Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: “Bundan sonra yapılacak iki şeyden birisi idari karara saygı duymaktı, diğeri başka bir şeydi. Galatasaraylılara söz verdim diğerini bir daha yapmayacağım.." (Ocak 2019)

Arda için istifa etseydin ya birde, teallahim, amaci ne şu transferin, 1 tane GS'in yararına birşey çıkamaz su transferin amaçlarından

yav arda mevzusu kapandı,siz de artık şu hoca gider düşüncelerinizden istifa edin.bi bok olmaz

Fatih Terim: “Bundan sonra yapılacak iki şeyden birisi idari karara saygı duymaktı, diğeri başka bir şeydi. Galatasaraylılara söz verdim diğerini bir daha yapmayacağım.." (Ocak 2019)

Aysal; "eleman" krizi ile başlayan ve Fatih Terim'in görevden ayrılması ile sonuçlanan süreçte karşı karşıya geldiği tecrübeli teknik adam ile il.gil konuşurken, yine sözünü sakınmadı.

Skor'a konuşan eski başkan Aysal, Terim'in yaptığının ayıp olduğunu vurgularken, "Başkan olsaydım hoca bu çıkışı yapmazdı; yapmaması gerektiğini bilirdi. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Cengiz daha ılımlı. Bilemeyiz, belki onun tarzı doğrudur. Ama Arda üzerinden yaşananlar son derece ayıp. Bir teknik direktörün, başkan konuştuktan sonra üzerine yorum yapması büyük ayıp. Başkanın da seçme hakkı olmalı. Başkan, ‘Gündemimizde yok' dediyse konu kapanmıştır" dedi.
Hastırsın Oradan ! Galatasaray'ı yüzüstü bırakıp FFP belasına bulaştıran şahsiyet mi söylüyor bunu ? Zoru görünce sıvışmak AYSAL'ın karakteri, ayrıca vurun abalıya diyerek hemen bitivermiş. Hocayı senin gibilere yedirmeyiz tarihi geçmiş şahsiyet seni.

şu torinolu stoper az şans bulmus,genç ve potansiyelli de sanırım.o gelir inşallah

lyanco (1997
saracci(1998)
onyekuru(1997)
sekidika(1996)

iyi ve genc bi takım : )

istifa ederse etsin cok'ta fifiii...

Ulan bir kez agzini tika be Hoca her boka laf yetistirme.

mustafa cengiz değil de dursun Özbek olsaydı peki son 2 sene de, avrupa kupalarına katılabilir miydik, transfer yapabilir miydik.. ne kadar sığ bir yaklaşım. Cengiz de Terim de kritik isimler şuan. Bu zamanlama da ikisinin mevkisi için de daha iyisi bulma ihtimali çok düşük. Teknik direktörlük bir nebze olabilir, bulunabilir ama uyum süreci var onda da. Ama bu liseli zihniyetinden dolayı gelecek baskan Özbek v2 olur. Torunuyla oyuncu aldırır

Bu gereksiz tartışmalarda olay ne boyuta geldi aklım ermiyor.

Yani yönetim tarafından bakıyorum, bi bakıma haklılar eyvallah performans vs gibi sebeplerden dolayı ama hocayı karşına alacak kadar cesareti nereden buluyosun anlayadım.
Yani seni orada tutan en büyük ünsur hocadır belkide.
Ki taraftar grubuda desteklemiş transferi , yani Fatih Terim ne derse o kafasındayız çünkü, artı ücret ödenmiyecek klubüne , kendisi cüzi bir rakamı kabul edecek yani ne biliyim başka birsey var gibi sanki bi mevzuda.

Performans olarak bisey vermeyecek o kesin ama biraz kafayı kullanabilseler top senden hocaya gitmiş olacaktı.
Asıl mevzu odamızı acmayacaktık , ulu orta düşmanların arasında bu şekilde gözükmek hoş değil.Yakışmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoca da zaten, Arda gelirse şöyle katkı verir böyle katkı verir demedi.En büyük vurguyu aidiyet ve vefa üzerine yaptı.Kulüpte ve takımdaki maneviyet eksikliğiniden rahasız olsa gerek.

Yonetim haksizdir hoca yararli olacagi bi topçuyu free istiyo ne var bunda yonetim kime diklenecegine kadar vermeli kendi adamina mi hakkimiz yenilirken yiyenlere mi, moustapha baskan dikkat etmeli

Hoca da zaten, Arda gelirse şöyle katkı verir böyle katkı verir demedi.En büyük vurguyu aidiyet ve vefa üzerine yaptı.Kulüpte ve takımdaki maneviyet eksikliğiniden rahasız olsa gerek.
vefayla, aidiyetle, maneviyetle falan olmuyor malesef. Teknik, taktik, yetenek,potansiyel..bunlar lazım.. Selçuk ne ise yarar, yıllardır duruyor, birsuru gencin önünü kapatıyor. Hoca eğer bu düşüncedeyse üzücü, bir el öpmeyle ne biliyim..

3. Tweetle bizimle dalgami geciyor bu adam bizimle? Hoca resmen cikip, kapali kapilan arkasinda yönetimle konusulan konuyu medyaya verdi.

Yönetim Arda konusunda vetoyu verdiyse, niye bu konuyu daha haftalardir medyada pisiriyor anlatabilirmisin bana?

Bu Arda konusunun bize bir katkisimi vardi so günlerde?

Hoca bu sene sahadaki oyun dışında her şeyle uğraşıyor. Sahaya dönebilse belki şampiyon olurduk ama pek niyeti yok gibi.

Hocayı kovup yarı sabah yeniden işe almak gerekiyor bizde işler böyle işliyor resetlenmemiz gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt