Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş o tipler bizmiyiz.? Hemen söyliyim ben Erzurum da ilk bizimle ismi çıktığında da söyledim Taylan bizim oyuncumuz değil. Ben her yerde Hoca’yı eleştiririm yanlış yaptığında. Bugünkü oyuncu seçiminde rezaletti. Ama iki senedir öyle veya böyle şampiyon oluyor milyonlarca euro para geliyor.
Eleştirdiğim profil açık. Bu oynadığımız oyunun sebebinin Taylan olduğunu veya böyle oyuncular yüzünden olduğunu düşünüyorsan evet. Hem Taylan kendi gelmedi bu takıma hem de bu ligde "normal" bir futbol oynamak için daha kimi alacaklar zaten orta sahana sorması ayıp? Taylan'a kadar düştüyse seviye yazık yani birilerini savunmak için görende sanki takımın as orta sahası için alındı ve oynuyor sanacak.

Hoca bu sene sonunda ne olursa olsun bırakmalı. Keşke şampiyon olarak bıraksa. Çok zor. Kendi formsuz, takım formsuz, oyuncuların birçoğu kalitesiz.

Ne tipler var arkadaş 2 yıldır istikrarlı kötü futbol oynatan adamı eleştirme, 2 yıldır kötü oynayan takıma transfer yaptıran adamı eleştirme sahaya 3 kere çıkan Taylanı eleştir aynen aynen bu isimlerle iyi futbol oynanmaz, ligde iyi futbol oynayan iki takımın kadrosunda zaten Salah-Firmino-Mane oynuyor yani bari sesinizi kesin de dümdüz destekleyin destekleyecekseniz boş beleş bahaneler ardına sığınmayın.

naber knk

Eleştirdiğim profil açık. Bu oynadığımız oyunun sebebinin Taylan olduğunu veya böyle oyuncular yüzünden olduğunu düşünüyorsan evet. Hem Taylan kendi gelmedi bu takıma hem de bu ligde "normal" bir futbol oynamak için daha kimi alacaklar zaten orta sahana sorması ayıp? Taylan'a kadar düştüyse seviye yazık yani birilerini savunmak için görende sanki takımın as orta sahası için alındı ve oynuyor sanacak.
Sadece Taylan değil. Bana göre Ömer,Ahmet de bizim oyuncumuz değil. Ama şuanda yapacak birşey yok. Alt yapıda ki oyuncuları da kullanamıyoruz doğru dürüst.

Bizim taraftarların genç ve yurekli oyuncu takintilarina uyuzum.Yok kardeşim oynayan yok işte Lemina hariç.Gomulenlerden daha iyi değiller.Takımda şablon yok çünkü.

Ne Linnes uyuzu Mariano'dan iyi.
Ne de Sekidika Feghouli'den iyi. Hatta Mariano Feghouli bu ikiliden çok daha iyi

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk yarıyı rakiplerimizden 6 puan önde kapatmamızın en büyük nedeni bu 2liydi zaten.. Bu terim de manyak taş gibi ikiliyi bozup fantezi yapıyor..

Belhandayi dün akşam oynatmak ne amacladi hoca merak ettim çok mu özlemiş ne yapmış peki kralı koca bir sıfır Selçuk daha yararlı bu hainden.Penaltida kart görmek için herşeyi yaptı hakeme ne defans ne ofans sıfır takım bir kişi eksik oynadı .Hoca bu takımı sen kurdun bir arda mı iyi edecek takımı 30 kişi aldirdin oynanan oyun aynı hatta geriye gitti aldirdigin her oyuncu sattirdigin oyuncudan kötü çıktı biraz dur düşün .Bu takım gol yiyince mı oyuncu değiştirecek neden takildin bu dakika 70 de oyuncu değişikliği sevdasina hocam kendine gel diyeceğim ama sen kavga edecek birini bulup suçu ona atacaksın şimdi de başkan ile kavga edeceksin en son hata bende diyorsun ne güzel herşey bitiyor biz uzuldugumuz ile kalıyoruz

Gunaydin buyuk takımın büyük taraftarları. Lan Emre Taşdemir 'i Kayserispor'a kiralamasiz 600k Tl ye ve maaşını onlar ödeyecekmiş niye söylemiyorsunuz.

Şuan için elimizde bulunan oyunculara göre çıkartılabilecek en iyi ilk 11 bu şekilde:

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Lemina Seri
Sekidika EmreAk. Onyekuru
Falcao

Donk'un yerine iyi bir stoper alabilirsek yapabileceğimiz en güzel iş bu olur en fazla ben daha fazlasını beklemiyorum açıkçası. Kalmış son 1 hafta transfer sezonun bitmesine ve daha bir dolu yabancıyı gönderemedik gitmesi gereken 14 yabancı sınırı varken 17 falan var şuan elimizde herhalde.

Onyekuru ne zaman iyilesiyor
transfermarkt'ta döneceği tarih 3 şubat olarak gözüküyor. 2 şubatta istanbul'da kayseri maçı var. o maçta son yarım saat oynayabilirse 8 şubattaki Kasımpaşa maçı öncesi tam olarak iyileşmiş ve 90 dakika oynayabilecek durumu gelir inşallah diye tahmin ediyorum tabi resmi bir açıklama yok bilirsin bizim takım iletişim özürlü olduğu için devlet sırrı saklıyorlar sanki sonra olur olmadık bir gazetecinin ağzından duyuyoruz ne olduğunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt