Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.848
- 7.366
- 1.548
Hala stoper almayıpta ahmet çalığa mahkum eden yönetime selam olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden bukadar rahatsız oldun da beni bu üslupla diline doladın anlamadın ama belliki o dönemin haberlerini takip etmemişsin. Rize başkanı Fenere değilde Galatasaray'a gitmesi halinde onu kadro dışı bırakmakla tehdit etmişti. Konuyla ilgili bir bilgin yok ama fikrin var, yetmiyor üstüne de dalga geçmeye çalışıyorsun. Birkaçını buldum istersen okur bilgi sahibi olursun:
LEVENT TÜZEMEN 11.07.2019
Vedat Muriç, Galatasaray'ı tercih ediyordu fakat Fenerbahçe'ye imza attı. Kararını neden değiştirdi?
Vedat Muriç maalesef Emre Akbaba'nın gösterdiği duruşu sergileyemedi.
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Alanya F.Bahçeliler Derneği'nin eski başkanı olmasına rağmen mükemmel bir duruş sergileyerek, elindeki oyuncunun istediği takıma gitmesine izin verdi. Emre Akbaba'nın Galatasaray'a gelişinde Başkan Çavuşoğlu'nun da karakterli duruşunun payı büyüktür. Ama Rize Başkanı Hasan Kartal, G.Saray'a olan öfkesini Vedat Muriç'i F.Bahçe'ye zorla göndererek belgeledi. Muriç'e Rize yönetimi "Ya gidersin ya kadro dışı kalırsın" dedi. Muriç'in menajeri televizyonlara bağlanarak "Biz Galatasaray ile anlaştık" yorumunu yaptı. Muriç de "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum ve Galatasaray'a gideceğim" dedi. Ne menajer Haluk Canatar ne de Muriç, bir Emre Akbaba ve Alanya Başkanı Çavuşoğlu gibi duruş sergiledi.
Forvet transferi yok
Terim: "Andone'den yana şansımızı kullandık. Bugün antrenmana çıktı."
As forvetimiz Falcao, yedegi Andone. Insan forvet istemeye cekiniyor.Forvet transferi yok
Terim: "Andone'den yana şansımızı kullandık. Bugün antrenmana çıktı."
Andone saglikli donecekse en kisa zamanda, sorun yok zaten. Asil soru isareti tam olarak ne zaman ve nasil donecegi. Sonucta kiralik oyuncu.As forvetimiz Falcao, yedegi Andone. Insan forvet istemeye cekiniyor.
evt, bilgi sahibi oldum sayende.
Vedat Muriqi Fenerbahçe'nin hayalini bile kurmamış | Mackolik.com
Fenerbahçeli Vedat Muriqi, savaş nedeniyle zor günler geçirdiğini ve futbolcu olup Fenerbahçe'den teklif alabileceğini hiç düşünmediğini belirtti.www.mackolik.com
bende seni bilgilendirmek isterim. linke tıklayıp süreci adamın kendi sözleriyle okursun da bu konuyu kapatırsın umarım. Fenerbahçe çocukluk aşkımdı benim diyor. dedesinden kalma fenerbahçe taraftarı adam.