Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan arda'yı istememiş, Fatih Terim şu an sitem etti

Bağlar kopmuş gitmez böyle

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basin toplantisini izlediniz mi bilmiyorum ama transfer falan beklemeyin bence. Zaten gidenler olabilirmis de olmayabilirmis de. Yani kulupte 17 yabanci var yanilmiyorsam bu herifler gitmiyorsa biz nasil transfer yapacagiz? Yapamayacagiz, cevap bu.

taze duyum ile geliyorum kaynak di marzio

Torino göndermeyi kabul etmemis

Forvet transferi yok

Terim: "Andone'den yana şansımızı kullandık. Bugün antrenmana çıktı."

Fatih hocam transferlerin gizli olmasını ister.Defans transferinin yanı sıra bi orta saha da alırız.Geçen sene Aboubakar-Diego Costa-Falcao gibi isimleri Hasan hoca yalanlamıştı.Jimmy Durmaz yerine de Arda Turan gelir..

Neden bukadar rahatsız oldun da beni bu üslupla diline doladın anlamadın ama belliki o dönemin haberlerini takip etmemişsin. Rize başkanı Fenere değilde Galatasaray'a gitmesi halinde onu kadro dışı bırakmakla tehdit etmişti. Konuyla ilgili bir bilgin yok ama fikrin var, yetmiyor üstüne de dalga geçmeye çalışıyorsun. Birkaçını buldum istersen okur bilgi sahibi olursun:

LEVENT TÜZEMEN 11.07.2019

Vedat Muriç, Galatasaray'ı tercih ediyordu fakat Fenerbahçe'ye imza attı. Kararını neden değiştirdi?

Vedat Muriç maalesef Emre Akbaba'nın gösterdiği duruşu sergileyemedi.
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Alanya F.Bahçeliler Derneği'nin eski başkanı olmasına rağmen mükemmel bir duruş sergileyerek, elindeki oyuncunun istediği takıma gitmesine izin verdi. Emre Akbaba'nın Galatasaray'a gelişinde Başkan Çavuşoğlu'nun da karakterli duruşunun payı büyüktür. Ama Rize Başkanı Hasan Kartal, G.Saray'a olan öfkesini Vedat Muriç'i F.Bahçe'ye zorla göndererek belgeledi. Muriç'e Rize yönetimi "Ya gidersin ya kadro dışı kalırsın" dedi. Muriç'in menajeri televizyonlara bağlanarak "Biz Galatasaray ile anlaştık" yorumunu yaptı. Muriç de "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum ve Galatasaray'a gideceğim" dedi. Ne menajer Haluk Canatar ne de Muriç, bir Emre Akbaba ve Alanya Başkanı Çavuşoğlu gibi duruş sergiledi.

evt, bilgi sahibi oldum sayende.

bende seni bilgilendirmek isterim. linke tıklayıp süreci adamın kendi sözleriyle okursun da bu konuyu kapatırsın umarım. Fenerbahçe çocukluk aşkımdı benim diyor. dedesinden kalma fenerbahçe taraftarı adam.

evt, bilgi sahibi oldum sayende.

bende seni bilgilendirmek isterim. linke tıklayıp süreci adamın kendi sözleriyle okursun da bu konuyu kapatırsın umarım. Fenerbahçe çocukluk aşkımdı benim diyor. dedesinden kalma fenerbahçe taraftarı adam.

Muric köpek gibi bize gelmeyi istedi. İbrahim seten acikladi iste ridvan dilmen ile tff yoneticisi araya girmis transferde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt