Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aksamki antrenman nasil gecti acaba

hoca daha gecen sene söz verdim taraftara,gitmeyecegim dedi,o yuzden cokta seyapmayın arkadaşlar.cengizle beraber gitmek isteyen varsa gidebilir o ayrı

ama hocanın degişim diye ısrarla transfere vurgu yaptıgı dönemde bile,konusmalarını ciddiye almadıgınız için serdar aziiz gibileri gittiğinde şaşırmakla mesguldunuz.neyse

hoca taraftara söz veridm gitmeyecegim demiş,ne önemi var

“Biz camia ve taraftar ne diyor, ilk önce buna bakarız. Bu kardeşimizle ilgili bu süreç içerisinde bize gelmiş bir şey yok "Sıkıntılı bir söylem.

yav arda mevzusu kapandı,siz de artık şu hoca gider düşüncelerinizden istifa edin.bi bok olmaz

Fatih Terim: “Bundan sonra yapılacak iki şeyden birisi idari karara saygı duymaktı, diğeri başka bir şeydi. Galatasaraylılara söz verdim diğerini bir daha yapmayacağım.." (Ocak 2019)
sergio istifa etmeyecem demiş kovulmayacam dememiş ayrıca ta 1 senelik muhabbet altından akan suyun haddi hesabı yok eminim hocada pişmandır bu lafı ettiğine

Hoca da zaten, Arda gelirse şöyle katkı verir böyle katkı verir demedi.En büyük vurguyu aidiyet ve vefa üzerine yaptı.Kulüpte ve takımdaki maneviyet eksikliğiniden rahasız olsa gerek.
Madem maneviyat meraklısıyız sözleşmesi biten selçuğu kovup aynı şartlarda ardayı getirtseydi yazın. Ayrıca kulübün maneviyatı mı kalmış beşiktaş harcama limiti yok diye oyuncu alamıyor bunun benzerinin yaşamayacağının garantisi var mı?
10 senedir dışarıda olan ardadan ne maneviyat göreceksin ayrıca yükselenim beşiktaş diyen herifin teki. Maneviyat arayan altyapıya bakar 10 senede doğru düzgün klüp bağlarıyla yetişmiş bir tane adam çıkaramamışız. Yusuf avrupaya giderken ağlıyorken arda kurtuldum gözüyle bakıyordu.

sergio istifa etmeyecem demiş kovulmayacam dememiş ayrıca ta 1 senelik muhabbet altından akan suyun haddi hesabı yok eminim hocada pişmandır bu lafı ettiğine
fatih hoca dönek degil önce bunu bi bilelim de,mustafa cengiz şu asamada hocayı kovamaz,kovmaya da zerre cesaret edemez.onu da geç.ha yönetimle beraber kiralık olarak takıma kazandırdıgı bikaç tane futbolcudan ötürü mustafa cengiz cesaretlendiyse bilemem.yani mustafa cengiz bugun cok sacmaladı,gereksiz konustu.onun haddne degil fatih terim

Haber sızdırma ne alaka alınan kararı saklıyacaklarmıydı bi şekilde açıklanacaktı zaten

fatih hoca dönek degil önce bunu bi bilelim de,mustafa cengiz şu asamada hocayı kovamaz,kovmaya da zerre cesaret edemez.onu da geç.ha yönetimle beraber kiralık olarak takıma kazandırdıgı bikaç tane futbolcudan ötürü mustafa cengiz cesaretlendiyse bilemem.yani mustafa cengiz bugun cok sacmaladı,gereksiz konustu.onun haddne degil fatih terim
Galatasaray başkanlık makamına salvolar etmekte terimin haddine değil. Bu bir değil iki değil hem bu başkana hem eski çalıştığı başkana sen laf çarpıtamazsın.

Kimse kusura bakmasın Galatasaray başkanlık makamı birilerinin kuklası değil. Kulüp başkanlarına laf edene kadar oynattığı futbol konusunda ekibiyle tartışsın. Herkes işini yapsın bu kadar basit.
Sen alına bir karar sonrası gidip basına demeç verirsen peşine adam kibarlık edip önümüze bu konu gelmedi konuşmadık diyip bir fikir ayrılığı konusunda seni basın önüne atmıyorsa hala aynı konuyu ka-şı-ya-maz-sın.

Olayı bu noktaya getiren hocanın kendisidir. Kovmaya cesaret edemez olayını da geçelim. Ufukta bir seçim var adamlar zaten kelle koltukta geziyor tüm bu çabalara rağmen sana yıldız karması gibi kadro yapabiliyor ve mızmızlanmaya devam ediyorsan başarısızlıkta genel kurul gidip terimden hesap sormuyor başkan ve yönetimden soruyor.
Herkesin bir denetlenme kurumu var, bir sorumlulukları var. Tarihin en naif başkanı ile bile papaz olan birisi varsa sorunu yanlış yerde arıyoruz demektir.

Menapoz teyzeler gibi tff'ye çat, rakip hocalara, teknik heyetlere çat, kulüplere-başkanlarına çat en son 2-3 aydır çatacak yer bulama bakteriler gibi kendi içimizi yiyelim.

Biraz gerginlik var desem yanlış olmaz sanki reis, su transfer donemi bi bitse rahatlariz biraz daha
Tüm camianın ve taraftarın kenetlenmesi artık yalnızca berandanın ırak superlig takımlarına satılmasıyla sağlanabilir üstad.
artık sende sağduyulu olmalısın

Hoca istifa etmez.
Yonetim zaten hocayi kovmayi aklindan bile geciremez. Fatih Hoca'nin arkasinda hic olmadigi kadar taraftar destegi var.

Fatih Terim GS'nin biri baskan olmak uzere en onemli 3 yoneticisinin ve kendisinin bulundugu bir toplantinin detaylarinin sizdirilmasi olayinda hakli. Dursun doneminde de Nevzat ve ANK kus ucsa haberi oluyordu.

Ama Fatih Terim Arda Turan mevzusu yuzunden kaos cikartmakta haksizdir. Net. Sen istemis olabilirsin. Yonetim uygun gormemis ki akli basinda herkes Arda'nin GS'a hicbir anlamda yararli olamayacagi fikrinde hemfikir. Kapat mevzuyu. Ne diye basin uzerinden polemige giriyorsun yonetim ile?

Ha yonetim de bugunki aciklamalarinda haksiz. Ortaligi sakinlestirici, konuyu kapatacak aciklamalar yerine egolarina yenik dusup olayi daha buyuttuler.

Bu olayda 2 tarafta da hata var.

Ama yonetim bugunki aciklamalariyla resmen taraftari karsisina aldi.
Ne kadar buyuk bir hata yaptiklarini anlarlar yakinda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt