Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftarların genç ve yurekli oyuncu takintilarina uyuzum.Yok kardeşim oynayan yok işte Lemina hariç.Gomulenlerden daha iyi değiller.Takımda şablon yok çünkü.

Ne Linnes uyuzu Mariano'dan iyi.
Ne de Sekidika Feghouli'den iyi. Hatta Mariano Feghouli bu ikiliden çok daha iyi

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

stoper ve 10 no transferi inş yapılabilir takım iyi sinyaller veriyor umarım hoca ve yönetim kavgası çıkmaz tam işler yoluna girecekken

Ben Taylan’ın Galatasaray’ın oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Tabi Taylan’a gelene kadar bir sürü adam var. Mesela Ahmet Çalık ve Ömer.Ahmet Çalık hayatımda gördüğüm en kazma stoperlerin başında geliyor.

Fatih Terim in basin toplantisi hiç hoşuma gitmedi, ya Terim yada Başkan istifa edecek gibi geldi..

Bu Rodop'un yönetimden bilgi aldığı çok açıktı zaten
2 yıl öncesine kadar adamın adını duymamıştım şu an ise adam kendinden baya emin bir şekilde haber paylaşan nadir muhabirlerden.
Sürekli ''Arda kesinlikle gelmeyecek'' demesinden de yönetimden bilgi aldığını anlayabiliriz

Bu Rodop'un yönetimden bilgi aldığı çok açıktı zaten
2 yıl öncesine kadar adamın adını duymamıştım şu an ise adam kendinden baya emin bir şekilde haber paylaşan nadir muhabirlerden.
Sürekli ''Arda kesinlikle gelmeyecek'' demesinden de yönetimden bilgi aldığını anlayabiliriz

2 sene once net 1200 falan takipcisi vardi, 2 senenin icinde 106 bin oldu,

Zaten o Serdar olayindan patladi gitti

Ne tipler var arkadaş 2 yıldır istikrarlı kötü futbol oynatan adamı eleştirme, 2 yıldır kötü oynayan takıma transfer yaptıran adamı eleştirme sahaya 3 kere çıkan Taylanı eleştir aynen aynen bu isimlerle iyi futbol oynanmaz, ligde iyi futbol oynayan iki takımın kadrosunda zaten Salah-Firmino-Mane oynuyor yani bari sesinizi kesin de dümdüz destekleyin destekleyecekseniz boş beleş bahaneler ardına sığınmayın.

Ne tipler var arkadaş 2 yıldır istikrarlı kötü futbol oynatan adamı eleştirme, 2 yıldır kötü oynayan takıma transfer yaptıran adamı eleştirme sahaya 3 kere çıkan Taylanı eleştir aynen aynen bu isimlerle iyi futbol oynanmaz, ligde iyi futbol oynayan iki takımın kadrosunda zaten Salah-Firmino-Mane oynuyor yani bari sesinizi kesin de dümdüz destekleyin destekleyecekseniz boş beleş bahaneler ardına sığınmayın.
Kardeş o tipler bizmiyiz.? Hemen söyliyim ben Erzurum da ilk bizimle ismi çıktığında da söyledim Taylan bizim oyuncumuz değil. Ben her yerde Hoca’yı eleştiririm yanlış yaptığında. Bugünkü oyuncu seçiminde rezaletti. Ama iki senedir öyle veya böyle şampiyon oluyor milyonlarca euro para geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt