri gidermeyi hedefleyen Cim Bom’da, teknik patron Fatih Terim’in milli futbolcuyu arayarak bizzat ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Yönetim de İtalya’ya temsilci göndererek ikinci kez Roma’yla masaya oturacak. Serie A temsilcisine başvuran birkaç kulüp daha olduğu belirtilirken, Sarı-Kırmızılılar’ın şampiyonluk yarışında oyuncuya ilk 11 garantisi vermesi, Galatasaray’ı bir adım öne geçiriyor.

Daha çok süre istiyor

Mert’in de kulüp yönetimine, “Ben Galatasaray’a gitmek istiyorum” demesi halinde, Sarı- Kırmızılılar’ın transferi gerçekleştirmesi daha da kolay olacak. İlk görüşmeler sonrası 10 milyon Euro’luk bir bonservis talebinde bulunan Roma’nın, sezon sonuna kadar kiralama formülüne ‘evet’ demesi için birkaç teklif paketi hazırlandığı öğrenildi. Zorunlu satın almalı kiralama da seçenekler arasında yer alıyor. Bu sezon sadece 5 maçta Roma forması giyebilen Mert Çetin’in de daha fazla süre almak istediği ve konuyla ilgili olarak kulüp yönetimiyle görüşeceği de gelen haberler arasında.

Galatasaray istedi,hocası formayı verdi

Mert Çetin’le birlikte Galatasaray’ın stoper adayları arasında en üst sıralarda yer alan Mustafi, bir anda Arsenal’de kıymete bindi! Premier Lig’in ilk yarısında sadece 3 maçta şans bulabilen Alman savunmacı, hocası Arteta tarafından son maçlarda ilk 11’de oynatılıyor. Mustafi’nin kulüpteki kaderine, oyuncunun bizzat kendisinin karar vereceğini belirten Arteta, “Onun bu kulübe biraz daha adanması lazım. Bunun dışında ayrılık için bir sebep göremiyorum” ifadesini kullanmıştı. Mustafi’nin de tekrar süre almaya başlayınca, ayrılma düşüncesini rafa kaldırdığı öğrenildi.

evt, bilgi sahibi oldum sayende.

bende seni bilgilendirmek isterim. linke tıklayıp süreci adamın kendi sözleriyle okursun da bu konuyu kapatırsın umarım. Fenerbahçe çocukluk aşkımdı benim diyor. dedesinden kalma fenerbahçe taraftarı adam.
Konuyu kapatıp kapatmamaya ben karar veririm. Alıntı yapıp dalga geçmeye çalışan ve durumu başlatan sensin. "Tehdit" sözcüğümü alıntılayıp diline doladın, ben de o sözcüğü kullanmamın nedenini sana açıkça gösterdim.

Şimdi ise adam fenerli zaten muhabbetiyle birşey kanıtlamış gibi moda girmişsin. Konumuz tehditti onu geçtik fenerliliğe geldik, madem öyle onu da izah edeyim. Oraya transfer olan adamlara ezbere şeyler söyletildiği herkesin malumu. Ayrıca transferi bittikten sonra ne diyecekti adam "ben Galatasaraylıyım buraya da kadro dışı kalmamak için zorla geldim" mi diyecekti? Tabiki ne kadar büyük fenerli olduğunu, fenerin tarif edilemez büyüklüğünü zırvalatacaklardı öyle de olmuş. Rodriguez'e de doğuştan fenerli olamayacağı için 29. şampiyonluk zırvasını söylettiler. Sence Rodriguez'in umrunda mı bu gerçekten. Yani bu söylemler birşey ifade etmiyor. Emre'nin bizdeki açıklamalarına bakın birde fenerdekilere. Taban tabana zıt.

Hadi diyelim ki fenerli olsun ki oladabilir, akıllı bir adam küçük bir takımı tutsa bile daha büyük bir takımı tercih etmeme hatasını yapmaz. Şampiyonlar ligi faktörü var, küme düşme potasında olan ve Avrupa yüzü göremeyeceği takımı seçmez, zaten menajeri de buna izin vermez. Şampiyonlar Ligi vitrini futbolcular için en önemli mevzu.

Zaten Muriç'in o süreçte bize gelmek için çok uğraştığını herkes biliyor. Kadro dışı tehdidini göze alamayınca ve baskıları görünce tercihini değiştirdi. Gerekli dirayeti, karakteri gösteremedi. Olay buydu.

Bak ben senin gibi dalga geçmiyorum sana izah etmek için düzgünce yazıyorum. Ha beni kaale alma diyorsan da öyle yaparım.

Mert Çetin iyi topçu değil yaw bize böyle tecrübeli yabancı stoper lazım

Şampiyon falan olamayız, Fatih Terim'in hedefi şampiyonluk olsaydı 10 puan geri de olmazdık zaten. Umursadığını düşünmüyorum hiç ligde ki durumu. Başkanlığa göz dikti yavaştan herhalde 1-2 sezona çıkar ortaya. O kadar kötü oyuncu tercihleri, saçma sapan değişiklikler, sezona Babel ile 40 yaşında ki beklerle girmek, Belhanda'yı prens yapmak falan falan.. Hocaya yarın şampiyonluğu verelim desen, umrunda olmaz gene. Arda'yı falan alacak sonra başkan olur, Selçuk TD, Arda'da sportif direktör falan olur. Takılırlar öyle.
Hedefi şampiyonluk olan FT'den eser yok

Isin ozu

Arda elini opmese hala Galatasaraylidir, gelmelidir diyecekmiydin?
Egon her ne kadar cok sevilsen de, seni geri goturuyor, kariyerini de bitiriyor gormuyormusun hoca. Kaprisin, egon hep klubun ustunde. Hani Galatasaray once geliyordu? Ne zaman?
Tarih tekerruru gibi, bu sene ki basarisizligin yuzunden karsi bir problem yaratip, demirorenle anlasip 'sezon ortasi' gittigin seneye cok benzer cunku yasananlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt