Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 2.630
- 2.659
- 1.148
boka saran maçlarda, yağmurda, çamurda topu düşünmeden uzun dikebileceğimiz bir pivot santrafor almalıydık yedekten girecek tarzda. hazır andone sakatlanmışken iyi bir fırsat olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor?Marcelo Guedes -Seri takası gündemde
Marcelo Guedes -Seri takası gündemde
Eski Bjk’lı stoper mi?Marcelo Guedes -Seri takası gündemde
Bende anlamadim 90 dakika arti uzatmalar 2-0 Denizli üstünlügüyle bitti, penaltilarda Trabzon 5-3 aldi A Spor 4-4 alt yazi veriyordenizli ts 4*4 mü bitti yav. vay anasını
Yok artık.Fatih Terim in basin toplantisi hiç hoşuma gitmedi, ya Terim yada Başkan istifa edecek gibi geldi..
Marcelo - Belhanda takası yapalım.Marcelo Guedes -Seri takası gündemde
Bu Rodop'un yönetimden bilgi aldığı çok açıktı zaten
2 yıl öncesine kadar adamın adını duymamıştım şu an ise adam kendinden baya emin bir şekilde haber paylaşan nadir muhabirlerden.
Sürekli ''Arda kesinlikle gelmeyecek'' demesinden de yönetimden bilgi aldığını anlayabiliriz
Kardeş o tipler bizmiyiz.? Hemen söyliyim ben Erzurum da ilk bizimle ismi çıktığında da söyledim Taylan bizim oyuncumuz değil. Ben her yerde Hoca’yı eleştiririm yanlış yaptığında. Bugünkü oyuncu seçiminde rezaletti. Ama iki senedir öyle veya böyle şampiyon oluyor milyonlarca euro para geliyor.Ne tipler var arkadaş 2 yıldır istikrarlı kötü futbol oynatan adamı eleştirme, 2 yıldır kötü oynayan takıma transfer yaptıran adamı eleştirme sahaya 3 kere çıkan Taylanı eleştir aynen aynen bu isimlerle iyi futbol oynanmaz, ligde iyi futbol oynayan iki takımın kadrosunda zaten Salah-Firmino-Mane oynuyor yani bari sesinizi kesin de dümdüz destekleyin destekleyecekseniz boş beleş bahaneler ardına sığınmayın.